Fietsroute

BetalenValencia
Een heerlijk zonnetje, haren in de wind en fietsen maar…ontdek een stuk van het historisch centrum, het Turia park, de Ciudad de las Artes y de las Ciencias, de haven, en het strand van Valencia tijdens deze verrassende fietsroute (PDF, 36 pagina’s).

BestelnuVV copy

Wat

De fietsroute start aan de rand van het historisch centrum van Valencia en leidt je door en langs het:
• Turia park
• Ciudad de las Artes y de las Ciencias
• Haven
• America’s Cup
• Strand
Gedurende de fietsroute (PDF) van zo’n 5 kilometer kom je langs unieke bezienswaardigheden, bijzondere musea, gave boetiekjes, mooie speeltuinen, relaxte terrassen en nog veel meer leuks!

FietsPNL
Klik hier om een preview van fietsroute te downloaden. Je kan de fietsroute bestellen via ons contactformulier en via onze shop.

Waarom

Wat maakt deze route nou zo bijzonder en de moeite waard? Bekijk hier wat de wandelroute heeft wat je hier op de website niet direct vindt.

Waarom Fietsroute

Tips
Naast veel originele tips qua restaurants, barretjes etc., geven we ook graag wat handige tips mee qua tijden/gerechten. Zo weet je wanneer het waar het leukst is en wat lekkere gerechten zijn.
Verrassend
Wij verrassen je heel graag met de minder bekende verhalen achter de bezienswaardigheden, leuke weetjes, bijzondere winkeltjes en de gezelligste plekken.
Flexibel
Je kan de fietsroute natuurlijk in één keer fietsen, maar het fijne van je eigen fietsroute is dat je zelf kan bepalen waar en wanneer je lekker even neerploft op een leuk terrasje.
Up-to-date
Vanwege dat de fietsroute in PDF-formaat is ontworpen, kunnen we de fietsroute makkelijk aanpassen en up-to-date houden. Zo sta je niet onverwacht voor gesloten deuren!
Praktisch
De fietsroute kan je op je tablet, mobiele telefoon of iPad zetten, maar je kan deze route natuurlijk ook uitprinten.
Leuk voor jong & oud
Vanwege de diversiteit is dit een fietsroute die voor iedereen leuk is! Mooie musea, een gaaf aquarium, speeltuinen voor alle leeftijden, onderweg een potje midgetgolf spelen en eindigen op het uitgestrekte zand strand.

Fietsroutequote

IDEE: Fietsroute naar Albufera! Op de fiets door het natuurgebied, langs de duinen, het Albufera meer, de rijstvelden en eindigen in een klein dorpje voor een heerlijke paella. Voor meer informatie kan je kijken op Albufera route!

FietsCNL

Prijs

€ 7,50

Inclusief

• Mooie terrassen, lounge spots, heerlijke ontbijt/lunch/borrel/diner plekken en gezellige barretjes voor een leuke tussenstop;
• Verrassende weetjes, originele boetiekjes en vele bijzondere bezienswaardigheden;
• Gave foto’s, unieke vormgeving, vlotte beschrijvingen en leuk om te lezen!

Vragen over de Fietsroute van Verrassend Valencia of over onze andere routes en gidsen? Kijk dan even bij de FAQ en misschien staat jouw vraag hier al tussen.

Hoe kun je deze Fietsroute bestellen en betalen>

1. Bestel via onze shop
De route kan besteld worden via de onze shop. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, Mistercash, creditcard en overboeking. Na betaling krijg je direct de Fietsroute in je mailbox. Let op, met overboeking kan het 1-2 werkdagen duren voordat de betaling voltooid is en je de fietsroute binnen hebt.

2. Bestel via email of contactformulier & betaal via bankoverschrijving:
Stuur een mail naar info@verrassendvalencia.nl of berichtje via het onderstaande contactformulier en vervolgens sturen we je de betalingsdetails door. Na betaling sturen we je de Fietsroute toe (in de vorm van een PDF bestand) en deze kan je dan op je mobiele telefoon, tablet of iPad zetten en openen. Ook is het mogelijk om de route uit te printen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

5 COMMENTS

 1. Marleen Schepers
  november 15, 2014 11:15 Beantwoorden

  Dank zij de fietsroute hadden we niet alleen een heerlijk maar ook sportief weekend in Valencia!
  Dank u Roos !

 2. Lotte
  augustus 09, 2014 22:11 Beantwoorden

  De fietsroute was heel leuk, we hebben veel gezien en er staan veel leuke tips in. Echt een aanrader, ook voor mensen met kleine kinderen.

 3. Maria
  juli 05, 2014 18:27 Beantwoorden

  Dankzij de fietsroute, die we op de website zagen, zijn we in Valencia op de fiets gestapt. Het was zeer zeker de moeite waard en veilig genoeg vanwege de aparte fietspaden. We hebben nog wat langer gefietst door het mooie park.

 4. R&A
  juni 03, 2014 17:21 Beantwoorden

  Mooie route door de oude Turia bedding, langs de bouwwerken van Calatrava en het nieuwe havendeel, incl. leuke (restaurant)tips en wetenswaardigheidjes! Als we weer in Valencia zijn gaan we zeker weer fietsen!

 5. Marloes en Erwin
  april 23, 2014 16:06 Beantwoorden

  Wij hebben heerlijk gefietst door Valencia. Een mooie route en de restaurant tips waren zeker de moeite waard. Morgen proberen we nog een andere uit de tips! Bedankt!

Leave a reply