Fietsroute

Een heerlijk zonnetje, haren in de wind en fietsen maar…ontdek een stuk van het historisch centrum, het Turia park, de Ciudad de las Artes y de las Ciencias, de haven, en het strand van Valencia tijdens deze verrassende fietsroute (PDF).

Fietsroute Valencia

Wat

De fietsroute start aan de rand van het historisch centrum van Valencia en leidt je door en langs het:
• Turia park
• Ciudad de las Artes y de las Ciencias
• Haven
• America´s Cup
• Strand
Gedurende de fietsroute (PDF) van zo´n 5 kilometer kom je langs unieke bezienswaardigheden, bijzondere musea, gave boetiekjes, mooie speeltuinen, relaxte terrassen en nog veel meer leuks!

Waarom

Tips
Naast veel originele tips qua restaurants, barretjes etc., geven we ook graag wat handige tips mee qua tijden/gerechten. Zo weet je wanneer het waar het leukst is en wat lekkere gerechten zijn.

Verrassend
Wij verrassen je heel graag met de minder bekende verhalen achter de bezienswaardigheden, leuke weetjes, bijzondere winkeltjes en de gezelligste plekken.

Flexibel
Je kan de fietsroute natuurlijk in één keer fietsen, maar het fijne van je eigen fietsroute is dat je zelf kan bepalen waar en wanneer je lekker even neerploft op een leuk terrasje.

Up-to-date
Vanwege dat de fietsroute in PDF-formaat is ontworpen, kunnen we de fietsroute makkelijk aanpassen en up-to-date houden. Zo sta je niet onverwacht voor gesloten deuren!

Praktisch
De fietsroute kan je op je tablet, mobiele telefoon of iPad zetten, maar je kan deze route natuurlijk ook uitprinten.

Leuk voor jong & oud
Vanwege de diversiteit is dit een fietsroute die voor iedereen leuk is! Mooie musea, een gaaf aquarium, speeltuinen voor alle leeftijden, onderweg een potje midgetgolf spelen en eindigen op het uitgestrekte zand strand.

fietsroute collage2

Prijs

€ 7,50

Inclusief

• Mooie terrassen, lounge spots, heerlijke ontbijt/lunch/borrel/diner plekken en gezellige barretjes voor een leuke tussenstop;
• Verrassende weetjes, originele boetiekjes en vele bijzondere bezienswaardigheden;
• Gave foto´s, unieke vormgeving, vlotte beschrijvingen en leuk om te lezen!

Hoe kun je deze Fietsroute verkrijgen?

Stuur een mail of berichtje via het contactformulier en vervolgens sturen we je de betalingsdetails door. Na betaling sturen we je de fietsroute als PDF-bestand toe en deze kan je dan op je mobiele telefoon, tablet of iPad zetten en openen. Ook is het mogelijk om de fietsroute uit te printen.
• E-mail: info@verrassendvalencia.nl
• Onderstaand contactformulier;

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ five = 8

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>