Boot huren

Je bent in Valencia en je wil graag een dagje lekker relaxen. Wat is er dan fijner om met een groepje een dag op een boot te vertoeven? Drankjes mee, een duik in de zee en misschien wel tot zonsondergang blijven… Een idee is om via Verrassend Valencia een prachtige zeilboot te boeken. Lees verder voor de mogelijkheden.

Grandioos genieten…

Valencia is geweldig als stad: cultuur, gastronomie, natuur; maar het is ook een kustplaats met een mooi strand, gezellige boulevard en gave haven. Via Verrassend Valencia kan je met je groepje een zeilboot huren (gerenoveerd in 2014). De kapitein vaart jullie langs de kust en jullie kunnen fijn ontspannen.

Type boot

De boot is gelegen in de haven Marina Real Juan Carlos I.
– Type: zeilboot
– Lengte: 12,35 m
– Breedte: 4,20 m
– Maximaal 11 personen (overdag)
– Maximaal 8 personen (bij overnachting)

Prijs

€ 1089,00 (inclusief verzekeringen, schoonmaakkosten, kapitein en 21% BTW)
Houd er rekening mee dat je deze boot voor 1 dag kunt boeken van oktober tot en met juni. In het hoogseizoen (juli en augustus) kan de boot alleen voor een week gehuurd worden.

BootHurenValencia

Inclusief

Bij deze prijs is de kapitein inbegrepen. Het is niet mogelijk om de boot te huren zonder kapitein. Bij de prijs zijn geen drankjes inbegrepen, maar op de boot vind je een koelkast en een vriezer. Je kan dus gemakkelijk je eigen hapjes drankjes meenemen!

Nachtje slapen?

Vind je het leuk om een nachtje te blijven slapen op deze mooie zeilboot? Dat kan! In het hoogseizoen (juli en augustus) kan de boot voor een week gehuurd worden. In de overige maanden van het jaar kan de boot voor een weekend gehuurd worden. Houd er rekening mee dat wanneer je wilt overnachten, er plek is voor acht personen op de boot.

Slecht weer?

Houd er rekening mee dat de trip alleen wordt geannuleerd met een ruwe zee. Dit wordt van te voren aangegeven door de kapitein. Dit is de enige manier waarop geld kan worden teruggestort. Komt het nou voor dat er een geen zonnetje is of dat het misschien regent? Dan gaat de trip door en kan er dus niet geannuleerd worden.

BoothurenValencia2

Tips

– Sluit de dag af met een prachtige zonsondergang vanaf de zeilboot… Houd er rekening mee dat de boot een uurtje na zonsondergang weer terug in de haven moet zijn.
– Geen zin om na te denken over hapjes en drankjes op de boot? Je kunt eerst ronddwalen op de Mercado Central en hier en daar een lekker hapje meenemen. Een ander ideetje is om bij de Zummo Bar wat broodjes, salades en sapjes te kopen en zo je eigen picknickpakketje samen te stellen!
– Laat door Verrassend Valencia de catering regelen! Geen gezeul met flessen drank, kaasjes en broodjes… Wij nemen het voor je uit handen en zorgen voor de hapjes en drankjes op de boot.

Hoe huur je de boot?

Gebruik het onderstaande contactformulier. Geef hierin aan welke datum je interesse hebt en met hoeveel personen je bent. Wanneer je zelf bepaalde wensen of ideeën hebt, laat het weten! Vergeet niet dat de boot geboekt kan worden op basis van beschikbaarheid.

Natuurlijk kan je ook even een mailtje sturen naar info@verrassendvalencia.nl voor de mogelijkheden.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Comments are closed.