Fallero of Fallera voor 1 dag

Hoe kun je op de allerbeste manier écht kennismaken met het Fallas feest in Valencia? Door een dag mee te lopen met een authentieke Fallas vereniging, genaamd Casal. Dit is een unieke kans, want in principe vieren de Valencianen Fallas enkel samen met de leden van de Casal. Ben jij er klaar voor om Fallero of Fallera voor één dag te zijn?

Fallero of Fallera voor één dag in 2020

Op dit moment is het nog niet zeker of de Fallero of Fallera voor 1 dag in 2020 doorgaat. Houd deze pagina daarvoor in de gaten! Wel geïnteresseerd? Je kunt altijd even mailen naar info@verrassendvalencia.nl voor de mogelijkheden.

Wat?

Fallas is het grootste feest in Valencia en wordt gevierd in de periode 15 -19 maart in Valencia. Als je één dag meeloopt bij een Fallas vereniging dan heb je de mogelijkheid om Fallas te vieren tussen de Valencianen. Het is niet alleen leuk en interessant om alle tradities tijdens deze dag mee te maken, je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om alle vragen te stellen over Fallas en Valencia aan de locals zelf. Ben je op zoek naar nieuwe Valenciaanse vrienden? Dit is de kans om Spanjaarden in Valencia te leren kennen! Wat zit er allemaal in dit programma? Onder andere:

– Kit Fallero;
– Almuerzo tipico (ochtend snack);
– Optocht door de straten met fanfare;
– Authentieke Paella lunch;
– Diner met Fallera Mayor & Presidente van de vereniging;
– Nacht mascleta (heftig knalvuurwerk);
– Eén consumptie voor het feest (met een band) op 18 maart vanaf 24.00 uur;
Kortom deelname aan alle tradities en gebruiken gedurende de hele dag!

Fallerovoor1dag

¡Fallasgids 2020!

Wist je dat Verrassend Valencia elk jaar een digitale Fallasgids samenstelt? In de gids kun je meer lezen over Las Fallas en je vast voorbereiden op een grootste spektakel van Valencia. De gids wordt ieder jaar met zorg samengesteld en afgestemd op het programma van dat jaar.

Op dit moment is de Fallasgids niet bestelbaar. Als je een mailtje wilt ontvangen zodra de Fallasgids 2020 verschijnt, stuur dan een mail naar info@verrassendvalencia.nl.

Waar?

In één van de wijken in Valencia waar Fallas enorm leeft ben je voor één dag onderdeel van een echte Fallas vereniging.

Tijd

Op 16 maart of 18 maart is het mogelijk om één dag mee te lopen bij deze Fallas vereniging. De dag begint om 9.30 uur en eindigt traditiegetrouw rond 1.00 uur ’s nachts. Gedurende de dag is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een siësta te houden of even in de buurt rond te wandelen.

Kosten

Prijs per persoon: €165,00.

Overig

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op 16 en 18 maart.

Fallerovoor1dag2

Hoe kun je Fallero of Fallera voor één dag zijn?

– E-mail: info@verrassendvalencia.nl
– Telefoon: (0034) 644384403
– Onderstaand reserveringsformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

1 COMMENTS

 1. Michel G.
  maart 24, 2012 22:15 Beantwoorden

  Een unieke ervaring!

  Een betere omschrijving is er denk ik niet voor. Na meerdere jaren Fallas te hebben beleefd als ‘toerist’ kreeg ik dit jaar via Verrassend Valencia de kans om Fallas te beleven zoals de Valencianen het zelf ervaren. Wat een geweldige ervaring was dat! Prachtig om al die passie, gezelligheid en emotie van zo dichtbij te beleven. Het geeft dan ook absoluut een heel andere kijk op Fallas en draagt er aan bij dat je dit geweldige festival beter leert begrijpen.

  De mensen van de fallas vereniging waren ontzettend aardig, gastvrij en geduldig en bovenal ontzettend open. Ondanks dat je als vreemde zomaar opeens een dag te gast bent bij hen, behandelen ze je als één van hun zelf. Dit droeg er dan ook allemaal aan bij dat dit een dag werd om nooit te vergeten!

  “Fallero/Fallera voor 1 dag” is dan ook een absolute aanrader voor iedereen die Fallas eens ‘van binnen’ willen ervaren, zowel voor de doorgewinterde “Fallas-ganger” als ook voor iemand die voor de eerste keer dit fantastische festival beleeft!

Laat een review achter