WIFI

In het geval dat je op vakantie bent of indien je voor werk Valencia bezoekt, ben je mogelijk geïnteresseerd in de verschillende locaties waar je gebruik kan maken van WIFI, oftewel gratis draadloos internet. Tegenwoordig kun je vaak makkelijk een netwerk zoeken met bijvoorbeeld jouw laptop, tablet of smartphone.

Locaties

Je vindt hieronder een lijst met verschillende locaties in Valencia waar je gratis gebruik kunt maken van wifi. Als je zelf een tip hebt voor een gratis WIFI spot, dan kun je die toesturen naar info@verrassendvalencia.nl

Amadeus
Calle del Padre Perera 5
46006 Valencia
Amadeus is een gezellig café/restaurant in de wijk Ruzafa gelegen. Je kunt hier zowel terecht voor lunch als voor diner, maar ook voor een kop koffie en nog veel meer.

Barcode
Calle Almirante Cadarso 11
46005 Valencia
Barcode is een cocktailbar/sapbar, maar tevens kun je hier ook heel goed terecht voor een koffie of een goed glas wijn. Barcode wordt gerund door Silvia en Amedeo, beiden van Italiaanse afkomst en zeer gastvrij. Barcode beschikt over meerdere tafels op het terras. Alleen op maandag is Barcode gesloten.

Café & Tapas
Plaza del Ayuntamiento 18
46002 Valencia
In heel Spanje zijn vele Café & Tapas (en Café & Té, zelfde bedrijf) gevestigd. In een Cafe & Tapas kun je onder andere terecht voor een vroeg ontbijt, maar ook voor lunch, diner, een kop koffie of een biertje. In Valencia zijn er vele vestigingen, maar niet alle vestigingen beschikken over gratis WIFI. Op Plaza Ayuntamientoo kan je in ieder geval wel onder het genot van een drankje en/of hapje gratis van internet gebruik maken.

McDonalds
Calle Xativa 21
46002 Valencia
In Valencia zijn 15 McDonalds te vinden waar je even een snelle hap kunt nuttigen. In elk filiaal is WIFI te vinden waar je gratis gebruik van kan maken.

Món Orxata
Calle Jorge Juan, 19, Mercado de Colón
46004 Valencia
Bij deze hippe moderne horchatería kun je op een lekker terras het traditionele Valenciaanse drankje nuttigen. Of gewoon een kop koffie. De producten zijn ecologisch en er worden ook bio producten verkocht. Daarnaast kun je hier altijd gebruik maken van het gratis internet.

Starbucks
Carrer de San Vicente Mártir 12
46002 Valencia
Bij deze bekende Amerikaanse koffieketen kun je terecht voor alle soorten koffie, thee, smoothies en tussendoortjes. Starbucks biedt gratis WIFI aan. Onder het genot van een kop koffie kun je dus rustig jouw e-mail bekijken.

Cafe Infanta
Plaza del Tossal 3
46001 Valencia
Aan een gezellig pleintje in de wijk El Carmen vind je Cafe Infanta. Stop hier voor een drankje, een hapje en voor de gratis WIFI!

Turia Park
In het Turia park kun je ook gebruik maken van WIFI tussen het Palau de la Musica en het Museo de las Ciencias (wetenschapsmuseum), aangeboden door de gemeente Valencia. Het enige dat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken en vervolgens kun je hier internetten.

Kaartje

Tips

In het geval dat je geen computer/mobiele telefoon (met internet) bij je hebt en toch graag van internet gebruik wil maken, zijn er verschillende opties. Vele hotels bieden internet (tegen betaling/gratis) aan. In Hotel Husa Dimar staan bijvoorbeeld in de lounge twee computers waarop je als je in het hotel verblijft, gratis van internet gebruik kunt maken. Tevens is er ook een printer op aangesloten, zodat je eventueel jouuw vluchtgegevens of andere informatie gratis kan uitprinten. Niet alleen in dit hotel, maar in meerdere hotels in Valencia wordt internet aangeboden. Natuurlijk kun je ook kiezen om in een internetcafé, tegen betaling, van internet gebruik te maken. In Carrer de Castelló (straat achter Plaza de Toros) is een internet café (1 euro per uur), maar ook in Calle Cádiz zijn twee internetcafés.

Comments are closed.