Nit del foc

Elk jaar vindt er in het Turia park dé grootste vuurwerkshow van Fallas plaats tijdens de Nit del foc. Ongeveer twintig minuten lang wordt er prachtig, spectaculair en overweldigend siervuurwerk afgestoken. Ieder jaar komen er ongeveer zo’n 500.000 mensen op dit spektakel af. Op deze pagina vind je de informatie voor de Nit del Foc van 2016 (18 maart)

Wat

Met de Nit del Foc Experience hoef je niet tussen al deze mensen te staan. Bij ons heb je de mogelijkheid om het vuurwerk vanuit het Palau de les Arts (onderdeel van de Stad van Kunst en Wetenschap) te aanschouwen. Houd er wel rekening mee dat dit wel op een afstandje van de vuurwerkshow is. Voorafgaand aan het vuurwerk zul je kort de ruimtes van het operagebouw kunnen bezichtigen. Wanneer dan om 01.30 uur de vuurwerkshow van start gaat, zul je onder het genot van een hapje en een drankje het vuurwerk kunnen bekijken vanaf één van de balkons van het Palau de les Arts.

spektakel

Waar

Locatie: Palau de les Arts Reina Sofía (onderdeel van de Ciudad de las Artes y de las Ciencias)

Tijd

Starttijd (2016):
Vrijdag 18 maart: 23:45
Duur: ongeveer 1,5 uur

Kosten

Activiteit: vuurwerk show ‘La Nit del foc’ en rondleiding door het operagebouw Palau de les Arts
Prijs: € 51,50 per persoon (deze prijs is inclusief € 12,50 reserveringskosten)
Inclusief: een hapje en een drankje

Overig

• Deze tour is te boeken tot en met woensdag 16 maart
• Lijkt het je leuk om een indruk van de Fallas beelden te krijgen en te weten wat de ideeën erachter zijn? Dan is de Fallas Experience zeker een aanrader!

Hoe boek je de ‘Nit del foc’ Expierence?

• E-mail: info@verrassendvalencia.nl
• Telefoon: (0034) 644384403
• Onderstaand reserveringsformulier;

Reserveringsformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

1 COMMENTS

  1. april 02, 2014 20:47 Beantwoorden

    Het vuurwerk vanuit het Palau de les Arts was erg mooi en heel goed te zien. Je hoort het alleen niet dus het komt wat veraf over!
    De rondleiding door het Palau duurt niet zo lang maar is wel uniek. Er is voor een hapje en drankje gezorgd. Al met al leuke ervaring.

Laat een review achter