Online Marketing Medewerker

Word jij super blij van online marketing, zit je altijd vol met goede ideeën, houd je van zelfstandig werken in een klein team, veel afwisseling en ben jij er klaar voor om je in Spanje te settelen? Dan is de functie ‘Online Marketing Medewerker’ bij Verrassend Valencia in Spanje misschien wel jouw nieuwe uitdaging per juni 2023!

Iets over ons: Verrassend Valencia

Verrassend Valencia is in 2009 opgericht door de Haagse Bas en Roos. Het begon met een website, bedoeld als een soort online reisgids, met up-to-date informatie over onontdekte hotspots en restaurants. Later kwamen er fietstours bij en daarna een eigen winkel met fietsverhuur en fietstours. Inmiddels is er ook nog een kantoor geopend vanuit waar de website en socials bijgehouden worden, er verschillende groepsactiviteiten georganiseerd worden, e-books geschreven worden en ook van alle andere grote steden in Spanje websites worden bijgehouden.  

Verrassend Valencia valt onder Sprankelend Spanje en daaronder vallen onder andere ook Idyllisch Ibiza, Magisch Madrid, Bruisend Barcelona, etc. In de winkel van Verrassend Valencia verkopen we daarnaast sieraden van ons eigen merk Ibizu, waar we ook een webshop van hebben. 

Iets over jou: onze nieuwe Online Marketing Medewerker

Verrassend Valencia bestaat uit een klein, jong en gezellig team. We zijn op zoek naar iemand die goed binnen het team past, van plan is voor een langere tijd in Spanje te verblijven en een passie heeft voor alles wat met online marketing te maken heeft. We zoeken iemand die al wat ervaring met zich meebrengt en zelfstandig aan de slag kan als online marketeer. Daarnaast vinden we het fijn als je aan onderstaande eisen voldoet:

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van marketing;
 • Aantoonbare werkervaring in een online marketing functie en daardoor ervaring met of kennis van;
  • Affiliate marketing;
  • Google Analytics;
  • Linkbuilden;
  • Google Adwords;
  • Conversie optimalisatie.
 • Een commerciële en resultaatgerichte persoonlijkheid;
 • Sterk analytisch vermogen en affiniteit met cijfers;
 • Enthousiast en positief ingesteld;
 • Een creatieve pen;
 • Flexibel.

Als het je daarnaast ook nog leuk lijkt om tijdens het hoogseizoen af en toe bij te springen bij het begeleiden van grote groepen en het organiseren van de activiteiten daarvoor. Of als je het bijvoorbeeld ook leuk vindt om af en toe een fietstour te geven, ben je écht precies wat wij zoeken. 

Ook als je niet over álle bovenstaande eigenschappen beschikt, maar toch denkt een aanvulling voor ons team te zijn, zien we je sollicitatie graag tegemoet. Én dan lezen we natuurlijk graag waarom jij een toegevoegde waarde voor ons gaat zijn. 🙂 

Een voorbeeld van jouw werkdag bij Verrassend Valencia

Je start in de ochtend met het checken van de mail. Er zijn een aantal nieuwe aanvragen voor fietstours binnengekomen in Sevilla, Barcelona en Malaga. Je stuurt de aanvragen door naar de juiste partners en noteert de aantallen in een Excel sheet zodat je hier aan het einde van de maand een factuur voor kunt sturen. Daarna ga je aan de slag met je to do lijst voor die dag en bepaal je welke taken prioriteit hebben. Je hebt vorige week een nieuwe deal gemaakt met een affiliate partner. Vandaag ga je aan de slag met een plan van aanpak voor de implementatie van deze nieuwe partner. Je zet alle taken in Basecamp en legt de stagiaires alvast uit welke taken zij allemaal uit kunnen voeren. Daarna check je voor de pauze nog even hoe de Google Adwords advertenties het doen en in Google Analytics hoe je zelfgeschreven nieuwe pagina op magischmadrid.nl het doet. Terwijl je dit aan het doen bent, krijg je meteen een idee voor nóg een nieuwe pagina op magischmadrid.nl die het goed zal doen. 

Nadat je lekker in het zonnetje hebt geluncht, ga je vol energie aan de bak met linkbuilden. Vorige week heb je twee nieuwe linkjes binnengehaald, deze week wil je er minstens drie binnenhalen. Wow, de werkdag zit er alweer bijna op. Je brainstormt nog even met een collega over hoe we in de meivakantie nog meer mensen kunnen trekken voor onze fietstours en plant daarna een nieuwe campagne in op Facebook en Google. Voordat je naar huis gaat, check je nog een keer of er nieuwe aanvragen voor fietstours zijn binnengekomen. Je sluit het kantoor af en geniet van een lekker biertje en een tapa op het terras om je dag af te sluiten. 

Als je het leuk vindt, mag je ook af en toe zelf tours geven. Denk aan het fietstour of tapastour. Leuk om de week op kantoor af en toe te breken. Maar dit is geen harde eis. 

Wat wij jou kunnen bieden

Als je bij ons komt werken, kom je te werken in een jong en groeiend familiair team met veel leermogelijkheden. Je ontvangt een Spaans marktconform salaris en een leenfiets van ons. De vacature is voor 32 uur per week en je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd. We hopen dat het van beide kanten bevalt en dat we heel lang met elkaar gaan werken!

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld in verdieping van online marketing, maar ook HR-activiteiten door stagiaires te trainen. Heb je een interessant boek of online cursus gezien? Wij schaffen die voor je aan. Ook vinden we het superfijn als je kansen ziet in en voor ons bedrijf. We blijven ondernemers en staat altijd open voor nieuwe ideeën. 

Je werkt vanuit de supergezellige wijk Ruzafa in hartje Valencia. Het kantoor zit naast onze winkel en we zijn eigenlijk altijd op kantoor te vinden.

Mocht je nog niet in Valencia wonen, dan geven we je natuurlijk tips over hoe je het beste een woning kunt vinden en een NIE nummer kunt regelen. 

We zijn benieuwd naar jou!

Genoeg over ons, we zijn heel benieuwd naar jou! We zijn in principe op zoek naar een nieuwe collega die vanaf april kan starten. Zie jij het helemaal zitten (om naar Valencia te verhuizen en) om bij ons te komen werken? Stuur dan direct je motivatiemail met CV naar Ellen via info@verrassendvalencia.nl. 

In je motivatie lezen we heel graag terug waarom jij in Spanje wil wonen en wat jij kunt toevoegen aan ons team. Na een eerste selectie laten we je wat opdrachtjes maken. Daarna volgt een eerste en eventueel een tweede gesprek. Mocht je al voorbeelden hebben van eerder werk, dan is het heel fijn als je die alvast meestuurt. 

We zien je sollicitatie graag verschijnen! 

Comments are closed.