Winkelmand (0)

Cultuur historische wandelroute

Cultuur historische wandelroute

(4 klantenreviews)
Terug naar overzicht €7,50

Geïnteresseerd in cultuur en historie én ga je op stedentrip naar Valencia? Dan zit je op deze pagina he-le-maal goed! Verrassend Valencia heeft namelijk een cultuur historische wandelroute, beschreven door kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk. Hiermee ga je naar het centrum en kom je langs verschillende bezienswaardigheden. De highlights worden beschreven aan de hand van historische achtergrond en culturele aspecten. Ontdek het in de Cultuur historische wandelroute!

€7,50 (inclusief 21% BTW)
45 pagina’s in PDF
Na betaling kan je de wandelroute direct downloaden via de website en wordt er een e-mail verstuurd met daarin de downloadlink naar de wandelroute!

Let op, de mail met de downloadlink kan soms in je spambox terecht zijn gekomen.

Kijk hier voor een gratis preview!

Karlijn & moeder

06 maart 16

Met mijn moeder, beide kunstliefhebber, heb ik de culturele wandeling gedaan. Leuk om valencia van deze kant te bekijken!

Jurgen Rossignol

01 december 14

Zeer aangename en leerrijke wandeling.
Je kan ook tijdens de wandeling beslissen om even een omwegje te doen naar één of ander museum om nadien weer probleemloos aan te sluiten op de route.

Elly

11 april 14

Wij waren tijdens Las Fallas in Valencia en hebben hierdoor de wandeling in stukken gedaan. De achtergrondinformatie was zeer uitgebreid. Een aanrader!

Jaap

26 november 13

Tijdens onze trip naar Valencia hebben we gebruik gemaakt van de culturele stadswandeling.
Een waar genoegen om al die leuke wetenswaardigheden te lezen. We hebben er van genoten en hebben zo de stad op een bijzondere manier leren kennen.
Hartelijk dank daar voor.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.

Anderen kochten ook