Winkelmand (0)

Fallas pakket

Fallas pakket

(1 klantenreview)
Terug naar overzicht €17,50 €12,50

Niet in voorraad

Verse churros op straat, prachtige beelden, bijzondere verhalen en nog zo veel meer. Dit vind je in de Verrassend Valencia Fallasgids. Speciaal voor jou hebben we een Fallas pakket samengesteld, zodat je alles uit je reis naar Valencia tijdens Las Fallas kan halen. In dit pakket zit de Fallasgids én het Verrassend Valencia E-book met daarin de leukste, meest lokale en meest bijzondere tips (restaurants, bezienswaardigheden, winkeltjes, etc.).

Van € 17,50 voor € 12,50!

€ 12,50 (inclusief 21% BTW)
Inclusief een digitale plattegrond van Valencia.
Na betaling kan je de Fallasgids en het E-book direct downloaden via de website en wordt er een e-mail verstuurd met daarin twee downloadlinks.

Let op, de mail met de downloadlink kan soms in je spambox terecht zijn gekomen.

Dirkjan en Meike

29 november 15

Fallas is voor osn voor herhaling vatbaar, wat was het gaaf. Vanwege dat we Valencia nog niet kenden kwam het ebook goed van pas. En dankzij de fallasgids zijn we echt op plekken gekomen die we anders zeker niet hadden gevonden. Verder was het interessant om meer te weten te komen over dat feest, wij dachten in eerste instantie dat er poppen zouden rondrijden door de stad maar dat bleek dus niet het geval te zijn. Voor ons is het echt nog meer gaan leven en we komen volgend jaar zeker terug.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.

Anderen kochten ook