Winkelmand (0)

Semana Santa Gids

Semana Santa Gids

(1 klantenreview)
Terug naar overzicht €7,50

Niet in voorraad

In Spanje wordt Pasen heel anders gevierd dan jij en ik het misschien doen. Een aantal dagen lang vindt namelijk Semana Santa plaats, oftewel de Heilige Week. De week bestaat voornamelijk uit processies, beelden en tradities. In elke Spaanse stad is de Semana Santa weer anders. Hoe het religieuze feest in zijn werk gaat in Valencia, lees je in de Semana Santa Gids.


Semana Santa gids 2020

Omdat het programma voor Semana Santa 2020 nog niet bekend is, ontvang je de Semana Santa gids van het afgelopen jaar. Zo kun je je alvast lekker inlezen! Uiteraard ontvang je van ons de nieuwe gids met het actuele programma, zodra deze bekend is! 

€ 7,50 (inclusief 21% BTW)
Na betaling kan je de Semana Santa Gids direct downloaden via de website en wordt er een e-mail verstuurd met daarin de downloadlink naar de gids!

Let op, de mail met de downloadlink kan soms in je spambox terecht zijn gekomen.

Bekijk hier de gratis preview van de Semana Santa Gids.

Sam

29 november 15

We hadden werkelijk echt geen idee wat er allemaal zou gaan gebeuren tijdens ons bezoek in Valencia en kwamen er pas een paar dagen voor vertrek achter dat het semana santa zou zijn. Uiteindelijk hebben we daar nog veel bijzondere momenten van mee gekregen dankzij deze gids. Vooral ook die processies waren indrukwekkend en wat daar allemaal voor ideeen achter schuil gaan.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.

Anderen kochten ook