Winkelmand (0)

Wandelroute Centrum

Wandelroute Centrum

(2 klantenreviews)
Terug naar overzicht €7,50

Valencia is de derde grootste stad van Spanje. Het is er iets kleiner dan Madrid en Barcelona, maar wel heel gezellig en authentiek. Leuke boetiekjes, geweldig gastronomische eetspots, highlights die je niet mag missen en nog zo veel meer! Je stedentrip begint in het centrum van Valencia met de Wandelroute Centrum van Verrassend Valencia. Laat je leiden door de route en ontdek de hotspots van het centrum van de stad. Zien we jou in Valencia?

€7,50 (inclusief 21% BTW)
46 pagina’s in PDF
Na betaling kan je de wandelroute direct downloaden via de website en wordt er een e-mail verstuurd met daarin de downloadlink naar de wandelroute!

Let op, de mail met de downloadlink kan soms in je spambox terecht zijn gekomen.

Kijk hier voor een gratis preview

Rianne & Marleen

06 maart 16

Wij zijn vandaag teruggekomen van een heerlijke vakantie in Valencia. Leuk om te zien dat de stad al helemaal in Fallas sfeer is. Jammer dat we het eche feest niet gaan meemaken, maaaar we hebben het wel heel erg naar ons zin gehad. We hebben de wandelroute centrum van Verrassend Valencia meegenomen en direct de eerste dag gelopen. Echt een aanrader wanneer je nog niet eerder in valencia geweest bent!

Marjo

01 december 14

Mijn dochter en ik waren begin november in Valencia en hadden prachtig weer. De eerste dag de wandeling gedaan, echt geweldig, uitgebreide omschrijving. Is om nog een keer te doen.
Jammer dat de moderne gebouwen alleen in de ochtenduren open zijn, hou daar rekening mee.
Met bus prima te doen, maar ook lopend.
Een aanrader!

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.