Winkelmand (0)

Wandelroute Ruzafa & Canovas

Wandelroute Ruzafa & Canovas

(1 klantenreview)
Terug naar overzicht €7,50

Ga met deze Verrassend Valencia route door de wijken Ruzafa & Canovas. Dit zijn twee totaal verschillende wijken, maar beide het bezoeken waard. Wil je meer zien dan alleen het Plaza Ayuntamiento in het centrum? Dan is deze route echt een aanrader.

Ga eerst door het hippe, alternatieve en verrassende Ruzafa met haar gezellige pleintjes, goede spots om te eten en leuke vintage winkeltjes. Daarna wandel je door het iets exclusievere, maar ook verrassende Canovas met vele barretjes en boetiekjes.

En houd je van barretjes en lekkere biertjes? Dan is de kroegentocht route ook zeker leuk om te doen!

Dit alles ontdek je in de Wandelroute Ruzafa & Canovas!

€7,50 (inclusief 21% BTW)
PDF bestand van 54 pagina’s
Na betaling kun je de wandelroute direct downloaden via de website en wordt er een e-mail verstuurd met daarin de downloadlink naar de wandelroute!

Let op, de mail met de downloadlink kan soms in je spambox terecht zijn gekomen.

Lieke & vriendinnen

29 november 15

Wij vonden dit echt een leuke route, net even anders dan alleen het centrum en ook de tips die erin staan. het shop gedeelte viel bij de meiden erg in de smaak en die leren tassen winkel daar hebben we wel een hele lange ´tussenstop´ gemaakt. Doordat we de eerste dag al zoveel leuke restauratjes hadden gezien wisten we ook goed waar we dagen erna wilden eten.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.