Sport en spel activiteiten avonturenpark

Ben jij op zoek naar een sportieve (groeps)activiteit in de regio Valencia? Dan is dit avonturenpark in een prachtige omgeving ten noorden van Valencia perfect voor jou! In de buitenlucht geniet je van verschillende sportieve en grappige activiteiten en spellen.

WAT

Op dit avonturenpark kunnen deelnemers zich onderdompelen in een heel scala aan sportieve, spannende en grappige activiteiten. Jullie hebben de keuze uit verschillende vooraf samengestelde activiteitenpakketten, elk bestaande uit 4 spannende activiteiten die samen ongeveer 2 uur duren.

Denk bijvoorbeeld aan: worstelen in een sumopak, het evenwichtsspel ‘Birrarium’ waarbij ieder team zo snel mogelijk de hoogte in gaat met bierkratten, een mechanische Dolle Stier, bubbelvoetbal, een klittenbandmuur, levensecht bowlen en nog veel meer!

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de activiteit nog spannender te maken met een extra optie: paintball. Geschikt voor zowel kinderen (vanaf 8 jaar) als volwassenen, voegt het paintballen een dosis adrenaline en teambuilding toe aan de totale ervaring. Kortom, een perfecte mix van avontuur en gezelligheid voor teambuilding, bedrijfsuitjes of gewoon een middag vol plezier met vrienden en familie.

WAAR

De activiteit vindt plaats in de buitenlucht, ten noorden van Valencia. Vanuit Valencia is het ongeveer 40 minuten rijden.

KOSTEN

Activiteit: Diverse sport- en spelactiviteiten in het avonturenpark
Duur: ongeveer 4 uur (incl. vervoer van en naar de activiteit)
Aantal personen: de activiteit kan geboekt worden vanaf 8 personen
Prijs per persoon: afhankelijk van het aantal deelnemers
Locatie: ten noorden van Valencia

INCLUSIEF

 • Professionele begeleiding en instructies.
 • Verschillende sportieve, spannende en grappige activiteiten
 • Vervoer van en naar het avonturenpark.
 • Alle benodigde uitrusting voor de activiteiten.

WAAROM

Leuke en unieke (team)ervaring.
Teambuilding: werken binnen een team, beslissingen nemen, communiceren, resultaatgericht werken.
Ook goed geschikt voor grotere groepen/teams.

HOE KUN JE DE ACTIVITEIT BOEKEN?

Mail ons: info@verrassendvalencia.nl
Bel/app ons: (0034) 613 281 461
Vul onderstaand contactformulier in:

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wil je nog meer of liever toch een andere (sportieve) activiteit doen? Kijk dan eens op onze pagina met groepsactiviteiten. Of stuur ons een berichtje, we denken graag met je mee!