Studenten

Wil je graag studeren of stage lopen in Spanje? Valencia is dan zeker een goede keus. Een combinatie van mooi weer, veel cultuur, een prachtig strand, sport en gezelligheid. Er zijn veel universiteiten en studentenwijken. In Valencia zul je dus een geweldige tijd tegemoet gaan als student!

Stage

Is stage lopen een onderdeel van je opleiding en wil je graag het avontuur opzoeken? Ligt Spanje je goed? Dan moet je zeker voor Valencia kiezen. Bijna het gehele jaar door een zonnetje, een gezellige sfeer en heel veel internationale studenten. Op Verrassend Valencia is een stagevacature te vinden voor een stageplek bij Verrassend Valencia.

Studentenleven

Het studentenleven in Valencia is erg relaxt. Voor studenten is er ontzettend veel te doen. Wil je ook een beetje de taal onder de knie krijgen? Dan kun je onder andere naar taaluitwisselingen gaan in diverse cafés. Op Verrassend Valencia vind je diverse uitgaansmogelijkheden en waar je gezellig lowbudget kunt eten. Mis je toch een beetje de Nederlandse frikandellen en kroketten? Dan kun je naar de Nederlandse bar in Valencia! Meer informatie om als student te ‘overleven’ in Valencia, vind je hier.

banner-gids

Spaans leren

Wil je graag Spaans leren in Spanje en is je oog gevallen op Valencia? Kijk dan vooral even verder op deze pagina om een idee te krijgen welke talenscholen er allemaal zijn. Bij elke school worden er voor-, nadelen en tips gegeven. Wat erg leuk is als student die Spaans leert in Valencia, is dat je veel activiteiten kan doen met leeftijdsgenoten en vaak ook naar de Erasmus (internationale studentenvereniging) feestjes kan!

Tip

• Wil je altijd op de hoogte zijn van de leukste feestjes en uitjes? Schrijf je dan in bij Erasmus. Deze studentenvereniging is door heel Spanje te vinden.
• Gratis naar binnen bij de hipste clubs? Word lid van de groep of like Erasmus Valencia op Facebook. Hier staan vaak links naar gastenlijsten voor verschillende feesten.
• Meer weten over de studentenwijk van Valencia? Kijk op de pagina Algiros voor alle leuke tips!

Comments are closed.