Verrassend Valencia pubquiz

Helaas zit een bezoekje aan Valencia er even niet in. Ook wij zijn hard geraakt door het coronavirus en hebben onze Verrassend Valencia Tour en Bike Rental shop voor onbepaalde tijd moeten sluiten. Even geen fiets- en tapastours of gezellige praatjes met jullie. Maar we gaan niet bij de pakken neer zitten en hebben iets leuks bedacht, namelijk de grote Verrassend Valencia Quiz! Een quiz waarmee je je vermaakt en ons ook een beetje kunt helpen!

Doe mee met de Verrassend Valencia quiz! Open hier de quizlink. Veel succes!!

Ben jij de grootste fan van Valencia?

Test je kennis en daag andere Valencia fans uit met de Verrassend Valencia Quiz! Trommel al je vrienden en familie op via een videogesprek zodat je met z’n allen mee kunt spelen. Handig om van te voren alvast een tactiek te bespreken zodat jullie zo snel mogelijk het juiste antwoord kunnen aanklikken!

verrassend valencia pubquiz

Steun ons

Deelname aan de quiz is gratis! Maar mocht je ons in deze moeilijke tijd een steuntje in de rug willen geven dan kun je een bedrag naar keuze doneren via https://www.geef.nl/nl/actie/steun-verrassend-valencia-en-speel-onze-quiz/. Je zou ons daar enorm mee helpen!

Hoe werkt het?

De online quiz start op dinsdagavond 7 april om 21.00 uur. Op deze website vind je de quizlink naar de Verrassend Valencia Quiz. De quiz duurt een klein uurtje en blijft beschikbaar tot 23.00 uur. Het is dus mogelijk om tussendoor een (plas)pauze te nemen. De quiz kun je spelen op je telefoon, tablet of computer, zolang je maar een internetverbinding hebt! Per vraag krijg je 20  seconden om het juiste antwoord te kiezen. De quiz telt 9 rondes en in totaal 85 vragen. Voor elke goed beantwoorde vraag ontvang je punten, hoe sneller je klikt, hoe meer punten je krijgt! Na iedere vraag zie je de tussenstand van andere spelers. Omdat niet iedereen tegelijk start met de quiz kan deze tussenstand geen goede weergave zijn. Pas als alle deelnemers de quiz gespeeld hebben kan de eindstand bekend worden gemaakt. De vijf deelnemers die het hoogst zijn geëindigd ontvangen leuke Valenciaanse prijzen!  De winnaars worden woensdag 8 april op onze Instagram en Facebookpagina’s bekend gemaakt.

Win!

Voor de eerste vijf plaatsen met de hoogste scores hebben we leuke Valenciaanse prijzen!

  1. Fietstour voor 2 personen + Verrassend Valencia reisgids (E-book) + Verrassing bij aankomst in onze winkel
  2. Dominio de la Vega Cava Brut Reserva Special Rosé – 2014
  3. Paella pan
  4. Verrassend Valencia reisgids (gedrukte versie)
  5. Digitale Fietsroute

Hoe doe ik mee?

Open om 21.00 uur de quizlink: https://kahoot.it/challenge/4f511187-0d3f-431b-ad1c-206471ff615f_1586285137555. Mocht je de app Kahoot hebben dan kun je deze code invoeren: 0429198

Comments are closed.