Winkelmand (0)

Reisgids (gedrukte versie)

Reisgids (gedrukte versie)

(7 klantenreviews)
Terug naar overzicht €17,95

Niet in voorraad

7 wijken, wandelroutes, handige plattegrondjes en twee interviews per wijk; 5 verdiepende thema's en bijbehorende interviews; een fietsroute... en nog veel meer! De reisgids laat je de stad zien door de ogen van locals én op wijkniveau. Per wijk ontvang je de leukste hotspots: van bezienswaardigheden, tot spots voor een hapje en drankje, shops én natuurlijk de tips van de locals. Zo vertelt bij de wijk Ruzafa sterrenchef Camarena waar hij het liefst zijn kopje koffie drinkt en vertelt Angel van het paellarestaurant Arribar bij het strand zijn gouden tip voor een bezoek aan Valencia. De zeven besproken wijken zijn: Centrum, El Carmen, Ruzafa, Cánovas (Gran Via), Pla del Real, Benimaclet en Strand & haven. Het leuke is dat je de hotspots kunt bezoeken én de locals kunt ontmoeten door de wandelroute die je bij elke wijk vindt.

Wellicht wil je ook wat achtergrondinformatie lezen over Valencia. Daarom vind je in de reisgids ook vijf verdiepende thema's: geschiedenis, Ciudad de las Artes y las Ciencias (CAC), Las Fallas, Groen in de stad en Wonen in Valencia. Bij elk thema geeft een specialist meer achtergrondinformatie. Zo is de artdirector van het Operagebouw, David Livermore, aan het woord over het CAC en vertelt Fallera Mayor Carmen Sancho over Las Fallas.

De stad per fiets ontdekken? Dat kan met de fietsroute die je ook in de gids vindt. Tot slot krijg je ook tips en receptjes mee. Al met al een complete reisgids over Valencia waarmee je de stad op een verrassende manier beleeft.

De reisgids kan je ook kopen als je in Valencia bent in onze eigen Verrassend Valencia Tours en Bike Rental Shop! Het adres is Calle Cuba 34 in de wijk Ruzafa.

€17,95 (exclusief verzendkosten)
192 pagina's
A5 formaat
Op een werkdag voor 14:30 besteld? Twee werkdagen later in huis!

Kijk hier voor een gratis preview van de Verrassend Valencia reisgids.

Klaas en Carla

25 september 18

De reisgids hebben we goed kunnen gebruiken om Valencia te verkennen. Vooral ook het accent op de verschillende wijken zorgt voor veel duidelijkheid in een stad waar zoveel is te zien.

Kees

24 september 18

Het is een leuk boekwerk waarin de mooiste bezienswaardigheden van Valencia duidelijk staan vermeld. Leuk is ook om de reacties van locals te lezen. We hebben een keer een restaurant bezocht die bij een van de locals in de smaak viel en dat is ons ook heel goed bevallen. Aan de hand van het boekje en de eerder gemaakte fietstour onder begeleiding van een van jullie medewerkers hebben wij diverse locaties bezocht. Handig dat het in het Nederlands is en dat ook de medewerkers van Verassend Valencia Nederlands zijn. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren!

Ruud en Katja

24 september 18

De reisgids is geweldig! Een aanrader voor eenieder die Valencia bezoekt. We hebben met veel plezier diverse wandelingen gemaakt.

Myriam Smets & Willy Dillen

30 januari 17

we zijn net thuisgekomen en hebben genoten van Valencia.
Met jullie reisgids was het nóg leuker, zeker met de vele adresjes die erin stonden.
Nogmaals hartelijk dank.

Met vriendelijke groeten,
Myriam Smets & Willy Dillen

Lisette

02 januari 17

Super leuke en handige gids. Mede dankzij jullie een hele leuke tijd in Valencia gehad ????.

Favoriet waren bij ons de routes door het centrum, El Carmen en de fietsroute.

Groeten Lisette

Petra

26 september 16

Ik heb de reisgids afgelopen week binnen gekregen en heb nu nog meer zin in mijn reisje naar Valencia volgende week! Mooi en interessant boekje! Blij mee!!!

Lucy & Twan

25 september 16

We reizen veel en nemen altijd een reisgids mee en vonden dit zeker één van de leukste die we hebben gelezen. Doordat je echt van de mensen die in Valencia wonen tips krijgt komt het heel persoonlijk over. Ook hebben we van alles ontdekt en gedaan waar we zelf echt niet achter waren gekomen. Inmiddels zijn we weer thuis maar we zijn nog aan het nagenieten van een Spaans hammetje wat we bij Paco op de markt hebben gekocht.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.