Wijnexcursie

Ten westen van de stad Valencia bevindt zich de wijnregio rondom Requena en Utiel. Er is hier een aantal bodega’s. Houd jij van wijn en lijkt het jou leuk om zo’n Spaanse bodega te bezoeken tijdens jouw verblijf in Valencia? Dan kun jij de Verrassend Valencia wijnexcursie boeken. Hierbij bezoeken we één van de bekendste bodega’s van de provincie Valencia. Houd er rekening mee dat de wijnproeverij doorgaat vanaf twaalf personen.

Wat

De bodega die wordt bezocht, ligt in de wijnstreek rond Utiel en Requena, op ongeveer anderhalf uur rijden van Valencia.
De bodega bevindt zich in een mooi gebouw uit de negentiende eeuw dat de essentie van die tijd behoudt. Het is een groen paradijs van meer dan 300 hectare aan wijngaarden. De vierde generatie van de familie beheert op dit moment de bodega. Aan de voet van de wijngaard herbergt de ondergrondse tonkamer nu 15.000 Amerikaanse en Franse eikenhouten vaten. De bus waarmee de groep naar de bodega gaat, vertrekt vanaf een centraal punt in Valencia. De rondleiding zal in het Engels worden gegeven. Je gaat eerst tussen de wijnvelden door naar de antieke bodega waar vroeger de wijn werd gemaakt. Daarna zie je de moderne installatie waar tegenwoordig de wijn wordt gemaakt. Aansluitend kun je heerlijke wijnen proeven waarbij je uitleg krijgt over de wijnen en het productieproces.

Waar

Het afspreekpunt in Valencia zal in overleg met de groep worden bepaald.

Kosten

Activiteit: wijnexcursie
Duur inclusief lunch: ongeveer 6,5 uur
Prijs: afhankelijk van het aantal deelnemers.

Overig

– Een wijnexcursie kan vanaf 12 personen worden geboekt;
– Een wijnexcursie kan eventueel gecombineerd worden met een kano of rafting excursie;
– Wil jij meerdere bodega’s bezoeken? Dat kan, neem dan contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via:

– E-mail: info@verrassendvalencia.nl
– Telefoon: (0034) 644384403
– Onderstaand contactformulier;

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

1 COMMENTS

  1. Kiki en vriendinnen
    november 16, 2018 16:34 Beantwoorden

    Heel erg leuk om echt meer te weten te komen over de wijnstreek in Valencia. Het was heerlijk om tussen de wijngaarden te wandelen en we waren allemaal bijzonder verrast door de wijnen tijdens de proeverij op de bodega. De lunch was lekker en heel erg gezellig. We zijn nu terug in nedrland en gaan nog even op zoek naar die ene heerlijke rode wijn van hoya de cadena

Laat een review achter