Beste Prijs Hotels

Onderwerpen

Op zoek naar een leuk hotel in Valencia, maar wel mooi voordelig? Op deze pagina hebben wij voor jou de beste prijs hotels geselecteerd. Verschillende hotels midden in het centrum, aan de oude rivier Túria of dichtbij het strand. Kijk zelf wat je het leukst lijkt!

Hotel One Shot Colón 46 (Canovas, Gran Via)

Hotel One Shot Colón (met onder andere ook hotels in Madrid) is een hotel in hartje centrum. Tussen de winkels in is dit hotel gelegen. Kamers zijn strak en modern ingericht. Fijne matrassen, goede WIFI in het hotel en een relaxte badkamer. Handig om te weten, is dat het ontbijt in dit hotel erg lekker is! Ook leuk om te weten, is dat de hotelketen vaak met kunstenaars en designers werkt. In dit hotel is bijvoorbeeld de TV ook een spiegel! Bekijk meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid via Hotel One Shot Colón 46.

Prijs: Vanaf €68,00 per nacht (voor 2 personen)      Aantal sterren: ★★★     Hotelbeoordeling: 8+

Silken Puerta Valencia (Camins al Grau)

Een chique en moderne inrichting en heerlijk ruime kamers. Op vierhonderd meter lopen, is de metrohalte Aragón te vinden die je naar het historische stadscentrum brengt, maar wandelend is het ook goed te doen. Het strand is vanaf Silken Puerta iets meer dan twee kilometer lopen. Dichtbij dit hotel is Palau de la Música te vinden en daarbij ook het prachtige Turia park. Bekijk meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid via Silken Puerta Valencia.

Prijs: Vanaf €75,00 per nacht (voor 2 personen)      Aantal sterren: ★★★★      Hotelbeoordeling: 8+

Barceló Valencia (Camins al Grau)

Het stijlvolle Barceló hotel ligt naast de Stad van Kunst en Wetenschap en is hierdoor een goede uitvalbasis. Zowel het strand als het centrum ligt op een half uurtje wandelen. Het hotel heeft een zwembad, dus wanneer je niet zo’n zin hebt om bij het strand te verkoelen, kan dat ook “dichtbij huis”. Tijdens de wat warmere maanden kun je gebruik maken van het dakterras. In de zomermaanden worden hier concerten georganiseerd! Meer informatie en actuele prijzen? Bekijk meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid via Barceló Valencia.

Prijs: Vanaf €63,00 per nacht (voor 2 personen)      Aantal sterren: ★★★★      Hotelbeoordeling: 8.5+

SH Valencia Palace (Pla del Real)

Een goed gelegen hotel aan de fantastische oude rivier van Valencia, het Turia park. Dit hotel beschikt over een zwembad met zonneterras, sauna, hot tub en ijsfontein. Je kan hier ook genieten van massages en schoonheidsbehandelingen… heerlijk! Het strand ligt vanaf SH Valencia Palace op 3 km afstand en met tien minuutjes ben je bij de Stad van Kunst en Wetenschap. Bekijk meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid via SH Valencia Palace.

Prijs: Vanaf €100,00 per nacht (voor 2 personen)      Aantal sterren: ★★★★★     Hotelbeoordeling: 8+

Senator Parque Central Hotel (Ruzafa)

Vanaf dit hotel loop je zo één van de leukste wijken van Valencia in, namelijk artistiek Ruzafa. Hier zijn veel bijzondere kroegjes en lekkere restaurantjes waar je goed terecht kunt. Ook de afstand naar het centrum valt reuze mee. Het ontbijt van dit hotel is uitgebreid, maar in de buurt zijn er ook wat leuke zaakjes met goede prijzen. Voor dit hotel stoppen regelmatig bussen die je naar het strand en de haven kunnen brengen. Je kunt hier gratis gebruik maken van de fitnessruimte en sauna. Lekker voor even tussen het actieve citytrippen door! Bekijk meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid via Senator Parque Central Hotel. Ook handig om te weten: op een paar minuten wandelen van dit hotel is de Verrassend Valencia Tours & Bike rental shop te vinden. Daarnaast mag je bij dit hotel fietsen stallen; goede reden dus om bij Verrassend Valencia voor meerdere dagen de fiets te huren.

Prijs: Vanaf €62,00 per nacht (voor 2 personen)      Aantal sterren: ★★★★      Hotelbeoordeling: 7.5+

Hotel Valencia Center (Camins al Grau)

Vanaf dit hotel loop je in 400 stappen naar de Stad van Kunst en Wetenschap en op drie kilometer wandelen sta je al in het stadscentrum. De locatie is erg fijn, omdat het tussen het stadscentrum en de haven met het strand ligt. Zo zit je nergens echt ver van verwijderd. Het hotel heeft een zeer verzorgd ontbijtbuffet en je kunt er ontspannen in de sauna, fitnessruimte en in het buitenzwembad. Vlak voor het hotel is een bushalte waar de bus je binnen 5 minuutjes naar het stadscentrum of het strand brengt. Ook de metrohalte Amistat zit maar 10 minuten lopen verderop. Bekijk meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid via Hotel Center Valencia.

Prijs: Vanaf €59,00 per nacht (voor 2 personen)      Aantal sterren: ★★★★      Hotelbeoordeling: 8+

Sweet Hotel Continental (Centrum)

Met één voet buiten de deur sta je in het midden van het stadscentrum. Hier zijn verschillende bezienswaardigheden makkelijk wandelend te bereiken. Met vijf minuutjes lopen kun je een bus pakken die je afzet bij het strand. Het ontbijt hier is continentaal, zoals de naam al doet vermoeden. De kamers zien er verzorgd uit. Bekijk meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid via Sweet Hotel Continental.

Prijs: Vanaf €59,00 per nacht (voor 2 personen)      Aantal sterren: ★★      Hotelbeoordeling: 8+