Bagagekluizen

Onderwerpen

Natuurlijk wil je alles uit je vakantie halen en is het balen als je om 11.00 uur al uit je appartement wordt gezet en op straat staat met koffer en al. Dat terwijl je vliegtuig pas die avond vertrekt…. Gelukkig hebben wij de oplossing; bij Verrassend Valencia zijn er namelijk bagagekluizen beschikbaar om deze spullen in op te bergen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees meer op deze pagina!

Accommodatie

Vele accommodaties hebben een uitcheck-beleid. Vooral bij hotels en appartementen dien je vaak voor 11.00 of 12.00 uur al de kamer uit zijn. Dit komt niet altijd even goed uit, soms vertrekt je vliegtuig pas ‘s avonds en/of heb je nog een hele planning voor de boeg. Met de kluisjes van Verrassend Valencia kun jij gemakkelijk je spullen achterlaten en nog genieten van je laatste uren in Valencia zonder dat je de hele tijd met al je spullen moet slepen. Zo kun je zorgeloos genieten van de stad of nog even wat laatste zonuren meepakken op het strand.

Fietstour

Bij de Verrassend Valencia Tour & Bike Rental Shop is er ook de mogelijkheid om diverse tours te boeken, waaronder een verrassende fietstour inclusief proefverrassing, drankje én een kwalitatieve fiets van Nederlandse bodem. Mocht je gezellig willen aansluiten bij deze fietstour met enthousiaste Nederlandssprekende gids, maar vind je het niet prettig om met je tas te sjouwen of ben je van plan om daarna door te gaan naar het strand. Ook dan is het natuurlijk mogelijk om een bagagekluis te huren. Zo blijven jouw spullen veilig achter en kun jij zonder gesleep en gesjouw meegaan met de fietstour.

De kluisjes

De lockers zijn speciaal voor handbagage koffers, tassen en andere waardevolle spullen. Het kluisje gaat op slot met een sleutel (die jij zelf meeneemt) en staat in de Verrassend Valencia Tour & Bike Rental Shop (niet in het zicht). Je bagagekluis kun je herkennen aan de unieke Spaanse naam die het heeft, zoals ‘Churro’ of misschien huur jij wel het ‘Horchata’ kluisje. De afmetingen van de lockers zijn: 59x40x50 cm. We beschikken over negen kluisjes die voor één of meerdere dagen te huren zijn.

  • Carrer de Cuba 34
  • € 4,00 per kluisje (per dag)

Reserveren?


Top 5 meest gestelde vragen

Kan ik ten alle tijden bij mijn kluis om mijn spullen te pakken?
De kluizen zijn de gehele dag te gebruiken, echter kun je alleen bij je spullen tijdens de openingstijden van de winkel. Vanwege de huidige omstandigheden raden we aan even contact op te nemen over de openingstijden.

Is het ook mogelijk om de kluis voor een aantal uur te huren?
Dat is mogelijk, maar voor de bagagekluis geldt dezelfde prijs als voor een dag (€4)

Mag je ook gebruik maken van de kluis als je geen andere faciliteiten van Verrassend Valencia gebruikt?
Ja, de lockers zijn voor iedereen te huur.

Zijn de kluisjes allemaal van hetzelfde formaat?
Ja, alle kluisjes hebben dezelfde afmeting van 59x40x50 cm in de breedte. Dit is groot genoeg voor een trolley.

Zouden andere mensen ook bij mijn spullen kunnen komen?
Nee, alle bagagekluizen hebben een eigen unieke sleutel en jij kunt de kluis met jouw eigen sleutel afsluiten/openen en de sleutel neem je mee.

Leuk om te weten

  • Alle bagagekluizen hebben we een naam gegeven van iets typisch Valenciaans of Spaans. Zo is er een locker vernoemd naar ‘Churro’, dat is de overheerlijke Spaanse lekkernij (soort gefrituurde deegstengel) die veel Spanjaarden regelmatig als ontbijt eten (lekker in de warme chocolade gedipt). Een aanrader om in Valencia churros te eten is bij ‘El Contraste’ in de wijk Ruzafa.
  • Om de sleutel van ‘jouw’ kluis makkelijk in je tas weer te kunnen vinden, hebben we er gepersonaliseerde handgemaakte sleutelhangers bij gemaakt met de naam van het kluisje eraan.
  • Onze creatieve Yvet & Nina hebben de saaie, grijze bagagekluizen omgetoverd tot een verrassend kunstwerk met een likje verf…

Originele souvenirs en meer…

Naast kluisjes zijn er nog meer producten in onze Verrassend Valencia Tour & Bike Rental Shop te vinden! Zo is het ook mogelijk om een telefoonstandaard voor op de fiets te huren en zijn er leuke souvenirs (waaronder handgemaakte sleutelhangers en originele ansichtkaarten) te koop. Naast de souvenirs verkopen we in de shop ook de Verrassend Valencia reisgids met tips van locals, wandelroutes, achtergrondinfo en een fietstocht door Valencia.