Foto Safari

Ontdek de stad Valencia op een verrassende manier met het Foto Safari spel. Tijdens het spel leer je Valencia op een leuke, unieke en originele manier kennen. Ideaal wanneer je Valencia met een grote groep bezoekt! Laat jouw hersenen kraken, toon jouw lef en haal al jouw creativiteit naar boven. Deze activiteit is ideaal om de team spirit in jouw groep of bedrijf te bevorderen.

Wat

Door middel van verschillende opdrachten en vragen maakt je op een hele verrassende wijze kennis met Valencia. Belangrijk hierbij is dat je de aanwijzingen volgt, want alleen dan heb je de kans om verschillende heerlijkheden en andere verrassingen onderweg te vinden. Het kan namelijk zomaar zijn dat je op het spoor komt van een heerlijke Spaanse ham, een lokaal drankje, een gezellig pleintje en nog veel meer. Verder is het heel goed mogelijk dat je kennis maakt met de lokale bevolking en het historisch centrum in Valencia. Het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord en de opdrachten op de meest originele manier heeft uitgevoerd, is de uiteindelijke winnaar en zal een verrassende prijs in de wacht slepen!

Indruk van het spel

Om alvast een idee te krijgen van mogelijke vragen…

quote1
quote2

Spel op maat

Tot slot kan Verrassend Valencia voor jou en jouw groep ook een spel op maat maken. Zijn jullie geïnteresseerd in sport, architectuur, natuur, komen jullie naar Valencia voor een vrijgezellenweekend of hebben jullie zelf een ander leuk idee, dan maken wij graag een spel op maat. Vraag naar de mogelijkheden. Eventueel kunnen we de foto safari ook per fiets organiseren. De prijs wordt dan wel iets duurder, omdat de fietshuur erbij komt.

Praktische gegevens

Locatie: in het historisch centrum
Starttijd: tijdstip in overleg
Duur: ongeveer 2,5 uur
Prijs: op aanvraag
Inclusief: prijs voor het winnende team en diverse proefverrassingen
Overig: het Foto Safari spel kan plaatsvinden bij een minimum aantal van 8 personen

Hoe boek je de Foto Safari van Verrassend Valencia?:

E-mail: info@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 613281461
Onderstaand aanvraagformulier:

  Je naam (verplicht)

  Je emailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer

  Welke groepsactiviteit wil je reserveren?

  Albufera excursieBierproeverijFietstourFlamenco workshopFoto safariPaella workshopMercado ProeverijRondleiding Stad van de Kunst en WetenschapStadswandeling historisch centrumTapastourWandeling door Ruzafa en CanovasWijnproeverijLos Gezelligitos PubquizSalsa WorkshopYoga of sup yoga


  Op welke datum wil je de activiteit reserveren?

  Voor hoeveel personen wil je de activiteit reserveren?

  Vragen of opmerkingen?

  7 COMMENTS

  1. september 12, 2023 13:21 Beantwoorden

   Vanwege het 120-jarig jubileum van ons bedrijf verbleven wij dit weekend in Valencia. Om de stad vast wat te verkennen hebben wij de fotosafari gedaan. Wij hebben onze groep in drie teams verdeeld en zijn op pad gegaan om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren, terwijl we intussen langs veel bezienswaardigheden kwamen. Onderweg werden wij twee keer verwend met een proeverij, erg lekker! Wij hebben genoten, gelachen en ook nog wat geleerd! Bovendien ontving het winnende team een leuk pakket met lokale hebbedingetjes. Bedankt voor de leuke middag, jullie safaris is echt een aanrader!! Team Assurantiekantoor Keijzerwaard, Oudenhoorn.

  2. L&vS Group
   mei 24, 2022 10:05 Beantwoorden

   Wij zijn met drie bedrijven van de L&vS Group een lang weekend naar Valencia geweest met in het programma twee teambuildingsactiviteiten geregeld door Verrassend Valencia. Eerst hebben we een workshop salsadansen gevolgd, wat een verrassend leuke activiteit! Echt een aanrader om met collega’s te doen, lekker uit de comfortzone met het merendeel mannen 🙂
   Vervolgens hebben we ook de Fotosafari door Valencia gedaan. In kleine groepjes op een verrassende, leuke, originele manier de stad leren kennen! Wat een leuk activiteit met een goede begeleiding.
   En heerlijk om alles in het Nederlands te kunnen regelen…. Dankjewel Ellen & Roos!

  3. Natasja
   april 20, 2022 11:19 Beantwoorden

   We hebben een onvergetelijke tijd beleefd in het Paasweekend 2022! We hadden ook super mooi weer, en erg genoten van de diverse activiteiten die jullie hebben georganiseerd voor onze club met 23 collega’s! De fotosafari op 1e Paasdag met de competitie was hilarisch. De verschillende vragen en op onderzoek gaan, gaf een bijzonder mooi beeld van de binnenstad. We hebben de tijd van ons leven gehad. Alle indrukken en belevenissen kunnen we nog lang met zijn allen van na genieten. Mede dankzij jullie goede organisatie voor het samenstellen van het programma.

   Dankjewel namens iedereen van FreigtNed.
   En heel veel plezier en succes gewenst voor in de toekomst.

  4. Jorrit
   januari 09, 2020 12:04 Beantwoorden

   Op zondag 5 januari hebben wij, de selectie van SV Spaarnwoude, de fotosafari gedaan. De fotosafari had voor ons als thema “voetbal”. Met 29 enthousiaste voetballers fietsten wij van de ene naar de andere kant van Valencia op zoek naar onze opdrachten. De 2,5 uur durende fotosafari bracht ons op verschillende plekken in Valencia. Een leuke manier om meer te zien dan alleen het terras en de discotheken. Ik wil de organisatie van Verrassend Valencia enorm bedanken voor deze activiteit. Valencia is een schitterende stad!

  5. Chris, Jip, Remco & Saskia
   december 01, 2019 14:45 Beantwoorden

   Wij waren met onze studie als studiereis naar Valencia. Omdat we Valencia op een originele manier wilden ontdekken zijn wij als studie reiscommissie gegaan voor de foto safari. Het was een groot succes en we kregen van veel van onze studiegenoten te horen dat ze het leuk hebben gevonden. Nog enorm bedankt voor de speciale vragen en opdrachten die jullie voor ons hebben samengesteld, onze docent architectuur was er ook heel tevreden over. Jammer dat ons groepje niet het prijzenpakket heeft gewonnen alleen.

  6. O.D.D. Sapphira
   augustus 30, 2017 09:53 Beantwoorden

   Wij waren met een grote groep meiden een aantal dagen in Valencia en wilden graag een stadstour doen die iets interactiever was dan alleen maar lopen & luisteren. Daarom hebben wij de fotosafari van Verrassend Valencia gedaan. We kregen een super leuke lijst met vragen en opdrachten en hebben daardoor alle belangrijke bezienswaardigheden van Valencia gezien. De proef verrassingen waren ook heel lekker en een aantal van ons zijn na de fotosafari weer terug gegaan voor avondeten bij een van deze plekken.

   Omdat wij de fotosafari aan het begin van onze reis hebben gedaan konden wij ook nog een aantal tips van Joelle en Yvet volgen en daardoor de stad echt goed leren kennen. We hebben er echt van genoten! Nog een keer hartelijk bedankt meiden!

  7. Pien
   februari 09, 2016 18:55 Beantwoorden

   Met een aantal studenten hebben we dit jaar de studiereis (voor 46 studenten) georganiseerd en mijn taak was om op een leuke manier de stad Valencia te ontdekken. Het doel was om geen tour met saaie, lange verhalen over kerken en musea te doen maar een verrassende manier de stad te leren kennen. Zo kwam ik uit bij het foto safari spel van Verrassend Valencia. En wat hebben we gelachen tijdens de opdrachten maar ook hebben we op een leuke manier toch ook echt een beetje de stad leren kennen.

  Laat een review achter