Foto Safari

Ontdek de stad Valencia op een verrassende manier met het Foto Safari spel. Tijdens het spel leer je Valencia op een leuke, unieke en originele manier kennen. Ideaal wanneer je Valencia met een grote groep bezoekt! Laat jouw hersenen kraken, toon jouw lef en haal al jouw creativiteit naar boven. Deze activiteit is ideaal om de team spirit in jouw groep of bedrijf te bevorderen.

Wat

Door middel van verschillende opdrachten en vragen maakt je op een hele verrassende wijze kennis met Valencia. Belangrijk hierbij is dat je de aanwijzingen volgt, want alleen dan heb je de kans om verschillende heerlijkheden en andere verrassingen onderweg te vinden. Het kan namelijk zomaar zijn dat je op het spoor komt van een heerlijke Spaanse ham, een lokaal drankje, een gezellig pleintje en nog veel meer. Verder is het heel goed mogelijk dat je kennis maakt met de lokale bevolking en het historisch centrum in Valencia. Het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord en de opdrachten op de meest originele manier heeft uitgevoerd, is de uiteindelijke winnaar en zal een verrassende prijs in de wacht slepen!

Indruk van het spel

Om alvast een idee te krijgen van mogelijke vragen…

quote1

quote2

Spel op maat

Tot slot kan Verrassend Valencia voor jou en jouw groep ook een spel op maat maken. Zijn jullie geïnteresseerd in sport, architectuur, natuur, komen jullie naar Valencia voor een vrijgezellenweekend of hebben jullie zelf een ander leuk idee, dan maken wij graag een spel op maat. Vraag naar de mogelijkheden. Eventueel kunnen we de foto safari ook per fiets organiseren. De prijs wordt dan wel iets duurder, omdat de fietshuur erbij komt.

Praktische gegevens

Locatie: in het historisch centrum
Starttijd: tijdstip in overleg
Duur: ongeveer 2,5 uur
Prijs: op aanvraag
Inclusief: prijs voor het winnende team en diverse proefverrassingen
Overig: het Foto Safari spel kan plaatsvinden bij een minimum aantal van 8 personen

Fotosafari2

Hoe boek je de Foto Safari van Verrassend Valencia?:

E-mail: info@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 644384403
Onderstaand aanvraagformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

4 COMMENTS

 1. Jorrit
  januari 09, 2020 12:04 Beantwoorden

  Op zondag 5 januari hebben wij, de selectie van SV Spaarnwoude, de fotosafari gedaan. De fotosafari had voor ons als thema “voetbal”. Met 29 enthousiaste voetballers fietsten wij van de ene naar de andere kant van Valencia op zoek naar onze opdrachten. De 2,5 uur durende fotosafari bracht ons op verschillende plekken in Valencia. Een leuke manier om meer te zien dan alleen het terras en de discotheken. Ik wil de organisatie van Verrassend Valencia enorm bedanken voor deze activiteit. Valencia is een schitterende stad!

 2. Chris, Jip, Remco & Saskia
  december 01, 2019 14:45 Beantwoorden

  Wij waren met onze studie als studiereis naar Valencia. Omdat we Valencia op een originele manier wilden ontdekken zijn wij als studie reiscommissie gegaan voor de foto safari. Het was een groot succes en we kregen van veel van onze studiegenoten te horen dat ze het leuk hebben gevonden. Nog enorm bedankt voor de speciale vragen en opdrachten die jullie voor ons hebben samengesteld, onze docent architectuur was er ook heel tevreden over. Jammer dat ons groepje niet het prijzenpakket heeft gewonnen alleen.

 3. O.D.D. Sapphira
  augustus 30, 2017 09:53 Beantwoorden

  Wij waren met een grote groep meiden een aantal dagen in Valencia en wilden graag een stadstour doen die iets interactiever was dan alleen maar lopen & luisteren. Daarom hebben wij de fotosafari van Verrassend Valencia gedaan. We kregen een super leuke lijst met vragen en opdrachten en hebben daardoor alle belangrijke bezienswaardigheden van Valencia gezien. De proef verrassingen waren ook heel lekker en een aantal van ons zijn na de fotosafari weer terug gegaan voor avondeten bij een van deze plekken.

  Omdat wij de fotosafari aan het begin van onze reis hebben gedaan konden wij ook nog een aantal tips van Joelle en Yvet volgen en daardoor de stad echt goed leren kennen. We hebben er echt van genoten! Nog een keer hartelijk bedankt meiden!

 4. Pien
  februari 09, 2016 18:55 Beantwoorden

  Met een aantal studenten hebben we dit jaar de studiereis (voor 46 studenten) georganiseerd en mijn taak was om op een leuke manier de stad Valencia te ontdekken. Het doel was om geen tour met saaie, lange verhalen over kerken en musea te doen maar een verrassende manier de stad te leren kennen. Zo kwam ik uit bij het foto safari spel van Verrassend Valencia. En wat hebben we gelachen tijdens de opdrachten maar ook hebben we op een leuke manier toch ook echt een beetje de stad leren kennen.

Laat een review achter