Foto Safari

Onderwerpen

Ontdek de stad Valencia op een verrassende manier met het Foto Safari spel. Tijdens het spel leer je Valencia op een leuke, unieke en originele manier kennen. Ideaal wanneer je Valencia met een grote groep bezoekt! Laat jouw hersenen kraken, toon jouw lef en haal al jouw creativiteit naar boven. Deze activiteit is ideaal om de team spirit in jouw groep of bedrijf te bevorderen.

Wat

Door middel van verschillende opdrachten en vragen maakt je op een hele verrassende wijze kennis met Valencia. Belangrijk hierbij is dat je de aanwijzingen volgt, want alleen dan heb je de kans om verschillende heerlijkheden en andere verrassingen onderweg te vinden. Het kan namelijk zomaar zijn dat je op het spoor komt van een heerlijke Spaanse ham, een lokaal drankje, een gezellig pleintje en nog veel meer. Verder is het heel goed mogelijk dat je kennis maakt met de lokale bevolking en het historisch centrum in Valencia. Het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord en de opdrachten op de meest originele manier heeft uitgevoerd, is de uiteindelijke winnaar en zal een verrassende prijs in de wacht slepen!

Indruk van het spel

Om alvast een idee te krijgen van mogelijke vragen…

quote1
quote2

Spel op maat

Tot slot kan Verrassend Valencia voor jou en jouw groep ook een spel op maat maken. Zijn jullie geïnteresseerd in sport, architectuur, natuur, komen jullie naar Valencia voor een vrijgezellenweekend of hebben jullie zelf een ander leuk idee, dan maken wij graag een spel op maat. Vraag naar de mogelijkheden. Eventueel kunnen we de foto safari ook per fiets organiseren. De prijs wordt dan wel iets duurder, omdat de fietshuur erbij komt.

Praktische informatie Foto Safari

Locatie: in het historisch centrum
Starttijd: tijdstip in overleg
Duur: ongeveer 2,5 uur
Prijs: op aanvraag
Inclusief: prijs voor het winnende team en diverse proefverrassingen
Overig: het Foto Safari spel kan plaatsvinden bij een minimum aantal van 8 personen

Hoe boek je de Foto Safari van Verrassend Valencia?:

E-mail: info@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 613281461
Onderstaand aanvraagformulier: