Foto Safari

Ontdek de stad Valencia op een verrassende manier met het Foto Safari spel. Tijdens het spel leer je Valencia op een leuke, unieke en originele manier kennen. Ideaal wanneer je Valencia met een grote groep bezoekt! Laat jouw hersenen kraken, toon jouw lef en haal al jouw creativiteit naar boven. Deze activiteit is ideaal om de team spirit in jouw groep of bedrijf te bevorderen.

Wat

Door middel van verschillende opdrachten en vragen maakt je op een hele verrassende wijze kennis met Valencia. Belangrijk hierbij is dat je de aanwijzingen volgt, want alleen dan heb je de kans om verschillende heerlijkheden en andere verrassingen onderweg te vinden. Het kan namelijk zomaar zijn dat je op het spoor komt van een heerlijke Spaanse ham, een lokaal drankje, een gezellig pleintje en nog veel meer. Verder is het heel goed mogelijk dat je kennis maakt met de lokale bevolking en het historisch centrum in Valencia. Het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord en de opdrachten op de meest originele manier heeft uitgevoerd, is de uiteindelijke winnaar en zal een verrassende prijs in de wacht slepen!

Indruk van het spel

Om alvast een idee te krijgen van mogelijke vragen…

quote1

quote2

Spel op maat

Tot slot kan Verrassend Valencia voor jou en jouw groep ook een spel op maat maken. Zijn jullie geïnteresseerd in sport, architectuur, natuur, komen jullie naar Valencia voor een vrijgezellenweekend of hebben jullie zelf een ander leuk idee, dan maken wij graag een spel op maat. Vraag naar de mogelijkheden.

Waar

In het historisch centrum van Valencia.

Tijd

Starttijd: tijdstip in overleg
Duur: ongeveer 2,5 uur

Fotosafari2

Kosten

Activiteit: Foto Safari
Prijs op aanvraag
Inclusief prijs voor het winnende team en diverse proefverrassingen

Overig

• Het spel kan plaats vinden bij een minimum aantal van 8 personen;

Hoe boek je de Foto Safari van Verrassend Valencia?:

• E-mail: info@verrassendvalencia.nl
• Telefoon: (0034) 644384403
• Reserveringsformulier;

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

1 COMMENTS

  1. Pien
    februari 09, 2016 18:55 Beantwoorden

    Met een aantal studenten hebben we dit jaar de studiereis (voor 46 studenten) georganiseerd en mijn taak was om op een leuke manier de stad Valencia te ontdekken. Het doel was om geen tour met saaie, lange verhalen over kerken en musea te doen maar een verrassende manier de stad te leren kennen. Zo kwam ik uit bij het foto safari spel van Verrassend Valencia. En wat hebben we gelachen tijdens de opdrachten maar ook hebben we op een leuke manier toch ook echt een beetje de stad leren kennen.

Laat een review achter