Cocktailbars

Waar kun je nu beter een cocktail drinken dan in het zonnige Valencia? Een cocktail is de perfecte beloning na een lekker dagje playa of als voorbereiding op het bruisende nachtleven. De talloze cocktailbars in Valencia hebben een uitgebreide keuze. Salud!

De keuze is reuze

Valencia barst van de traditionele cocktailbars. Ook steeds meer restaurants en cafés hebben een rijk cocktailaanbod. De volgende unieke cocktailbars in Valencia zijn een gegarandeerd succes!

Sunset Gabbeach (wijk: Cabanyal)

Deze beachclub met een enorm assortiment van verleidelijke cocktails stelt je absoluut niet teleur. Tien jaar geleden begon Sunset Gabbeach cocktails te maken met vers fruit. Inmiddels heb je hier keuze uit meer dan vijftig (!) cocktails. Gabbeach ligt aan de boulevard van het strand Malvarossa en is makkelijk per fiets of bus (lijn 32) te bereiken.

Geniet van je vers bereide cocktail terwijl je losgaat op de live-muziek van de DJ. Reserveer een tafel tijdens een dinner show of bezoek één van de legendarische strandfeesten. Naast cocktails kun je hier natuurlijk ook terecht voor een lunch of diner.

Leuk om te weten: deze beach club biedt ook gratis yogalessen op het strand aan! Je kunt hier aan deelnemen op maandag of woensdagochtend, van half 7 tot half 8 s’ochtends. Vergeet niet om hiervoor te reserveren via hun website.

Locatie
Passeig de Neptú 32
46011 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 12.00 – 02.30 uur

Exotisch Hawaika (wijk: Extramurs)

Waan je in Hawaiiaanse sferen in deze ontzettend leuke cocktailbar! Begroet de papegaai bij binnenkomst en neem vooral de tijd om de tropische styling van deze cocktailbar te bewonderen. Deze is geïnspireerd door Polynesië, dat zie je ook terug in de glazen. Cocktails worden je aangeboden in glazen gevormd in een Tiki, de god van het oude Polynesië. Oog voor detail dus! Op deze exotische spot vermaak je je de hele avond.

Locatie
Carrer de Lepant 5
46008 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 17.00 – 00.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 17.00 – 1.00 uur
Zondag: 17.00 – 21.00 uur

Apotheke (wijk: Canovas, Gran Via)

In deze cocktail ‘apotheek’ zul je moeite hebben met kiezen. De urban styling heeft een mystieke touch. Bij het binnenstappen van de bar stap je terug in de tijd. Apotheke staat bekend om de smaaksensatie van de cocktails, maar ook om haar verrassende keuken. Hier word je echt met open armen ontvangen. Apotheke heeft haar populariteit te danken aan de uitstekende service en natuurlijk haar cocktails en eten. Ook kun je hier regelmatig een live jazz optreden bijwonen!

Locatie
Carrer de Ciscar 18
46005 Valencia
Website

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag: 13.00 – 16.00 en 20.00 – 01.30 uur

La Manera (wijk: Ciutat Vella, centrum)

Dit nieuwe pareltje, gelegen in het centrum, is een waardevolle toevoeging aan Valencia. Bij het hippe La Manera staan drie dingen centraal: de smaakvolle koffie, internationale keuken en natuurlijk de cocktails. De classic cocktails hebben een verrassende twist die de smaak alleen maar beter maakt. Dat smaakt naar meer, of niet? De bediening van Manera staat zeven dagen per week, van ochtend tot nacht voor je klaar. De bar is sinds hun opening in maart 2017 al talloze fans rijker!

Locatie
Carrer de Moratin 13
46002 Valencia
Website

Openingtijden
Maandag t/m zondag: 8.30 – 00.15 uur

Doce Gin Club Valencia (wijk: Canovas, Gran Via)

Doce is een onderdeel van één van de grootste ginclubs ter wereld, Twelve. Naast in totaal honderden soorten rum, wodka en wijnen worden hier meer dan 410 (!) gins aangeboden. Doce specialiseert zich in gins en jenever en is met haar verbluffende aanbod niet snel van de eerste plek te stoten. Zij wonnen het Guinness Book of Records record voor het grootste aantal merken jenever in de hele wereld. Een absolute must-see dus!

Locatie
Carrer de l’Almirall Cadarso 12
46005 Valencia
Website 

Openingstijden
Dinsdag t/ donderdag: 17.00 tot 02.00 uur
Vrijdag: 17.00 – 02.30 uur
Zaterdag: 17.00 – 00.00 uur

Comments are closed.