Cocktailbars

Waar kun je nu beter een cocktail drinken dan in het zonnige Valencia? Een cocktail is de perfecte beloning na een lekker dagje playa of als voorbereiding op het bruisende nachtleven. De talloze cocktailbars in Valencia hebben een uitgebreide keuze. Salud!

De keuze is reuze

Valencia barst van de traditionele cocktailbars. Ook steeds meer restaurants en cafés hebben een rijk cocktailaanbod. De volgende unieke cocktailbars in Valencia zijn een gegarandeerd succes!

Exotisch Hawaika (wijk: Extramurs)

Waan je in Hawaiiaanse sferen in deze ontzettend leuke cocktailbar! Begroet de papegaai bij binnenkomst en neem vooral de tijd om de tropische styling van deze cocktailbar te bewonderen. Deze is geïnspireerd door Polynesië, dat zie je ook terug in de glazen. Cocktails worden je aangeboden in glazen gevormd in een Tiki, de god van het oude Polynesië. Oog voor detail dus! Op deze exotische spot vermaak je je de hele avond.

Locatie
Carrer de Lepant 5
46008 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 17.00 – 00.30 uur

Café Madrid (wijk: Ciutat Vella)

Bij Café Madrid vind je cocktails van hoog niveau en kwaliteit in een buitengewoon, uniek interieur. De cocktailbar heeft een erg uitgebreid aanbod aan zowel kenmerkende als klassieke cocktails. Naast cocktails kun je hier ook terecht voor andere lekkere drankjes en culinaire versnaperingen. Leuk detail: de beroemde Agua de Valencia is hier ontstaan. Zeker een aanrader om te proberen als je een bezoekje brengt aan deze bar!

Locatie
Carrer de Abadia de Sant Martí 10
46002 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 17.00 – 01.30 uur

Apotheke (wijk: Canovas, Gran Via)

In deze cocktail ‘apotheek’ zul je moeite hebben met kiezen. De urban styling heeft een mystieke touch. Bij het binnenstappen van de bar stap je terug in de tijd. Apotheke staat bekend om de smaaksensatie van de cocktails, maar ook om haar verrassende keuken. Hier word je echt met open armen ontvangen. Apotheke heeft haar populariteit te danken aan de uitstekende service en natuurlijk haar cocktails en eten. Ook kun je hier regelmatig een live jazz optreden bijwonen!

Locatie
Carrer de Ciscar 18
46005 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag: 18.00 – 01.00 uur
Woensdag t/m zaterdag: 17.00 – 01.00 uur
Zondag: 19.00 – 01.00 uur

Doce Gin Club Valencia (wijk: Canovas, Gran Via)

Doce is een onderdeel van één van de grootste ginclubs ter wereld, Twelve. Naast in totaal honderden soorten rum, wodka en wijnen worden hier meer dan 410 (!) gins aangeboden. Doce specialiseert zich in gins en jenever en is met haar verbluffende aanbod niet snel van de eerste plek te stoten. Zij wonnen het Guinness Book of Records record voor het grootste aantal merken jenever in de hele wereld. Een absolute must-see dus!

Locatie
Carrer de l’Almirall Cadarso 12
46005 Valencia
Website

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag: 17.00 – 00.30 uur

Comments are closed.