Fietstour Ontdek Valencia

Zonnetje aan de hemel, haren in de wind en fietsen maar! Ontdek Valencia onder begeleiding van de enthousiaste Nederlandse Jessica, Kris, Benjamin, Tamara, Anna, Leonard, Wilma, Ysée, Florian, Annick of Petra en laat je verrassen tijdens deze leuke fietstour van Verrassend Valencia.

Fietstour met proefverrassing

Tijdens onze fietstour ontdek je een deel van het mooie historische centrum, maar ook een stukje van het uitgestrekte Turia park en de spectaculaire ontwerpen van Ciudad de las Artes y de las Ciencias. Bijzondere weetjes, knusse straatjes, gezellige pleinen, unieke spots, verrassende anekdotes en nog veel meer leuks komt er aan bod gedurende de fietstocht van Verrassend Valencia. Verder geeft een enthousiaste Nederlandse gids je graag wat persoonlijke tips mee tijdens een drankje op een gezellig terras. En we hebben onderweg nog iets lekkers om te proeven, maar daar verrassen we je graag mee tijdens de fietstour.

De prijs voor onze groepsfietstour is €28,00 per persoon (inclusief Nederlandstalige gids, Cortina fiets, een drankje en een proefverrassing). Kijk hier voor de prijzen van een fietstour met kinderen, e-bike of tandem. Wil je liever een privé fietstour? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Houd bij een privé fietstour rekening met een vanaf-prijs van €200,00 voor twee personen.

Hoe boek je de fietstour van Verrassend Valencia?

E-mail: shop@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 691 92 89 43
Stuur ons een Whatsapp berichtje (binnen openingstijden)
Stuur ons een Whatsapp berichtje (buiten openingstijden)

Onderstaand reserveringsformulier:

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht)

Mobiel telefoonnummer

Op welke datum wil je de fietstour doen?

Met hoeveel personen?

Jouw bericht

 

Starttijden?

Ochtend: dagelijks tussen 10.00 en 11.00 uur
Middag: dagelijks om 14.00 of 16.30 uur
Duur: ongeveer 3 uur (inclusief korte stop voor een lekker drankje, een proefverrassing en leuke tips)

Nederlandse Cortina Fietsen

Fietstours worden gegeven op onze eigen mooie en stevige Cortina fietsen. Geïmporteerd uit Nederland, dus de kwaliteit die je gewend bent. De fietsen zijn voorzien van een goed slotenset en indien gewenst een houten kratje voorop. Het leuke van onze fietsen is dat deze allemaal een naam hebben. Dus heet je Linda, Daphne, Eric of Bas? Dan kun je zomaar op je “eigen” fiets cruisen!

Heb je na de fietstour nog geen zin om terug te gaan naar onze Verrassend Valencia shop, maar wil je bijvoorbeeld naar het strand fietsen? Dan kun je voor €6,50 extra ook de rest van de dag de fiets huren!

Wat is er allemaal mogelijk?

Standaard fiets je de tour op een comfortabele witte stadsfiets met drie versnellingen en eventueel een kratje. Maar… voor elk wat wils! Daarom zijn er diverse mogelijkheden bij onze fietstours:
E-bike: voor als je wel een duwtje in de rug kunt gebruiken.
Tandem: voor degenen die niet zo goed kunnen fietsen, slechtziend of blind zijn of om andere redenen niet zelfstandig kunnen deelnemen, is het mogelijk om gezamenlijk op de tandem te stappen.
Medium bikes: diverse maten kinderfietsen en stevige medium bikes (24 of 26 inch) van het merk Cortina. Geschikt voor als je tussen de 1.30 en 1.60 meter lang bent.
Kleine kids: voor- of achterzitje.
Privé fietstour: Wil je met je eigen clubje op stap? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. We kunnen samen een tour op maat maken, bijvoorbeeld naar wat minder bekende wijken als Cabanyal en Benimaclet, maar bijvoorbeeld ook naar Albufera.
Deelname op je eigen fiets: voor als je je eigen stalen ros liever niet in de steek laat.

¡Belangrijk bij bovenstaande mogelijkheden is om dit van te voren even bij ons aan te geven!

Naast de fietstour hebben we nog veel meer leuke en verrassende groepsactiviteiten voor je in petto!

Maatregelen vanwege corona

Je kunt met een gerust hart deelnemen aan onze fietstour door Valencia. In onze Verrassend Valencia shop houden we ons aan de volgende hygiënevoorschriften:

 • Bij de ingang van de winkel kun je je handen desinfecteren. We vragen je vriendelijk hiervan gebruik te maken.
 • Alle fietsen worden iedere dag gereinigd. Dit doen wij zowel voor als na de fietstour. We hebben genoeg fietsen, dus iedere fiets wordt eerst zorgvuldig schoongemaakt, voordat we deze aan je mee geven.
 • Vanwege een nieuwe indeling van onze winkel kun je altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden.
 • Onze medewerkers dragen verplicht een mondkapje en zijn natuurlijk vrij van klachten.

Tip!

Naast de highlights ook benieuwd naar de onontdekte parels van Valencia? Dan is onze Verborgen Plekjes fietstour misschien iets voor jou!

Onze gidsen

Over Kris
Kris woont sinds 2014 in Valencia en is gek op alles wat met Spanje te maken heeft. De cultuur, de taal, de rijke historie, de manier waarop mensen leven en de meer dan geweldige gastronomie. Ze vindt het ontzettend leuk om mensen mee op pad te nemen en op een relaxte manier de stad te verkennen. Een tour is voor haar geslaagd als ze mensen heeft kunnen verrassen met mooie verhalen, leuke anekdotes en haar liefde voor Spanje een beetje heeft kunnen delen!

Dit is Kris van Verrassend Valencia. Ze neem je graag mee op fietstour door de stad, het Turia park en natuurlijk naar het CAC!

Over Jessica
Jessica woont in Valencia sinds januari 2015, nadat ze tijdens een vakantie verliefd op de Valenciaanse sfeer was geworden. Toen ze gevraagd werd fietstours met proefverrassing voor Verrassend Valencia te doen, leek dat haar meteen super leuk. Nederlanders en Vlamingen laten zien waarom zij Valencia juist zo leuk, fijn en verrassend vindt. Van het oude centrum ben je binnen 10 minuutjes in het park met moderne architectuur. Heb je zin om de stad te ontvluchten? Dan rijd je de stad uit en ben je zo bij El Saler, een heerlijk strand met duinen. Jessica’s favoriete momentje van de dag in Valencia? “Met mijn hondje Charlie ’s ochtends op een terrasje de dag beginnen met een heerlijk chocoladecroissantje. Waar? Deze tips vertel ik je graag tijdens de fietstour met proefverrassing! Hopelijk tot snel!”

Dit is Jessica van Verrassend Valencia. Ze vertelt je graag alle ins en outs over Valencia tijdens de fietstour.

Over Benjamin
“Hey! Wat leuk dat je naar Valencia komt! Mijn naam is Benjamin en ik neem je graag mee op ontdekkingstocht door deze geweldige stad. Twee jaar geleden veroverde Valencia mijn hart en ik ben nog steeds dolgelukkig hier. Wil je weten waarom? Sluit je dan aan bij onze fietstour en laat je verrassen! Ik geniet dagelijks van de architectuur, de cultuur en de natuur van Valencia. In mijn vrije tijd sport ik graag in het schitterende Turia park, speel ik een potje voetbal of ben ik op het strand te vinden. Aan de andere kant kan ik ook onwijs genieten van de talloze musea en van de gastronomie. Uiteraard geef ik mijn geheime, favoriete spots prijs tijdens de fietstour 😉 “

Benjamin laat je Valencia ontdekken tijdens de Verrassend Valencia fietstour of tapastour!

Over Tamara
Al in haar kinderjaren was ze ervan overtuigd dat ze “ooit” Nederland achter zich zou laten om neer te strijken in een land met een andere cultuur, andere leefgewoontes en het liefst een land met meer zonuren. Verliefd was ze toen in die tijd geworden op het land Spanje na vele familievakanties. Vorig jaar hakte ze de knoop door, stopte ze als zzp’er in de kunst en cultuur sector en nam ze afscheid van Rotterdam om die droom waar te maken. Het verliefde gevoel kwam direct weer terug toen ze met haar koffer op het vliegveld in Valencia landde. En die koffer gaat nergens meer heen want Valencia is de stad waar ze voorlopig nog wel blijft! Deze culturele stad is groen, kunstzinnig, alternatief en bruist van energie. Dwaal door de straten van Valencia en proef deze diversiteit terug in de vele wijken. Wil jij weten wat de perfecte ingrediënten zijn voor mijn eeuwige vakantiegevoel? Stap dan op de fiets en ga met Tamara mee on the road door Valencia! En voor je het weet is dit de stad waar ook jij voorlopig nog wel zal willen blijven ;-).

Dit is Tamara van Verrassend Valencia. Ze vertelt je graag meer over het prachtige Valencia tijdens haar fietstour.

Over Leonard
In de zomer van 2017 landde Leonard in Valencia met net genoeg kennis van de Spaanse taal om patatas bravas en een biertje te bestellen. Flink wat zweet en een heleboel studeren later kan hij lekker meekletsen met de locals over hoe je een goede paella maakt en waar de beste horchata verkocht wordt! De prachtige stad, het geweldige eten en natuurlijk de gastvrije Valencianen en hun passie zorgen ervoor dat hij zich hier echt thuis is gaan voelen. Wat Valencia voor Leonard echt verrassend maakt, zijn de verhalen achter de poorten, de pleinen, de beelden en zelfs de bomen, en die verhalen deelt hij graag met je tijdens een fietstour!

Dit is Leonard van Verrassend Valencia. Hij vertelt je graag verrassende weetjes over de stad tijdens de Verrassend Valencia fietstour.

Over Anna
De half Nederlandse, half Italiaanse Anna is ongeveer een jaar geleden terecht gekomen in Valencia. Ze volgde haar hart, haar vriendin komt namelijk uit Valencia en werd tegelijkertijd ook verliefd op de stad. Ze studeerde talen en multiculturalisme in Italië en Nederland en spreekt Italiaans, Nederlands, Spaans, Engels en een beetje Portugees. Ze werkt in communicatie en vertalen maar haar grootste passie is reizen, het zien van nieuwe plekken en het ontmoeten van nieuwe mensen. Wanneer ze klein was vertelde haar opa altijd: Anna wees voorzichtig, nieuwsgierigheid doodt de kat. Maar… haar kat is nog steeds levend en zij ook. Kortom, ze houdt ervan haar verhalen te delen over haar ervaringen hier in Valencia en probeert iedereen haar enthousiasme over te brengen. Ze denkt dat een fietstour de beste manier is om de stad en de leukste spots te ontdekken. Ze kan niet wachten jullie allemaal te ontmoeten!

Dit is Anna van Verrassend Valencia. Half Nederlands en Half Italiaans, woonachtig in Valencia. Ze verrast je met haar kennis over Valencia tijdens de fietstour!

Over Florian
Al van jongs af aan is Florian gek op Spanje en het mediterrane leven, waarmee hij als kind kennismaakte tijdens vakanties aan de Costa Blanca, waar zijn tante een huis had. Tijdens zijn studietijd volgde hij Spaans als bijvak, maar het zou nog tot 2018 duren voordat hij voor het eerst voet in Valencia zette. Toen het zover was, wilde Florian eigenlijk niet meer weg; de heerlijke brede stranden, het prachtig aangelegde Turia park, de gezellige steegjes en de street art in El Carmen… Valencia verveelt nooit! Bovendien ontmoette hij zijn vriendin in Valencia en vele bezoekjes volgden, tot hij besloot de stap te wagen en het Noord-Hollandse Alkmaar te verruilen voor de Spaanse sinaasappelstad. Steeds weer weet Valencia hem te verrassen en hij neemt je graag mee om op de fiets om te laten zien waarom!

Wat maakt onze fietstour uniek?

– Graag willen we verrassend blijven en daarom gaan we niet voor standaard, ‘vaste’ routes, maar laten onze routes afhangen van de dag, het weer, de hoeveelheid deelnemers, persoonlijke wensen en spontane ideetjes.
– Geen saaie eindeloze historische verhalen van gidsen die er eigenlijk geen zin in hebben, maar enthousiaste gidsen die je met veel plezier verrassende weetjes, bijzondere verhalen/legendes en leuke tips meegeven.

Waar?

Startlocatie: Voor onze winkel Verrassend Valencia Tours & Bike Rental, Calle Cuba 34 (wijk Ruzafa).

Route naar de winkel vanaf de trein:
– Wanneer je met je rug naar het treinstation (Estacion del Norte) staat, ga je de eerste straat rechtsaf: Calle de Alicante.
– Ga bij de splitsing de linkerstraat in, Calle de Castelló.
– Wandel rechtdoor, steek de Gran Vía over. Calle de Castelló gaat nu over in Calle Cadiz.
– Sla bij de kruising met Calle Dénia rechtsaf en direct de eerste straat links: Calle Sueca.
– Sla bij de kruising met Calle Buenos Aires rechtsaf. Aan je rechterhand vind je het leuke café Bluebell, waar je nog even een kopje koffie kunt drinken voor de tour.
– Wandel rechtdoor en sla linksaf bij de kruising met Calle de Cuba. Op nummer 34 vind je de Verrassend Valencia shop!

Parkeergarage
Om de hoek van onze shop is de parkeergarage Parking Buenos Aires gelegen.
Adres: Calle Buenos Aires 30
Prijs: 24 uur parkeren kost €18,00

Of gebruik dit Google maps kaartje die je direct op je telefoon kunt openen!

fiets huren valencia

Prijzen?

Activiteit: fietstour
Prijs per persoon: €28,00
Prijs inclusief fiets voor de hele dag: €34,50 (€6,50 extra)

Kids: 0 t/m 2 jaar: €4,00 | 3 t/m 12 jaar: €18,00
Elektrische fiets: €38,00. Fietstour en de e-bike de rest van de dag huren? €51,00 (€13,00 extra)
Tandem: €28,00 p.p. Tijdens de fietstour enkel beschikbaar voor personen met een beperking
Fietstour met eigen fiets: €25,00

Inclusief: enthousiaste Nederlandstalige gids + fietshuur + 1 drankje (water/frisdrank/thee/koffie/bier/wijn) + proefverrassing

Fietstour Verrassend Valencia

Overig

– Een fietstour gaat van start bij een minimaal aantal deelnemers van 4 personen.
– Helaas is het niet mogelijk om voor een specifieke gids te kiezen, maar houd in gedachte dat we alleen met enthousiaste gidsen werken!
– Tijdelijke actie! Voor €6,50 extra kun je de fiets na de fietstour de hele dag huren, bijvoorbeeld om lekker naar het strand te fietsen.
– Wil je liever een privé fietstour? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Houd rekening met een vanaf-prijs van €200,00.
– Of liever alleen een fiets huren? Kijk hier voor de mogelijkheden!
– Met een grote groep (bedrijf/jaarclub/etc.)? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Hoe boek je de fietstour van Verrassend Valencia?

E-mail: shop@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 691 92 89 43
Stuur ons een Whatsapp berichtje (binnen openingstijden)
Stuur ons een Whatsapp berichtje (buiten openingstijden)

Of via onderstaand reserveringsformulier!

Openingstijden
Zomer (vanaf 20 maart tot half november):
Maandag t/m vrijdag: 09.30-17:00
Zaterdag – Zondag: alleen op afspraak

Winter (vanaf half november tot en met 19 maart):
Maandag t/m zaterdag: 09.30-14.00 uur en 15.00-18.30 uur
Zondag gesloten

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht)

Mobiel telefoonnummer

Op welke datum wil je de fietstour doen?

Met hoeveel personen?

Jouw bericht

42 COMMENTS

 1. Egon/gabrielle
  februari 18, 2020 16:37 Beantwoorden

  Op woensdag 12 februari l.l. mochten we met gids Leo een tour maken door Valencia. Met totaal 12 mensen reden wij langs prachtige plekken. Waar je alleen met de fiets kan komen. Tocht was echt verrassend.
  We hebben genoten. Ook van de goede uitleg van de gids onderweg. Bedankt.

 2. Pieter, Greetje en Elène
  oktober 27, 2019 14:26 Beantwoorden

  Wat een ontzettend leuke Tour. Tamara was onze meer dan enthousiaste gids. Ze heeft de mooiste plekjes alvast laten zien en wist ons de mooie vegetarische restaurantjes te vertellen.
  Echt een aanrader om aan het begin van je vakantie te doen, zodat je later plekken wat uitgebreider kunt bezoeken. Goede kans dat je dan de vrolijk zwaaiende Tamara weer tegenkomt met een andere groep.

 3. Sylvia Bos
  oktober 20, 2019 14:10 Beantwoorden

  Super leuke fietstour.
  Gids Leo wist veel over de stad.
  Aanrader om gelijk eerste dag fietstour te doen .
  Groet
  Eva en Sylvia

 4. Geja
  september 23, 2019 13:32 Beantwoorden

  Geja, Grietje, Mary, Anna, Sabina en Ilse
  Met 6 vriendinnen 5 dagen in Valencia geweest, wat een prachtige stad. We hebben de fietstour met proefverrassing gedaan met Izee als gids. Wat een leuke enthousiaste meid, ze vertelde vol passie over Valencia. We hebben ook de tapastour gedaan met de altijd vrolijke Benjamin, dit was ook fantastisch en zeker een aanrader om te doen!
  Bedankt voor alle tips en voor je hulp op onze laatste dag. Benjamin je bent een topper!

 5. augustus 06, 2019 23:53 Beantwoorden

  Vandaag een ontzettend leuke fietstour gehad bij Roos, een enthousiaste gids die alle vragen beantwoordde. Ik heb na de tour echt het idee dat ik een beter beeld heb gekregen van de stad. Ik zou deze tour aan iedereen aanraden 🙂

 6. Karin & Gina
  juni 19, 2019 18:56 Beantwoorden

  Heerlijke fietstocht gemaakt door Valencia, onze gids Anjo wist veel en enthousiast te vertellen over Valencia.
  Was echt superleuk !! Een aanrader om te doen.

  Ook de website Verrassend Valencia is een super website met veel info waar je echt iets aan hebt !!

 7. Rachelle en Katja
  juni 15, 2019 19:39 Beantwoorden

  Hele leuke en relaxte fietstocht! Alle highlights van Valencia komen in vogelvlucht aan bod zodat je een beeld krijgt van de stad en achteraf zelf nog kan kiezen wat je van dichterbij wil zien. Melissa is een superileuke, jonge gids die haar job enthousiast doet, een aanrader!

 8. Wendy
  mei 08, 2019 21:39 Beantwoorden

  Wat hebben wij en onze twee zoons vandaag genoten van de leuke fietstour met onze gids Koen. Leuk om de stad per fiets te leren kennen. Het was erg ontspannen en door de vele stops onderweg waarbij Koen ons van alles vertelde en liet zien van Valencia was het ook leuk en goed vol te houden voor onze kinderen. Een echte aanrader!

 9. Jeroen en Anniek
  april 02, 2019 21:45 Beantwoorden

  Onzettend leuke en volledige fietstocht die veel highlights van Valencia laat zien, groot en klein. Een aanrader om als eerste te doen als je voor een aantal dagen de stad bezoekt! Dank ook aan de fietsgids Tirza voor je enthousiasme en de verhalen, dat geeft een mooi en ander perspectief op de stad!

 10. Pascale en Herman
  november 26, 2018 17:28 Beantwoorden

  De ideale manier om Valencia te ontdekken!
  We hebben vandaag een hele leuke fietstocht gedaan met onze enthousiaste gids Benjamin.
  We waren met een groep van 10 en we hebben Valencia in vogelvlucht gedaan met net genoeg uitleg bij elke stop, leuke anekdotes en een lekkere degustatie aan het einde + genoeg tips om nog 3 dagen te vullen. Helaas moeten wij vanavond weer naar huis. Dus onze tip is : start met deze fietstour aan het begin van je bezoek en je haalt nog veel meer uit je bezoek aan Valencia. Gracias Benjamin 🙂

 11. Karin Teerhuis
  oktober 01, 2018 13:31 Beantwoorden

  Na veelvuldig prettig contact met Roos voor het boeken van een privé fietstour, deze helaas (door persoonlijke omstandigheden) moeten wijzigen naar een groepstour. De tour was fantastisch!! Jessica heeft ons door de stad meegenomen. Wat is Valencia leuk! Na afloop bij Tago Mago op het terras heerlijk geluncht. (tip van Roos!)

 12. Rene en Irma
  juli 16, 2018 19:27 Beantwoorden

  Vandaag een hele leuke en gezellige en afwisselende fiets Tour gemaakt met een hele enthousiaste Nederlandse gids Kris. we hebben enorm genoten. Met dertien mensen was de groep niet te groot. Lekker veel afwisseling en de meeste tijd heb je niet in de gaten dat je door een grote stad fietst. Ondanks de warme dag ( 35 graden ) was het heerlijk op de fiets. We hebben veel leuke en interessante dingen gehoord over Valencia.
  We zouden deze Tour bij iedereen aanbevelen als je wat meer over Valencia wilt weten.
  Bedankt Kris voor de lekkere tapas lunch tip bij Coloniales Huerta !

  Groetjes Rene en Irma

 13. Dirk Zijp
  juni 04, 2018 22:42 Beantwoorden

  Wij (Dirk en Margriet) hebben al weer een par weken een fiets tour geboekt bij Verrassend Valencia met Kris als onze fiets gids.
  Een prima manier om Valencia te verkennen met Kris als gids.
  De fietsen zijn degelijke Hollandse omafietsen.
  Ik moest er even aan wennen omdat ik thuis op een sportfiets rij.
  Fijn dat ze bestaan en gidsen in het Nederlands.

 14. Frans Jongeneelen
  mei 01, 2018 11:09 Beantwoorden

  Wij hebben op 5 april de fietstour gedaan en onze gids was de enthousiaste Femke. Het was een gezellige groep en hebben heel veel gezien. We zijn op plekken geweest waar je anders waarschijnlijk niet zou komen. Femke bedankt.

 15. Anita, Marion, Fred en Martin
  april 02, 2018 20:47 Beantwoorden

  Gisteren, 1 april 2018, en dat is geen grap, de fietstoer gedaan. Wat een geweldige ervaring. Was echt super leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Want terugkomen in Valencia gaan wij zeker doen.

 16. Jacqueline Pronk
  maart 15, 2018 19:57 Beantwoorden

  Op 7 maart hebben wij een fietstoer gedaan onder begeleiding van Kris. Wat een leuke ochtend hebben wij gehad. Een absolute must als je in Valencia bent en Kris hartelijk dank!

 17. Pet van den Broeke
  november 15, 2017 09:23 Beantwoorden

  De fietstour was veerjaardagskado van mijn vriendin Circa. Chanine was onze enthousiaste gids en heeft ons tips voor heerlijke restaurants gegeven die je anders niet zou vinden. De tour was prachtig een mooi contrast tussen oud en nieuw Valencia op heerlijke fietsen…..love the city

 18. Selena
  november 13, 2017 10:48 Beantwoorden

  Wij hebben vorige week een fietstour gedaan met Coen en kunnen de tour van Verassend Valencia zeker aanbevelen. De proefverassing vonden we lekker en een toevoeging aan de fietstour.

 19. Rita en Robert
  september 24, 2017 11:50 Beantwoorden

  Afgelopen Dinsdag de fietstour gedaan,geweldig leuk en zeker een aanrader🚲
  Leuke tips gekregen van Janine en zijn op haar advies gaan eten bij San Tommaso,
  heerlijk gevulde ravioli gegeten en zo,n mooi pandje.
  Wij komen zeker nog terug naar Valencia.

 20. Nathalie en Angelina
  september 19, 2017 13:04 Beantwoorden

  Net een super leuke tour gehad met Kris kras 😉 door Valencia.. Echt een aanrader..

 21. Jolanda
  augustus 13, 2017 10:46 Beantwoorden

  Wij hebben een superleuke en informatieve fietstour gehad van Kris. Op je gemak Valencia verkennen met tussendoor wat wetenswaardigheden van de stad. Wat wij vooral erg leuk vonden was de stop bij Mercado Colon waar Kris voor ons allen een proefverrassing haalde. Het was voor ons de eerste keer in Valencia en hebben de stad op deze manier een beetje leren kennen. Groetjes Fam van Hout

 22. Riek
  augustus 03, 2017 16:22 Beantwoorden

  Het was een superleuke tocht, Valencia is ideale stad om per fiets te verkennen. Gezelschap was prima. Fijn dat je basale info krijgt, die nodigt uit om nog een keertje terug te gaan! Hasta la Vista of zo haha. Groetjes Riek oet Rooi

 23. Joseph
  augustus 02, 2017 08:47 Beantwoorden

  Ik moest van mijn ouders, jullie (en voornamelijk Chanine) bedanken voor de geweldige ervaring. Ze hebben er erg van genoten! Ook namens mij bedankt voor de goede verzorging, een echte aanrader!

 24. Yordi
  juli 03, 2017 13:33 Beantwoorden

  Een super leuke fietstocht gehad met Lisa! We hebben ontzettend veel gezien en geleerd van de stad Valencia. Ook toffe tips gekregen. Plan de fietstocht wel een beetje aan het begin van je vakantie want anders kun je de (te) leuke tips niet allemaal gebruiken. Een echte aanrader!

 25. Marijke Pijnenburg
  juni 27, 2017 18:13 Beantwoorden

  Fietstocht op 27 juni 2017 olv Kris.
  We hebben absoluut genoten van een geweldige tocht, te danken aan een enthousiaste gids Kris. Op een leuke en gezellige manier heeft ze ons eea verteld en laten zien van Valencia.
  Kris super bedankt van ons Hannelies, Thea en Marijke

 26. Yvon
  juni 09, 2017 17:07 Beantwoorden

  Wij besloten een fietstour te boeken voor ons lange weekend in valencia. Wat een top beslissing was dat!! De tour met Jessica was een hoogtepunt van ons reisje. Onwijs genoten en goed gebruik gemaakt van de tips. Onwijs bedankt verrassend valencia! 🙂

 27. Vivien
  juni 04, 2017 12:50 Beantwoorden

  Lisa, hadden we je maar het hele weekend mee op pad kunnen nemen. We vonden de fietstour erg leuk en dankzij je tip over het gastronomische festival hebben we daar een hele leuke middag gehad. En de rijstvelden waren ook inderdaad echt heel bijzonder om te zien en de paella was overheerlijk. Je ziet ons terug!

 28. Cees en Vera Bouman
  maart 24, 2017 09:51 Beantwoorden

  Nu een week weer thuis maar toch nog even laten we weten dat we enorm hebben genoten van de tour en van de stad. Topbestemming voor een stedentrip!! Veel succes met Verrassend Valencia!!!!!

 29. Petra
  november 09, 2016 14:21 Beantwoorden

  Wij hebben op maandag 31/10 de fietstour gedaan met Kris.
  Ik wil haar langs deze weg nog eens bedanken. Het was een heel leuke tour met veel
  nuttige tips. Kris doet dat met veel enthousiasme. Ik kan het iedereen aanraden.
  Op aanraden van Kris zijn we gaan eten in Casa Patacona en het was SUPER! Bedankt voor de tip!

  • Wendy
   mei 07, 2019 18:48 Beantwoorden

   Wat hebben wij en onze twee zoons vandaag genoten van de leuke fietstour met onze gids Koen. Leuk om de stad per fiets te leren kennen. Het was erg ontspannen en door de vele stops onderweg waarbij Koen ons van alles vertelde en liet zien van Valencia was het ook leuk en goed vol te houden voor onze kinderen. Een echte aanrader!

 30. Annet
  oktober 26, 2016 09:19 Beantwoorden

  Koen, bedankt voor de hartstikke leuke fietstour door Valencia. We hebben genoten van je verhalen en achtergrondinfo, de leuke (en lekkere!) stops onderweg. Ik was al vaker in Valencia geweest, maar heb toch een aantal nieuwe dingen gezien en zeker nieuwe dingen gehoord! De sfeer in de groep was ook heel ontspannen. Een aanrader!

 31. Harm, Erna & Milan
  oktober 25, 2016 19:11 Beantwoorden

  Vrijdag 21 oktober 2016 samen met Koen door Valencia gefietst. Koen heeft een goed verhaal en neemt voor iedereen de tijd.
  Echt een aanrader!!

 32. Kristie en Marijn
  oktober 14, 2016 09:21 Beantwoorden

  we hebben ongelofelijk genoten van de tour. Voor ons was het jammer dat we hem een beetje laat tijdens ons verblijf hebben geboekt. Maar toch bedankt voor de mooie bezienswaardigheden en vooral de tips van Kris waren zeer welkom.

 33. Marijke
  oktober 12, 2016 12:41 Beantwoorden

  We hebben vorgife week genoten van de fietstocht door Valencia.
  Jessica heeft ons veel laten zien, ze was duidelijk en enthousiast.
  Bovendien kregen we goede fietsen mee.
  Hartelijk dank

 34. John, Nicole, Rob en Desiree
  oktober 10, 2016 15:38 Beantwoorden

  Vandaag hebben we met Kris de tour gedaan. Een absolute aanrader om València eens met de fiets te bekijken en zeker met de vrolijke, enthousiaste en goed geïnformeerde Kris!

 35. Corne en Heidi
  oktober 10, 2016 08:59 Beantwoorden

  We hebben super genoten van de fietstour met Koen, leuke stad leuke groep en een Super enthousiaste Koen echt heel leuk we dit gedaan hebben.

  Dankje wel Roos en graag tot de volgende keer

 36. Johan en Saskia
  september 27, 2016 19:05 Beantwoorden

  De fietstour met Kris was superleuk, wat een leuke vrouw en wat vertelde ze gepassioneerd over ” haar” Valencia! Heel erg de moeite waard om gedaan te hebben!

 37. Madeleine
  september 20, 2016 15:25 Beantwoorden

  Zondag 18 sept 2016 de fietstour gedaan met Kris! Wat een super leuke Tour! En Kris het was net als of ze hier geboren was… Zo leuk en persoonlijk vertelde ze met passie over Valencia! Enne Kris als je dit leest… Het restaurant Osteria in de wijk Ruzafa (Italiaans) was fantastisch! Super klein en mega leuke mensen! Dank voor al je tips! En je enthousiasme. Groetjes Madeleine

 38. Josien
  september 13, 2016 13:32 Beantwoorden

  Wij hebben een super leuke én gezellige fietstour gehad met Koen. De groep bestond uit 11 personen. Het was een gezellige groep. Koen vertelt duidelijk en met veel enthousiasme. Ook neemt hij de tijd die nodig is om alle vragen te beantwoorden. Hij heeft ons een aantal leuke tips gegeven. Die hebben wij meteen uitgeprobeerd. En alles wat hij vertelde, klopte. Wij hebben een toptijd gehad in Valencia. Als wij terugkomen, gaan we zeker nog een keer een tour doen met Koen.

 39. Remco
  mei 02, 2016 13:34 Beantwoorden

  Wij hebben vandaag met onze beide families een geweldige fietstour beleefd onder de deskundige en enthousiaste begeleiding van Koen. Hij heeft ons een restaurant aanbevolen en deze voor ons gereserveerd: Jamon Jamon. We hebben hier zojuist voortreffelijk en erg gezellig gegeten.

 40. Nathalie
  april 29, 2016 12:52 Beantwoorden

  Wij hebben een erg leuke Tour gehad met Koen. We waren met een groepje van 5 en konden allemaal vragen aan Koen stellen waar hij enthousiast over kon vertellen.
  De fietsen die bij deze Tour zitten zijn ook erg fijn.

 41. Julian en Noa
  februari 28, 2016 14:41 Beantwoorden

  Het was super! Zowel Valencia als de fietstour. Koen dankjewel voor je goede tips, we zijn nog naar verschillende plekken geweest die je had aanbevolen. En als je ons niet had vertelt over dat tapas festival, dan waren we er waarschijnlijk niet terecht gekomen. Wij komen in ieder geval terug naar Valencia.

Laat een review achter