Salsa workshop

Ben je in Spanje? Dan mag een salsa workshop eigenlijk niet ontbreken. Hoewel de dans zijn oorsprong vindt in Cuba, is de dansstijl ook in Valencia erg populair. Ritme, passie en heerlijke Spaanse muziek, dat zijn de drie woorden die de dansstijl het beste omschrijven. Tijdens de workshop salsa leer je in een uur de basispassen van salsa en bachata. Je leert zowel individueel te dansen, als met partner.

Deze activiteit is leuk voor eigenlijk alle groepen. Onze enthousiaste Kevin en Lucía krijgen iedereen zover om hun heupen los te gooien en zich over te geven aan deze Zuid-Amerikaanse passionele dans.

Kevin en Lucía

Kevin en Lucía zijn twee jonge salsa en bachata dansers en leraren. Jaren geleden dansten ze voor het eerst samen en meteen was de goede chemie en band tussen de twee zichtbaar. Ze werden dikke vrienden en besloten om samen danslessen te gaan geven. 

De salsa en bachata workshop die Kevin en Lucía geven is leuk en dynamisch. Je gaat de les in zonder te weten hoe je moet dansen en gaat weg met het gevoel alsof je een geweldige salsa danser bent. 

Je kunt eigenlijk niet weggaan uit Valencia zonder dit duo ontmoet te hebben. 

Praktische informatie

Activiteit: Privé salsa en bachata workshop
Duur: 1 uur
Prijs per persoon: vanaf €25 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers
Locatie: in de wijk Ruzafa
Inclusief: privé salsa workshop van Kevin en Lucía
Goed om te weten: de salsa workshop kan geboekt worden vanaf 10 personen. Ben je met minder dan 10 personen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Hoe kun je de salsa workshop boeken?

Mail ons: info@verrassendvalencia.nl
Bel ons: (0034) 644384403
Vul onderstaand contactformulier in:

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

  Ben je met een groep in Valencia en op zoek maar meer toffe activiteiten om te doen? Bekijk onze pagina met groepsactiviteiten dan eens. Je kunt ons ook altijd een berichtje sturen, we denken graag met jullie mee!

  Laat een review achter