Salsa workshop

Onderwerpen

Ben je in Spanje? Dan mag een salsa workshop eigenlijk niet ontbreken. Hoewel de dans zijn oorsprong vindt in Cuba, is de dansstijl ook in Valencia erg populair. Ritme, passie en heerlijke Spaanse muziek, dat zijn de drie woorden die de dansstijl het beste omschrijven. Tijdens de workshop salsa leer je in een uur de basispassen van salsa en bachata. Je leert zowel individueel te dansen, als met partner.

Deze activiteit is leuk voor eigenlijk alle groepen. Onze enthousiaste docenten krijgen iedereen zover om hun heupen los te gooien en zich over te geven aan deze Zuid-Amerikaanse passionele dans.

De salsa les

Onze docenten zijn twee jonge salsa en bachata dansers en leraren. Jaren geleden dansten ze voor het eerst samen en meteen was de goede chemie en band tussen de twee zichtbaar. Ze werden dikke vrienden en besloten om samen danslessen te gaan geven. 

De salsa en bachata workshop is leuk en dynamisch. Je gaat de les in zonder te weten hoe je moet dansen en gaat weg met het gevoel alsof je een geweldige salsa danser bent. 

Je kunt eigenlijk niet weggaan uit Valencia zonder dit duo ontmoet te hebben. 

Praktische informatie

  • Privé salsa en bachata workshop
  • Locatie: in de wijk Ruzafa
  • Duur: 1 uur
  • Prijs per persoon: vanaf €28,00 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers
  • Goed om te weten: de salsa workshop kan geboekt worden vanaf 10 personen. Ben je met minder dan 10 personen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Hoe kun je de salsa workshop boeken?

Mail ons: info@verrassendvalencia.nl
Bel ons: (0034) 613281461
Vul onderstaand contactformulier in:

Contactformulier


Tip!

  • Ben je met een groep in Valencia en op zoek maar meer toffe activiteiten om te doen? Bekijk onze pagina met groepsactiviteiten dan eens. Je kunt ons ook altijd een berichtje sturen, we denken graag met jullie mee!