Tapastour

Valencia heeft een groot aanbod aan bijzondere en gezellige tapas bars en tapas restaurants waar je heerlijke tapas kunt eten. Je moet deze tapas bars alleen wel weten te vinden. Veel authentieke en gezellige tapasbars bevinden zich namelijk net buiten het (toeristische) centrum van Valencia. Tijdens onze tapastour kun je deze tapasbars ontdekken.

Wat

Wij hebben in de tijd dat we in Valencia wonen geweldige tapasbars ontdekt waar je heerlijke tapas kunt eten. Deze willen we jou graag laten zien tijdens onze tapastour. Wij nemen je mee langs drie verschillende tapasbars waar je kunt genieten van Spaanse specialiteiten. Ondertussen kunnen wij je veel vertellen over Valencia. Bij elke bar krijg je een tapa en een drankje aangeboden (inbegrepen in de prijs). Als je meer wenst te bestellen, ben je vrij om dit te doen.

Hoe

We maken een wandeling langs de leukste tapasbars van Valencia en we eten bij ieder tapasbar een tapa (geselecteerd door Verrassend Valencia) en een drankje. Vervoer is niet nodig, omdat de verschillende locaties niet ver uit elkaar liggen zodat we kunnen lopen van de ene tapasbar naar de andere. Ondertussen kun je genieten van de sfeervolle straten in de buurt. Tijdens de tour zul je zien dat de Valencianen ook graag in deze tapasbars komen om even een hapje en een drankje te nemen.

Waar

De tapasbars bevinden zich in een gezellige en mooie wijk vlakbij het centrum van Valencia. Als je een tapastour boekt bij Verrassend Valencia, sturen wij jou per e-mail informatie over een centraal afspreekpunt. De tapasbars blijven een verrassing!

Tapastour

Kosten

Duur: ongeveer 2 uur
Prijs: € 35,00 per persoon
Inclusief: 3 drankjes en 3 tapas

Overig

– Een tapastour gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 8 personen.
– Zou je graag een tapastour als privétour willen boeken, waarbij je zelf bepaalt wat voor tapas je eet? Informeer Verrassend Valencia voor de mogelijkheden en prijzen. Je kunt de privétour ook voor minder dan 8 personen boeken.
– Hebben we helaas geen mogelijkheden om aan te sluiten bij een groep? Of hebben jullie een beperkt budget? Misschien is het dan een leuk idee om dan te kiezen voor onze drie tapasroutes, die jullie op eigen gelegenheid kunnen volgen.
– In onze Foodie Hotspot Guide kom je meer te weten over de favoriete tapasbars van locals en meer gastronomische tips en informatie die je tijdens je hele verblijf in Valencia kunt gebruiken!

Hoe boek je een tapastour van Verrassend Valencia?

– E-mail: info@verrassendvalencia.nl
– Telefoon: (0034) 644384403
– Onderstaand contactformulier

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

74 COMMENTS

 1. Coco en peggy
  juli 23, 2017 11:18 Beantwoorden

  Chanine, wat was het een gezellige middag en wat een handige tips heb je ons meegegeven, en wij dachten nog dat we goed voorbreid naar valencia waren gekomen. Als we niet met jou op tapastour waren gegaan hadden we zoveel gemist. Verder zijn we nog even wat van die mega lekkere ham gaan kopen voor thuis, hadden we alleen maar meer meegenomen, want het is alweer op. En bij Dulce zijn we elke ochtend gaan ontbijten, wat een heerlijkheden hebben ze daar. Veel plezier en succes nog in Valencia Chanine, en wij komen terug!

 2. Renske Keizer
  oktober 05, 2014 08:32 Beantwoorden

  Beste Roos en Marije
  Wij hebben de tapastour gedaan met 7 vriendinnen. Ik kreeg hem aangeboden door 1 van hen Alie Slooff. Onder leiding van onze super vrolijke en gezellige “gids” Marije maakten we de wandeling van tapasbar naar tapasbar. Onderweg had Marije van alles te vertellen en wij konden alles vragen. De keuze van de barretjes was reuze leuk. De sfeer van het spaanse of beter het valenciaanse tapas gebruik was duidelijk te proeven. Barretjes waar ik als toerist niet in eerste instantie naar binnen zou gaan. Dat de tapas uit verschillende streken van Spanje komen is interessant om te weten en te ervaren. De wijntjes erbij waren lekker.

 3. walter en hilde
  september 29, 2014 16:44 Beantwoorden

  De eerste avond waren we zelf al gaan “tapassen” in het centrum, maar toch boekten we de Tapas Tour met Roos voor de tweede avond. We ontdekten daardoor een stukje Valencia dat we anders nooit zouden gevonden hebben, en kregen een idee hoe de Valencianen ’s avonds uitgaan op verschillende soorten tapas, en hoe de sfeer verschilt van bar tot bar.
  En daarnaast kreeg elke deelnemer een pak individuele tips voor de volgende dagen ( eten, drinken, bezoeken, shopping, … ).
  Iedereen was dol enthousiast, en we boekten (4 koppels) ineens de City tour voor de volgende ochtend.
  Daar opnieuw een toffe rondleiding, met veel info over zaken die we niet in de boekjes lezen.
  We hebben genoten van de twee “flamboyante” rondleidingen !

 4. Jolanda
  mei 15, 2014 10:40 Beantwoorden

  De tapastour met Roos is zeker een aanrader !! Leuke tapasbars met heerlijk eten en drinken. Wij hadden ook een erg gezellige groep (13 personen en Roos). Tevens geeft Roos zoveel goede adviezen en tips, dat je deze tour het beste aan het begin van je trip in Valencia kunt boeken, dan heb je er daarna nog erg veel plezier van. Roos bedankt, je bent top !! Bedankt ook voor de tips over de processie en het vuurwerk ed. We hebben dit door jou allemaal kunnen meemaken en anders hadden we het gewoon niet geweten.

 5. Paul
  juni 18, 2013 13:38 Beantwoorden

  De tapastour met Roos was een feestje! Afgelopen weekend namen wij met een groep van zeven deel aan de tour als aftrap van een zonovergoten weekend Valencia. Het was een mooie wandeling, langs leuke plekjes van de gebaande paden af, heerlijke wijn en hele lekkere tapas. Kom daar maar eens om bij de gemiddelde tapasboer in Nederland… Als klap op de vuurpijl gaf Roos ons ook nog tips mee voor de rest van het weekend, waardoor Valencia voor ons voor altijd in het teken van lekker eten en drinken zal blijven staan. Hoera!

 6. Carlijn
  mei 24, 2013 08:24 Beantwoorden

  Heerlijk genoten van zowel de zaakjes als onze fantastische tapas-tour-begeleidster! Aanrader! Mooi om te zien hoe Roos helemaal is ingeburgerd en in alle zaakjes hartelijk wordt ontvangen en van alles geregeld krijgt! Muchos gracias! Beso!

 7. Carlos
  mei 12, 2013 16:05 Beantwoorden

  Hey Roos,
  Half april waren we met negen vrienden een avond op tapastour met jou. Een geweldige ervaring: hoe één vrouw negen mannen weet te bespelen. Veel kennis van de locale markt en geweldige tips voor de overige dagen. En dan zie je dat uiteindelijk de wereld best wel klein is. Een heel gezellige avond.
  Je tip voor een restaurant voor op zondagmiddag was geweldig. Nacho heeft ons er die dag erheen gebracht.
  Super!

 8. Bart en Marijke & kids
  mei 08, 2013 22:10 Beantwoorden

  Beste Roos,
  Nogmaals bedankt voor de heerlijke tapastour en mooie en gezellige wandel/fietstocht. We hebben ontzettend genoten van jouw enthousiaste uitleg en de heerlijke tapas in gezellige cafes en restaurantjes. Dit hadden we zelf nooit op deze manier kunnen doen. Ook jouw goeie tips hebben er voor gezorgd dat we een perfecte stedentrip hebben gehad. Voor ons is Valencia een ” toppertje” geworden.

 9. Jo Vandenbulcke
  november 12, 2012 17:36 Beantwoorden

  Dag Roos,

  Dat de stad meer dan de moeite was om te bezoeken wisten we al, maar dankszij jouw tips hebben we een unieke tijd gehad in Valencia. De leuke tapasbars, de juiste adresjes om lekker en gezellig te eten.
  We zijn door jou op plaatsen gekomen, waar we anders zeker niet zouden zijn geraakt.
  Kortom voor allen die overwegen om Valencia te bezoeken is jouw tapastour een echte aanrader, ik zou zelfs durven zeggen het is EEN MUST.
  Groeten
  Jo, Anne, Bram en Ine

 10. Gert en Herma Jager
  oktober 06, 2012 08:41 Beantwoorden

  Lieve Roos,

  Wat hebben we dankzij jou en die leuke Limburgse moeder met haar drie zonen en schoondochters een geweldige avond beleeft. Geweldige tapas bars, heerlijk eten en ondergedompeld worden in Spaanse sferen. Daarbij de prachtige verhalen en vele tips. Wat een energie gaat er van jou uit. Jouw liefde voor Valencia spat er van af. Je bent een toppertje.

 11. Nico
  juli 15, 2012 19:15 Beantwoorden

  Hoi Roos
  We hebben een gezellige avond gehad en met de uitleg van Roos ook nog de aangegeven Tapas tentjes op andere avonden bezocht.
  Erg goed hoor en wat was ’t ontzettend gezellig.
  Ook hadden we ’t geluk nog even tijdens de voetbalavonden met ’t E.K. aanwezig te zijn en ja ook Roos was daarbij.
  Valencia is fantastisch evenals de Tapas tour.
  Roos bedankt en succes. Groeten Rob ,Tommie,Rudy
  Sam, Martijn,Paul,Marco en NICO

 12. marjan
  juni 20, 2012 17:27 Beantwoorden

  Hierbij wil ik Roos bedanken voor de supergezellig tapastour. Wij waren met 3 stellen en Roos heeft ons tips gegeven en tapas laten proeven die echt heerlijk was.
  Zelf zouden we niet kunnen vermoeden dat je daar zulke lekkere tapas zou kunnen eten. Kortom een aanrader! Nog bedankt Roos voor de gezellige avond!

 13. Anne-Marie en 7 vriendinnen
  juni 19, 2012 21:11 Beantwoorden

  Tapastour en Flamenco workshop

  Hey Roos,

  Nou we hebben wat afgezweet daar in Valencia. Eerst al bij de pittige en charmante
  Flamencodanslerares.. Hela, Hoppa!Te gek was het. En later op naar de Tapastour waar je ons prachtige plekjes en barretjes hebt laten zien die wij anders niet hadden gevonden. Dank voor al je tips lekkere tapas en je enthousiasme!

 14. Henny, Els, Ingrid en Betty - Complimenten
  juni 15, 2012 16:54 Beantwoorden

  Namens Henny, Els en Ingrid willen wij jou even complenteren wat betreft onze excursies, zoals de Stadswandeling en de Tappastour! Chapeau voor de geweldige wijze hoe je ons hebt rondgeleid en de juiste restaurantjes hebt doorgegeven. We hebben erg genoten van ons verblijf in Valencia, mede door jouw handige tips!

  Nogmaals heel hartelijk dank!!

  groetjes van ons 4tjes!!!

  Betty

 15. Vader en zoon
  juni 11, 2012 14:15 Beantwoorden

  Hallo Roos, wij hebben genoten van de tapastour met je.
  De tips die je gegeven hebt waren erg leuk.
  Wij hebben heerlijk geeten bij die Pintxos bar, de fietsen konden wij inderdaad bij ons hotel huren.
  Was perfect geregeld binnen 5 minuten stonden ze voor de deur. Wij hebben tevens de rondleiding door het voetbalstadion gedaan.
  Kortom wij hebben heerlijke dagen gehad in Valencia.

 16. mariette
  juni 11, 2012 14:14 Beantwoorden

  De tapastour was geweldig leuk. De wijk waarin we terecht kwamen super gezellig en we zijn nog een keer terug gegaan naar 1 van de tapasbarretjes waar we op onze tour ook waren geweest. Om 23 uur hebben we met de andere gasten, de obade aan santa maria, gezongen. Het ole ole ole, is ons lijflied geworden en klinkt in nederland ook nog regelmatig.

 17. Baukje
  juni 10, 2012 20:17 Beantwoorden

  Hola Roos!
  Mijn dochters hadden als verrassing een tapas tour bij jou geboekt…Nou en ik kan je vertellen dat het een leuke verrassing was!! We hebben genoten van de heerlijke hapjes en drankjes (; op onverwachte lokaties!! Met jou als geweldige gids!! Zeer zeker de moeite waard!!
  Muchas gracias!!

 18. houbetjes
  mei 31, 2012 18:57 Beantwoorden

  Ha Roos,
  We hebben erg genoten en veel opgestoken van de tour door Valencia. Wat weet jij veel van de stad op velerlei gebied. Je bent een gezellige gids! Veel tips kwamen in de volgende dagen nog van pas. Bijvoorbeeld bij onze fietstocht naar het Albufera natuurpark met een overheerlijke Valenciaanse paella in El Palmar.
  Het plannen van de tour meteen aan het begin van onze vakantie was ook een goede tip!

 19. Bart Jorissen
  mei 22, 2012 08:20 Beantwoorden

  Kortdag, we zijn gisterenavond in valencia aangekomen en blijven tot donderdag. Indien er nog n mogelijkheid is voor 2 personen Tapatour horen we het graag.

  Els en Bart

 20. De Zusjes - de lekkere tapas
  mei 13, 2012 11:09 Beantwoorden

  Hoi Roos,

  We hebben volop genoten van de tapastour met Veronique. Het was echt heel gezellig,
  leuke locaties,heel lekkere tapas en een toffe gids. We hebben haar raad opgevolgd om naar de Mercatbar te gaan, en dit is zeker een aanrader. Doe haar de groetjes, en bedankt voor de fijne avond.

 21. peter,marian,karlijn en martin
  mei 11, 2012 21:12 Beantwoorden

  Roos,
  Bij deze willen wij jou nogmaals bedanken voor de fantastische tapastour die wij met jou gemaakt hebben in Valencia!. Je enthousiasme was aanstekelijk en het was heel leuk dat wij de tour aan het begin van ons verblijf in Valencia gepland hadden. Je hebt ons nog heel veel leuke tips aan de hand gedaan. Het was een hele geslaagde avond! Een echte aanrader voor iedereen die Valencia wil ontdekken! Groetjes van ons allemaal

 22. Simon + 13 Vlamingen
  mei 10, 2012 17:50 Beantwoorden

  Tapastour met 1 NL-er en 13 Vlamingen
  Roos,
  ik neem aan dat de Tapastour die je aan ons , 14 mannen van middelbare leeftijd, gegeven hebt niet de meest makkelijke voor je was.
  Je mooie verschijning viel bij ons allen in de smaak! 🙂
  We vonden je zo goed dat we je eigenlijk wilden inhuren om ’s avonds ook voor ons drankje en hapje te zorgen.
  Je deed dat geweldig!

 23. Marjan en Jorien
  mei 10, 2012 10:56 Beantwoorden

  Hallo roos ,hartelijk dank voor het begeleiden vande Tapastour. Wij vonden het een aanrader voor iedereen die Valencia bezoekt. Ook heeft deze stad ons hart gestolen wij komen zeker terug !!!!!!!!!!!groeten en misschien tot ziens

 24. Joerie en Marlou - Gezelligheid
  mei 09, 2012 12:58 Beantwoorden

  Het was ontzettend leuk om de authentieke Valenciaanse tapasbarretjes te ontdekken. Zeker op deze manier, samen met een supergezellige gids en een heel spontaan gezin. Dit is absoluut de beste herinnering die we over hebben gehouden aan 4 topdagen in Valencia!

 25. Marjan en Jorien
  mei 07, 2012 20:50 Beantwoorden

  Hallo roos ,bedankt voor de gezellige Tapastour wij hebben genoten van onze dagen in Valencia. We komen zeker nog een keer terug in Valencia en gaan dan weer met je op pad . Hartelijke groeten v Jorien en marjan

 26. Jan en Lilian Kok
  mei 07, 2012 19:50 Beantwoorden

  Ola Roos,
  Wij zijn weer thuis in ons koude kikkerlandje, weer “lekker” binnen zitten met de verwarming aan! We hebben genoten van onze vakantie in Valencia en vooral van de superleuke tapastour en de heerlijke hapjes. Echt een zeer geslaagde avond met zoveel leuke tips. De volgende dag hebben we nog de guided tour door het prachtige Operagebouw gedaan. Als jij ons dat niet verteld had hadden we dit niet geweten. Bedankt nog, was zeer de moeite waard. En natuurlijk gaan we jou aanbevelen bij al onze vrienden, kennissen, collega’s! Hopelijk tot ziens in het prachtige Valencia. We willen echt nog een keer terug. Adios.

 27. Marc Clerinx
  maart 07, 2012 13:02 Beantwoorden

  Roos
  Bedankt voor de leuke avond in Valencia én de wandeling in het wetenschapspark!
  We zijn nog eens terug geweest naar die tapasbar met dat verlichte Mariabeeldje!
  Men herkende ons (3 koppels) meteen!
  We komen zeker nog eens terug naar Valencia, prachtige stad!
  Groetjes
  Marc, Mieke, Norbert, Rita, Karel, Micheline (Sint-Truiden)

 28. Molle en Elly van der Werf - Tapastour 23-02-12
  februari 28, 2012 18:39 Beantwoorden

  Beste Roos.
  Wat hebben we een gezellige avond gehad,veel informatie tot ons gekregen,heerlijk gesmikkeld en gesmuld van het heerlijke eten,zeker voor herhaling vatbaar,mochten we ooit Valencia weer bezoeken doen we het zeker weer.
  Groetjes van Molle en Elly uit Sneek.FR.

 29. Wim, Jo, Peet en Anja
  februari 27, 2012 16:22 Beantwoorden

  Wat een geweldige belevenis! Door de tapastour aan het begin van ons verblijf te plannen, waren de tips van Roos goud waard. We hebben ze bijna allemaal opgevolgd. Bedankt, Roos, en groet uit Limburg.

 30. Marinka - Tapas Tour Top!
  december 03, 2011 21:54 Beantwoorden

  Voor een geweldige tijd in Valencia moet je beslist bij Verrassend Valencia zijn! Roos, dank je voor je super begeleiding zowel vooraf als tijdens het weekend. Het programma klopte als een bus, was veelzijdig en wat hebben wij gesmuld! We hebben we genoten van jou enthousiasme en alle interessante dingen die je vertelde tijdens de tapastour, de proeverij en de rondleiding door de stad en de Calatravagebouwen. Je vele tips en goede zorgen hebben de jaarclubdames een onvergetelijke tijd bezorgd.

 31. Marieke en Dorothé
  oktober 29, 2011 22:20 Beantwoorden

  Hola Roos,
  dank voor de enthousiaste manier waarop je ons hebt begeleid tijdens de tapastour. Voor ons is het een goede manier geweest om op een snelle manier aan het begin van ons korte verblijf in Valencia de weg te leren kennen en goede tips te krijgen. We zullen het vrienden zeker aanraden! Veel succes, hartelijke groet Marieke en Dorothé

 32. Marina en Marjan - boven verwachting
  oktober 23, 2011 10:05 Beantwoorden

  kwamen per toeval op de site van verrassendvalencia terecht. Door de enthousiaste reacties tapaztoer geboekt, en die was idd zoals in de reacties beschreven: Een zeer enthousiaste Roos, met leuke wetenswaardigheden, leuke tentjes en lekker hapjes. De rest van de week ook nog per sms vraag gesteld en gelijk ook antwoord. Klasse was gezellige avond die ik iedereen zou willen aanraden. Valencia was ook boven verwachting. Geweldige tijd daar gehad.

 33. Patrick & Anna
  oktober 14, 2011 11:42 Beantwoorden

  Het was een enorm leuke ervaring en Roos bedankt voor alle goed tips! We hebben vrijdag nog heerlijk vis in zoutkorst gegeten en zaterdag een super Paella. We gaan je aanraden.

  groetjes uit Amsterdam

 34. Cobine & Rob - Rosa Valencia
  oktober 03, 2011 20:57 Beantwoorden

  Waar moet je zijn voor foute kroketten? Hoe heten de op traantjes lijkende kippehapjes? Welke ham smelt op je tong? Wat heeft “Batman” te maken met de stad? Op deze, en nog veel meer belangrijke vragen, geeft Roos u ongevraagd, onder het genot van tapas en wijn én in een tempo waar menig Valenciaan jaloers op zou zijn, de antwoorden. Niet twijfelen: boeken deze tour!

 35. wilma en jacques - een heerlijk avondje valencia
  september 27, 2011 21:56 Beantwoorden

  we hebbenhet reuze naar ons zin gehad,het was niet alleen heel gezellig maar ook erg interessant.Roos heeft ons heel veel verteld over Valencia en alles daaromheen en wat we zeker niet mogen vergeten de lekkere adresjes waar je heerlijke tapas en andere hapjes kunt eten!Als we weer in Valencia zijn,zullen we ons zeker melden.Het was een hele fijne avond

 36. Marian en Willem
  september 24, 2011 22:02 Beantwoorden

  De tapastour op 16 september jl. was erg gezellig. Het was een heel leuke groep en we waren heel blij met alle informatie. Daardoor hebben wij een tof oktoberfest mee kunnen maken en een gave salsa avond. Roos vertelt met groot enthousiasme over Valencia, waardoor je echt zin krijgt de stad te verkennen. Ga zo door!

 37. Frieda, Bea, Mettje, Marijke
  september 23, 2011 09:56 Beantwoorden

  Wij hebben genoten van de tapastour in Valencia. Het eten was heerlijk, het enthousiasme van Roos aanstekelijk en de groep was erg gezellig. Zeker een aanrader voor iedereen die Valencia wil bezoeken.

 38. Hetty - leuke tapastour met Roos
  september 20, 2011 10:38 Beantwoorden

  Wij willen Roos bedanken voor de geweldi9ge leuke tapas tour op vrijdag 16 september. Dit was voor oins een geweldige leuke ervaring. Ook de groep was erg gezellig.
  Ga zo door Roos want ook wat je vertelt hebt van Valencia daar hebben wij nog heel veel aan gehad.
  Groetjes Ingrid – Bep – Bea – en Hetty

 39. Marion en Tjeerd - was zo'n leuke avond!
  september 19, 2011 06:07 Beantwoorden

  We hebben een prima avond gehad, we waren maar kort in Valencia, dus de tips moeten we maar voor de volgende keer gebruiken want we komen zeker nog eens terug, ga zo door Roos!!

 40. Michelle en Cindy
  september 17, 2011 14:58 Beantwoorden

  Geraldine, Nogmaals super bedankt voor de leuke, gezellige en lekkere tapastour! We hebben een super leuke avond gehad met jou en de 8 mannen! We hebben de typische valenciaanse drankjes nog geprobeerd, en ze waren heerlijk! Ook bedankt voor de leuke tips over Valencia! We hebben hier heel veel aan gehad!

 41. Ger Biesheuvel - Tapastour verrassend gezellig
  september 14, 2011 20:26 Beantwoorden

  Valencia, tapas, 8 mannen uit Sliedrecht, 2 meiden uit Boxmeer en Geraldine een combinatie voor een gegarandeerd fantastische avond. Met een aanstekelijk enthousiasme heeft deze Spaanse met nederlandse tongval ons op een heel leuke manier kennis laten maken met het culinaire Valencia. Muchas Gracias Geraldine!!!

 42. maria en familie
  september 04, 2011 13:26 Beantwoorden

  Helemaal geweldig de tapastour met Roos.
  Wij waren als familie met 4 tieners naar Valencia en deze vonden de tapastour helemaal leuk, we hebben ervan genoten vooral ook de informatie die Roos ons gaf over van alles en nog wat over Valencia. Wat we ook erg waardeerden was dat we ook na de tapas tour contact op konden nemen met Roos als we er niet uitkwamen of nog iets wilden weten.Onze vraag de volgende dag werd ook zeer snel beantwoord. Ook de laatste dag werd ons nog een berichtje gestuurd om een goede terugreis te wensen we hebben dit erg leuk gevonden. Roos ga zo door!
  Valencia is echt een aanrader ook voor gezinnen met grotere kinderen alles is er. Je kunt er shoppen, er is veel cultuur te zien, je kunt er uitgaan en er is een heel mooi strand.

 43. Glenn, Inge en kids
  augustus 29, 2011 22:34 Beantwoorden

  Tapastour top.
  Valencia top.
  Roos top.
  Tja wat moeten we nog meer vermelden……..
  Aanbevelenswaardig.

 44. Fam.Jörissen - tapastour met Roos
  augustus 28, 2011 18:47 Beantwoorden

  We vonden het erg leuk , gezellig, leerzaam en lekker tijdens de tapastour.
  We waren erg blij dat we dat gedaan hadden in het begin van onze week Valencia, zodat we alle goede tips van Roos uitstekend konden benutten.Volgende keer als we in Valencia zijn ( en terugkomen doen) doen we het ZEKER weer !

 45. Richard - Heerlijk
  augustus 18, 2011 10:40 Beantwoorden

  Intens genoten!

 46. erik pijs
  augustus 17, 2011 15:26 Beantwoorden

  Een must voor iedereen die Valencia bezoekt. Roos doet dit héél goed. Echt een top-avond gehad.

  Tip: boek dit aan het begin van je trip, want ze heeft veel leuk ideeën voor je verblijf in Valencia.

 47. John - Geweldige Tapastour 27 juli 2011
  augustus 08, 2011 20:58 Beantwoorden

  Hallo Roos, nadat het in het begin niet leek te lukken om gedurende ons verblijf aan ’n tapastour deel te kunnen nemen kregen we vlak voor vertrek naar Valencia toch het verlossende mailtje binnen. Wij beide hebben ons uitstekend vermaakt met niet alleen het eten van de tapas maar ook alle overige info over Valencia die je over ons groepje hebt uitgestort. Het temperament waarmee je dat deed leek erg op het spaanse! Het was fantastisch en ’n aanrader voor iedereen die deze stad bezoekt. Wij gaan zeker nog ’n keer terug komen voor nog ’n tourtje.

 48. albert
  augustus 07, 2011 13:52 Beantwoorden

  lieve roos, wij vonden het super gezellig met jou en hebben genoten van de tapas en je verhalen over valencia en komen zeker een keer terug. een echte aanrader voor iedereen die valencia gaat bezoeken.
  groetjes de verheijtjes.

 49. Leke en Ankie - Superleuke tapastour!!
  augustus 03, 2011 18:36 Beantwoorden

  Wij hebben ook ontzettend genoten van de heeeerlijke tapas, de leuke verhalen en things-to-do in Valencia die Roos vol enthousiasme aan ons vertelde! Wij kijken met heel veel plezier terug op een paar geweldige dagen in het mooie zonovergoten Valencia en nogmaals bedankt voor de leuke tapastour!! Het is een absolute aanrader!!!

 50. Erica en Rene
  juli 30, 2011 09:46 Beantwoorden

  Geweldige verhalen die Roos vertelt bij de Tapas gerechten. Je moet het bezoek aan Valencia dan ook beginnen met deze Tapas tour. Razend enthousiast geeft Roos zoveel informatie dat je daar bij terugkomst in Nederland nog steeds aan denkt. Hartstikke bedankt voor de fijne middag en ik weet zeker dat het jullie gaat lukken in Valencia.

 51. Siebrand
  juni 18, 2011 14:01 Beantwoorden

  Zoals Las Chica Hilda al beschreef… een geweldige avond gehad, die zeker langer duurde dan 2 uur. Of dat door de regen kwam of door de gezelligheid laat ik in het midden. Haha. Ok het was te gezellig. Roos harstikke bedankt voor je rondleiding en je verhalen.
  En….. Valenciagangers…… gewoon zo’n Tapastour boeken. Buiten lekker eten krijg je ook veel info over Valencia

  Siebrand

 52. Gabrielle en poederdozen
  juni 09, 2011 20:58 Beantwoorden

  Hi Bas,

  Nog bedankt voor de gezellige en leuke tapastour afgelopen weekend. Op onze eerste avond in valencia hebben wij direct kennis gemaakt met 3 leuke tapasbarretjes net buiten het centrum van Valencia. Tijdens de tour hebben we veel tips gekregen over Valencia, een prima tour om je weekend mee te beginnen!

 53. Hilda - Verrassend en gezellig!
  juni 07, 2011 12:22 Beantwoorden

  Hola Roos,

  Onze eersta citytrip naar Valecnia en de tapastour aan het begin ervan , dat was letterlijk een schot in de roos. Roos met haar mooie verhalen over Valecnia , onze Belgische
  medetapasgangers die Roos verleidden tot nog meer mooie verhalen, de vrolijke Twentenaren , dat alles in een geweldige ambiance met lekkere tapas en drankjes, wij hebben een heerlijke avond gehad!
  Mucho graçias y hasta la vista
  Las chicas Nienke, Marjolijn, Erna y Hilda

 54. Peter - Bere-gezellige avond
  juni 01, 2011 21:40 Beantwoorden

  Bas nog bedankt voor de zeer gezellige tapastour. Overheerlijke tapas voorgeschoteld gekregen met een lekker drankje erbij. Dat je zelfs voor een verfrissende bui hebt gezorgd hadden we niet verwacht en dat alles bij de prijs inbegrepen! Een tour die je echt moet doen als je in Valencia bent. Volgende keer moet Roos maar met ons mee want met haar willen we ook wel kennis maken. Nogmaals bedankt voor de leuke tour.

 55. Vrienden uit Helmond
  mei 31, 2011 16:24 Beantwoorden

  Donnderdag 26 mei een leuke en lekkere tapastour gehad in Valencia met een zeer enthousiaste Roos als onze gids. Het was super en nog bedankt voor de vele tips voor ons resterende programma.

 56. Danielle Straaten
  mei 16, 2011 10:21 Beantwoorden

  Hoi Roos,

  Echt een geweldige tour, optimaal benut ook! We hebben heel veel aan de handige tips van Roos gehad. Daarom niet alleen die avond maar ook de rest van het weekend lekker gegeten en gedronken in de leukste restaurantjes van Valencia.
  Jammer genoeg waren we te laat voor la Claca..

 57. ilona - Tapastour met Geraldine
  mei 12, 2011 11:13 Beantwoorden

  Wat was dit een leuke manier om Valencia te leren kennen.
  Geraldine was een uitstekende gids! Ik heb van haar tapas- tour dan ook genoten !

 58. GER EN MARNA
  mei 11, 2011 21:57 Beantwoorden

  ROOS, VANUIT NEDERLAND NOGMAALS HARTSTIKKE BEDANKT VOOR EEN SUPER GEZELLIGE DONDERDAGAVOND, EN DE VELE TIPS, DIE ZEKER ONZE CITYTRIP COMPLEET HEBBEN GEMAAKT. VALENCIA ZULLEN WE ZEKER NOG EENS GAAN BEZOEKEN. FAM. KOEVOETS

 59. Luc Nathalie Philippe en Carli
  mei 01, 2011 19:46 Beantwoorden

  Roos, nogmaals bedankt voor de tapas tour. Wij willen dit zeker aan iedereen aan bevelen! dank zij uw tips hebben wij een geweldige citytrip gehad. prima paella super tapas en niet te vergeten de flamingo in la claca.
  Top-top!

 60. Johan, ingrid, Olivier en Maxime
  april 19, 2011 16:03 Beantwoorden

  Dag Roos,
  Zowel de kinderen als wij hebben genoten van het enthousiasme waarmee jij ons inleidde in de tapaswereld! Wij namen zelfs de horchata (geconcentreerd) mee naar huis! We zijn je enorm dankbaar voor de vele tips die we kregen en wensen je veel succes in de verdere uitbouw van verrassend valencia! Gr. Johan, ingrid, Olivier en Maxime (België)

 61. Rian en Britt
  maart 30, 2011 16:37 Beantwoorden

  Hola Roos,

  Complimenten voor jou leuke tapastour!!Een beetje spijt dat we dit niet bij dag 1 geboekt hebben. Dan hadden we wat meer gebruik kunnen maken van je tips. Maar er zal vast nog wel een vervolg komen. Valencia is echt een mooie stad! We hebben nog lang niet alles gezien…
  Veel succes met julllie bedrijfje daar in het heerlijk warme Spanje!
  Adios Rian en Britt

 62. Katleen en Milo
  maart 29, 2011 16:09 Beantwoorden

  De tapastour was in 1 woord SUPER! Roos is heel enthousiast en weet heel veel, ook de plekjes zijn goed uitgekozen. Wij, als Belgisch koppel, hebben ons super geamuseerd met de andere leden van de groep, nl. 9 Nederlandse vrouwen! Een echte aanrader, nogmaals dank je wel en een heel dikke proficiat aan Roos.

 63. Fred en barbara
  maart 18, 2011 21:37 Beantwoorden

  Wij hadden de tapas Tour geboekt met enige reserve omdat we al vaker in Valencia geweest waren en ons afvroegen of het wel wat voor ons was.
  Resultaat: DOEN DUS!!!

  Roos vertelt enthousiast en we hebben toch een aantal nieuwe dingen gehoord en de sfeer was super gezellig.

  Zeker voor herhaling vatbaar en we sturen al onze vrienden!
  Groet, Barbara en fred.

 64. Laurens en Marie-José
  maart 04, 2011 10:36 Beantwoorden

  Vanuit Zoetermeer nogmaals bedankt voor de gezellige en heerlijke tapas avond vorige week zaterdag. Roos wist veel te vertellen over de buurt gedurende de wandelingetjes van bar naar bar. Een echte aanrader!

 65. Anne & Bjorn
  maart 03, 2011 14:18 Beantwoorden

  Vorige zaterdag was echt een heel leuke ervaring! Jammer dat we maandagmorgen al naar huis moesten, want de buurt die Roos ons getoond heeft ‘smaakt’ letterlijk naar meer!!
  We vonden het heel gezellig en het was leuk om vanalles te weten te komen over het echte leven in Valencia. En natuurlijk hebben we heerlijk gegeten en gedronken!!

  Bedankt Roos en misschien tot een volgende keer!!

  Groetjes vanuit het verre België

 66. Eduardo
  september 14, 2010 13:37 Beantwoorden

  Voor ons een mooie afsluiter van de Fallas en hartstikke leuk om te doen! Ook al is het niet de eerste keer dat je in Valencia bent zoals in mijn geval… Bar El Pilar, Ocho y Medio en Bodega Montaña (Ansjovis) zijn wellicht bij velen bekend en daarom waren de “Tascas” die we met Verrassend Valencia bezochten voor ons gezelschap een aangename verrassing.
  Augustus/ september zijn we weer in Valencia en doen we weer een rondje mee 😉

 67. Kristel en Angelique
  mei 14, 2010 23:01 Beantwoorden

  Beste allebei, langs deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de heerlijke avond die wij hebben gehad. Het was een super afsluiting van onze vakantie!! (en we zijn goed aangekomen met de taxi, het was nog geen acht euro.
  Wij willen iedereen deze trip aanraden!! Zeker ook een aanrader om deze tour aan het begin van je verblijf te boeken. Je krijgt nl super tips!!!!
  Bedankt en wie weet tot een andere keer!!
  Adios Kristel en Angelique

 68. Anja
  april 07, 2010 13:42 Beantwoorden

  3 heel verschillende bars bezocht in een erg leuke en mooie wijk in de buurt van Mercado Colon. Bij voorkeur doen aan het begin van je verblijf; weet je meteen waar de leuke restauntjes zitten. En dit alles in het aangename gezelschap van Bas.
  Een aanrader!

 69. Karin
  maart 28, 2010 18:15 Beantwoorden

  We willen jullie nogmaals bedanken voor de gezellig avond. Jullie wisten veel te vertellen over Valencia. De restaurants en tapas waren erg variërend. We hebben ook een mooi gedeelte van Valencia gezien, waar we anders waarschijnlijk niet waren gekomen.
  EEN ECHTE AANRADER DUS!!!!

  Groeten Karin en de rest van de dames

 70. Tineke
  februari 10, 2010 09:37 Beantwoorden

  We zijn met Bas langs drie bijzonder leuke tapasbars gegaan in een erg mooie
  wijk. Het was tevens ontzettend gezellig en we hebben heerlijke hapjes voorgeschoteld gekregen. Een aanrader.

 71. Marian en Wilem
  januari 24, 2010 11:00 Beantwoorden

  Meteen de eerste avond na aankomst in Valencia de Tapas tour gedaan. Dat was geweldig. Een leuke manier om het bezoek te beginnen met lekkere hapjes in bijzondere cafés (lekker Spaans: druk, dansen, goede sfeer). Bas, je was een prima gastheer.

 72. Cathelijne
  december 03, 2009 11:26 Beantwoorden

  Top! (en zéééér verrassend!) Uniek concept om op deze wijze kennis te maken met cultureel èn culinair Valencia!!! We hebben een heerlijk en super gezellig avondje gehad!

 73. Onno
  oktober 27, 2009 21:48 Beantwoorden

  BOVEN VERWACHTING! Wat moet je je voorstellen van een tapastour? Bij het lezen heb je al snel het idee dat het een commercieel verhaal is. Nee, verre van. Wat een verrassende avond. Niet alleen Tapas restaurants die we nooit zelf hadden gevonden, maar bovendien de onderlinge verschillen van de restaurants. Absoluut een aanrader bij een bezoek aan Valencia.
  Chapeau Bas!

  Groetjes,
  Pauline en Onno

 74. Chris
  juli 24, 2009 09:58 Beantwoorden

  Beste mensen,

  Heb genoten van de heerlijke tapas met een lekker glaasje wijn erbij. Echt een leuke manier om leuke Valenciaanse tenten te leren kennen.
  Veel succes met jullie tapastour!!!

Laat een review achter