Reacties eerdere groepen

We hebben in de afgelopen jaren al heel veel leuke grote groepen mogen ontvangen in Valencia! Van televisieprogramma’s tot dispuutsverenigingen tot bedrijfsuitjes en personeelsreizen. We lichten er graag een paar bijzondere voor je uit!

“Het was de droom van een van onze kandidaten van Hotel SynDROOM om naar het festival Las Fallas te gaan en daar de indrukwekkende vuurwerkshows mee te maken. Dankzij Roos hebben we deze droom dubbel en dwars kunnen realiseren. Haar flexibiliteit, kennis en grote netwerk hebben ervoor gezorgd dat we op de meeste bijzondere plekjes van de stad konden komen en tijdens de show zelf een fantastisch uitzicht hadden voor het filmen. Ondanks het tegenvallende weer, hebben wij en onze kandidaat een geweldige tijd gehad. Bedankt voor alles en zeker tot ziens chica!”

“De “3 op Reis” reis naar Valencia tijdens het festival Las Fallas was mede dankzij Roos een waar feestje! Het mooie Valencia barste letterlijk uit haar voegen maar dankzij haar contacten en de enthousiaste inspanningen van Roos verliepen onze draaidagen heel soepel. Tijdens het voortraject werden we ook enorm aangestoken door al haar ideeën en inside-information over Valencia en de Valencianen. De wijk Ruzafa was een schot in de roos (!). Een upcoming en overzichtelijk wijkje waar heel veel te beleven is: een aanrader! Muchos gracias amiga voor een hele fijne samenwerking en tot snel in Valencia!”

De zomer voorbij
“Dankzij Roos van Verrassend Valencia zijn de eerste vijf dagen van De Zomer Voorbij 2015 een groot succes geworden. In het voortraject heeft ze ons alle ins en outs van de stad laten zien waardoor we een ruime keuze aan activiteiten en locaties hadden voor de daadwerkelijke opnamedagen. Professioneel, oplossingsgericht en met een breed scala aan contacten in de omgeving heeft ze ons fantastisch bijgestaan! Voor zowel zakelijk als privé is Verrassend Valencia een aanrader! Roos, onwijs bedankt namens de hele De Zomer Voorbij Crew!”

QuoteDeZomerVoorbij


Boer zoekt Vrouw (België)
“Voor de opnames van “Boer zoekt Vrouw” (België), namen wij contact op met “Verrassend Valencia”. Dankzij hun brede kennis van de cultuur, hun contacten en hun professionalisme, liepen onze opnames heel vlot. Roos is een ideale gids voor de toerist die meer wil zien dan wat een doorsnee reisgids te bieden heeft. Vooral de flamenco les is een echte must voor wie Valencia echt wilt beleven. Onze complimenten en misschien tot een volgende keer! Het BzV-team.”

QuoteBoerZoektVrouw

Waldolala (dispuut Hoge Hotelschool Maastricht)
“Met 102 kerels (tussen de 18 en 58 jaar) hebben wij drie onvergetelijke dagen beleefd in Valencia, september 2019. Genieten en wat een feest! Lunches, diners, fietstour, paellaworkshop bij Vidal (wat een topper die man), diner tussen de palmbomen in L’Umbracle en nog veel meer. En eerlijk is eerlijk, het team van Verrassend Valencia heeft het allemaal verrassend perfect voor ons georganiseerd. Beter dan wij ons hadden gewenst en alles uitstekende kwaliteit. Die meiden snappen het gewoon! Speciale dank aan de Roosjes en 102 dikke kussen voor het hele team!”

Weekamp Deuren B.V.
“In het kader van ons 40-jarig bestaan, zijn wij in mei 2019 met 120 man personeel afgereisd naar Valencia. Klinkt geweldig om op citytrip te gaan met een heel bedrijf naar een mooie stad aan de Spaanse kust, maar het is wel even een uitdaging om 120 personen naar een bestemming te krijgen én gedurende vier dagen te animeren. Vanaf het eerste telefoontje met Roos en ook Martine van Verrassend Valencia wisten we “dit komt wel goed!”. Mede dankzij de prima en enthousiaste begeleiding van Verrassend Valencia hebben wij met z’n allen kunnen genieten van een weekend met echt alles erop en eraan. De zeer ervaren en energieke gidsen hebben ons Valencia laten zien in al haar kleuren en facetten. We hebben gefietst, gewandeld en gevaren en tussendoor van heerlijke lunches mogen genieten. De plekken waar we ’s avonds hebben gegeten waren authentiek en kwalitatief top! En de voor ons georganiseerde slotavond in L’Umbracle was een absolute knaller en voor ons de kers op de taart. Kortom een unieke ervaring en blijvende herinnering voor ons allen! Bedankt Verrassend Valencia voor de fijne samenwerking.”

Weekamp Deuren bedrijfsuitje review Verrassend Valencia

I.R.F. Venlo B.V.
“Met een groep van 40 medewerkers en partners hebben we in december 2018 4 dagen genoten van Valencia. We hebben gebruik gemaakt van diverse activiteiten via Verrassend Valencia en deze waren helemaal TOP geregeld. Erg leuke en enthousiaste mensen die ons met veel liefde Valencia hebben laten zien. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en ons bedrijfsuitstapje was mede hierdoor zeer geslaagd.”

Developers.nl
“Ieder jaar organiseren wij voor onze medewerkers en hun partners het summerevent waarbij we buitenlandse steden bezoeken. Dit jaar viel de keuze op Valencia (september 2018). Hier hebben we, mede dankzij Verrassend Valencia, geen dag spijt van gehad. Het organiseren van een lunch, fietstour en diner is allesbehalve makkelijk voor een groep van 60 man, maar het team van Verrassend Valencia heeft alles tot in de puntjes voor ons geregeld. Het contact dat wij hadden vóór ons vertrek, maar ook na terugkomst was snel en persoonlijk. Onze ervaring met Verrassend Valencia was dus in een woord geweldig.”


Swinn B.V.
“In 1 woord: GEWELDIG. Het was een geweldig weekeinde (september 2018). Het programma was top, de sfeer super en het weer geweldig. Nu had Verrassend Valencia gezien ons programma een belangrijke rol: na slechts een paar uur slaap en de reis was de eerste activiteit de fietstour. En wat was dat geslaagd! Alle vier de gidsen waren super enthousiast over Valencia en naar de mensen toe. De almuerzo was lekker en leuk om tijdens de eerste stop te nuttigen. De vrouw met het dieet was zo blij met een eigen versie speciaal voor haar, een leuke verrassing! De fietsroute was leuk mede door de afwisseling van fietsen/kijken/luisteren/stoppen en de proefverrassing was top! Ook de lunch erna was van top kwaliteit op een heerlijke plek en een leuke catamarantocht de dag erna. Verrassend Valencia: dank voor het presentje, de kaart, al jullie support en met name de geweldige fietstour!“

Swinn met bedrijfsuitje bij Verrassend Valencia


Van der Hoeven Horticultural Projects B.V.
“In verband met het 65-jarige bestaan van ons bedrijf, zijn wij met een groep van 57 collega’s afgereisd naar Valencia (september 2018). Van tevoren hebben we veel contact gehad met Verrassend Valencia om een zo gepast mogelijk programma samen te stellen. Elke mail werd snel beantwoord en alles was tip top voorbereid, alle restaurants ingelicht enz. Daardoor gingen we goed voorbereid op pad. Ook tijdens het verblijf bleek alles goed geregeld en liep alles volgens planning. Enthousiaste en hulpvaardige gidsen die de sfeer zeker ten goede kwamen. Als ik nog een keer naar Valencia ga, wat ik zeker ga doen, want het is een fantastische stad, dan boek ik zeker weer een tour met Verrassend Valencia. Nogmaals dank voor het leuke programma en de goede begeleiding. Mede dankzij jullie werd onze citytrip dat wat we voor ogen hadden. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

Van der Hoeven aanbeveling

Dispuutsvereniging
“Het is nog niet in woorden te omschrijven maar, wat een onvergetelijke tijd hebben wij met onze dispuutsvereniging gehad in Valencia (april 2018). Mede dankzij Verrassend Valencia! Onze eerste avond was meteen een hit bij de salsales. Een goede activiteit om het ijs te breken en even los te komen. Het diner erna was tot in de puntjes geregeld. We hebben in tijden niet zo lekker en zo veel gegeten! Ook de fietstour was top, mede dankzij de leuke, enthousiaste gidsen. Echt alle credits aan heel jullie team voor jullie enthousiasme, interesse in ons en alle kennis over de stad. Wij willen jullie ontzettend bedanken voor het snelle schakelen, het meedenken, het regelen van al deze leuke activiteiten & restaurants en voor de fijne samenwerking!“

QuoteDispuutsvereniging

Valsplat
“Afgelopen september hebben wij echt een TOP weekendje gehad in Valencia waarvan veel te danken is aan Roos! Ze heeft vanaf begin af aan goed meegedacht met de wensen van ons (die niet altijd even makkelijk waren). We hebben in een korte tijd toch nog een goed beeld van de stad gekregen en ontzettend lekker gegeten en gedronken! Vol enthousiasme vertelt ze alles wat je maar wilt weten. En zeker de paëllaworkshop bij Pablo is echt een aanrader. Het is echt zonde als je als groep naar Valencia gaat en Roos niet om advies vraagt!”

QuoteValsplat

Groen Bevestigingsmaterialen
“Ik wil iedereen die een paar dagen naar Valencia gaan aanraden om met Roos contact op te nemen. Zij heeft voor ons (een groep van 12 personen) een schema gemaakt voor 3 dagen met o.a tapas tour, stadswandeling en flamenco dansen, en heeft een super hotel en de heerlijke restaurantjes allemaal van te voren voor ons besproken. Het is ook gewoon een super gezellige meid als zij met de groep mee gaat, zij heeft zoveel te vertellen en je ziet gewoon dat zij er heel veel lol in heeft. Roos het was SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iedereen van Groen Bevestigingsmaterialen uit Purmerend (2013)”

QuoteGroen

Multivac
“Roos, op 3 en 4 november 2012 heb jij ons een fantastisch weekend Valencia bezorgd. We waren met 66 personen en alles was tot in de puntjes geregeld:
– goed hotel op een perfecte locatie;
– prima restaurants met alle facetten van het Spaanse eten en drinken;
– enthousiaste begeleiding, vooral van jou, maar zeker ook de gidsen;
– geweldige excursie naar Albufera;
– je hebt ons naast het programma leuke tips gegeven voor onze vrije tijd.
In 2 dagen een heel goede indruk gekregen van Valencia, namens ons allen BEDANKT!”

QuoteMultivac

ABT
“Begin oktober hebben we met het hele ABT team het 10-jarige bestaan gevierd van ABT-België, vier dagen lang in Valencia. Wat hebben wij fijne dagen gehad! We voelden ons verwend, verzorgd … De stad, de zon, het strand, de mooie avonden hebben daar aan bijgedragen, maar ook zeker alles wat Verrassend Valencia, met name Roos, voor ons georganiseerd heeft. De hele timing zat super in elkaar, de plekken om te eten waren authentiek en lekker, de stadswandeling boeiend, de architectuur inspireerde tot nadenken, tips brachten ons op de mooiste plekken. Dus Roos, wat zullen we zeggen: chance dat we jou hadden, je voelde perfect aan wat we wilden en wat niet. Op een bepaald moment hebben we zonder veel gedoe heel de planning om gegooid om de groep een fijne namiddag te bezorgen. Niemand wou weg van dat heerlijke terras aan de haven met de o zo lekkere paella en onze zingende gastheer! Jouw begeleiding heeft het bezoek gemaakt tot wat het was: we hebben de stad, haar geschiedenis, architectuur, keuken, nachtleven… leren kennen en we willen allemaal nog een keer terug!”
Abt België nv – Kammenstraat 18 – 2000 Antwerpen

QuoteABT

Advocatenkantoor
“Afgelopen september (2011) brachten wij met een groep van 20 personen een bezoek aan Valencia. Niemand was daar ooit geweest en dan is het altijd de vraag hoe je op verkenning gaat. Gelukkig troffen wij jou! Als een geboren Valenciaan liet je ons de mooiste plekken zien, vertelde je leuke anekdotes en bracht je ons in contact met de lokale bevolking. Met veel enthousiasme vertelde je over “jouw” stad en de bijzonderheden daarvan. Wij hebben nog warme herinneringen aan de paella-workshop bij Pablo: een goede sfeer en heerlijk eten! Toen wij bovendien op het laatste moment nog een bezoek wilden brengen aan een officiële instantie, heb je alles op alles gezet om voor ons een rondleiding te regelen, die een groot succes was. Echt super! Uiteindelijk bleek dat we eigenlijk niet zonder je konden, met een goede tip voor een Spaans restaurant, hebben we de laatste dag nog heerlijk gegeten en gedanst tot het licht werd….. Het is niet voor niets dat iedereen aan het eind van het weekend zei dat elke stad een Roos zou moeten hebben… Dank je wel voor een onvergetelijk weekend!”
De jonge advocaten uit Assen

QuoteAdvocatenkantoor

ZRi adviseurs ingenieurs
“In juni 2011 zijn wij met ons bedrijf (medewerkers en aanhang) drie dagen naar Valencia gegaan, in het totaal met 30 man. Het bezoek was fantastisch, niet in de laatste plaats door de perfecte organisatie en persoonlijke begeleiding van Verassend Valencia (VV). Ondanks een behoorlijk krappe voorbereidingperiode (onze schuld) hebben we samen met VV een programma samengesteld dat ons in drie dagen vrijwel alle aspecten van de stad heeft laten zien. De afwisseling zat o.a. in de verschillende delen van de stad die we hebben bezocht waardoor we een goed beeld kregen van wat deze prachtige stad te bieden heeft. Het door VV in elkaar gezette “culinaire” programma (lunches en diners) schotelde ons ook verschillende ‘keukens’ voor. De afwisseling in activiteiten (van wandelingen, tot bodega bezoek, tot flamenco optreden) die VV voor ons bedacht had maakte het geheel helemaal af. Deze veelzijdigheid, in combinatie met de persoonlijke en enthousiaste begeleiding, maakte het tot een onvergetelijk weekend. VV bedankt!”
De medewerkers van ZRi adviseurs ingenieurs, Den Haag

QuoteZRI

Bureau Wim de Bruijn
“Verrassend Valencia!
Verrassend was het zeker. In september 2011 hebben wij met ons architectenbureau (totaal 19 personen) genoten van een studietrip naar Valencia. Onze gids, Roos, heeft ons te voet en per fiets rondgeleid langs de vele architectonische bezienswaardigheden van Valencia en hier enthousiast over verteld. Hoogtepunt was het bezoek aan Ciudad de las Artes y de las Ciencias (Stad van de kunst en wetenschap, ontworpen door de architect Calatrava) waarbij Roos behoorlijk wat geduld toonde. (medewerkers van een architectenbureau hebben gemiddeld wat meer tijd nodig om overal aan te kunnen voelen en uitgebreid te kunnen kijken) Daarnaast hebben we genoten van een heerlijke pintxos lunch, paella-diner (met live muziek) en flamenco-diner (met schitterende Spaanse zangers en danseressen). Mede dankzij Verrassend Valencia was onze trip een groot succes! Roos, nogmaals bedankt!
Hartelijke groeten van Bureau Wim de Bruijn uit Rotterdam.”

QuoteWim
Bedrijfsuitje laten organiseren door Verrassend Valencia?

Wil je ook een bedrijfsuitje laten organiseren door Verrassend Valencia? Kijk dan op onze pagina bedrijfsuitje in Valencia voor meer informatie en voorbeelden van activiteiten.

Of neem direct contact met ons op:
E-mail: info@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 644384403

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

8 COMMENTS

 1. Hans Been
  september 24, 2019 14:53 Beantwoorden

  Herendispuut Waldolala 35 jaar!
  Met 102 kerels ( tussen de 18 en 58 jaar) hebben wij 3 onvergetelijke dagen beleefd in Valencia, september 2019.
  Genieten en wat een feest! Lunches, diners, fietstour, paella workshop bij Vidal (wat een topper die man), diner tussen de palmbomen in L’Umbracle en nog veel meer ……….:-)
  En eerlijk is eerlijk, het team van Verrassend Valencia, heeft het allemaal verrassend perfect voor ons georganiseerd. Beter dan wij ons hadden gewenst en alles uitstekende kwaliteit. Die meiden snappen het gewoon!
  Speciale dank aan de Roosjes en 102 dikke kussen voor het hele team!

 2. Delacourt Filip en Hilde
  maart 29, 2019 16:05 Beantwoorden

  we hebben gewone fietsen gehuurd bij Verrassend Valencia om naar de kust te rijden, en 2 elektrische fietsen om naar natuurpark Albufeira te rijden. Superfietsen. Geweldig team in de Calle de Cuba: supervriendelijk, en zeer behulpzaam. Schitterende brochures en kaarten. Een MUST als je ten volle van Valencia wil genieten. Handig dat we in Nederlands konden communiceren, zodat we duidelijk uitleg kregen. Verrassend Valencia winkel is een verplichte stop in Valencia ! gewoon doen !

 3. Familie Wessels
  februari 25, 2019 13:24 Beantwoorden

  Met ons gezin (2 zoons van 10 en 12 jaar) geweldige fietstocht door Valencia gehad onder deskundige en enthousiaste leiding van onze gids! Zelfs onze zoons vonden het geweldig! Wij op de tandem en de jongens relaxed meerijdend met de groep. Wat een leuke, mooie, veilige stad is Valencia. Een echte aanraders op de fiets te verkennen! Ook een dikke pluim voor de verrassend Valencia shop. Na de tour de fietsen langer gehuurd voor een ritje naar het strand. Op de terugweg pech, lekke band. Geen probleem, met de taxi opgehaald en een fles wijn als excuus voor het ongemak gekregen. Pure reclame. Bedankt!

 4. benthe
  februari 11, 2018 18:08 Beantwoorden

  Wij zijn een fietstocht gaan doen met gids, wat een geweldige manier is om in 3 uur de stad te verkennen. Er word met passie, kennis en enthousiasme gesproken over de taal, cultuur, architectuur, gebouwen, eten, drinken etc. De fiets is van stevige kwaliteit met handrem en terugtraprem. Er is keuze uit wel of geen mandje voorop. Tevens is het voor de sportieve en minder sportieve mensen een leuke tocht. Ik had na de fietstocht het gevoel de stad te kennen. Aanrader!
  Tevens is de website ook een gids voor restaurant, terras, dans, activiteiten tips welke nauwkeurig bijgehouden worden.
  Dank verrassend Valencia!

 5. Henk van der Vegte
  oktober 14, 2017 20:25 Beantwoorden

  Op woensdag 11 oktober 2017 hebben wij de verjaardag van Karin gevierd in Valencia.
  Om 10:00 uur stapten wij met een gezellige groep Nederlanders en enkele Belgen in de Calle de Cuba op onze stoere oerdegelijke Hollandse huurfietsen .
  Onder leiding van onze enthousiaste gids Jessica zijn wij kris kras door een prachtige wijk van Valencia naar de beroemde groene long van Valencia, de Turia, gefietst. Jessica gaf bij elke stop duidelijke uitleg, gelardeerd met bijzonderheden en wetenswaardigheden waar wij zelf niet op zouden zijn gekomen.
  Vooral het Science-park was indrukwekkend!
  Na anderhalf uur van de drie uur durende tocht hielden wij halt bij een gezellig tentje in het Turia-Park en konden we wat te drinken bestellen en nader met elkaar kennis maken.
  Aansluitend zijn wij naar het historische centrum van Valencia gefietst. We keken onze ogen uit!
  Zeer indrukwekkend. Prachtig!
  Nadat wij de fietsen hadden ingeleverd zijn wij om de hoek in de Calle de Puerto Rico buiten op een terras gaan zitten en hebben daar heerlijk geluncht.
  Al met al kijken wij terug op een super-verjaardag die mede vorm kreeg door de verrassend mooie en interessante fietstocht met uitleg van Verrassend Valencia. Wij kunnen het iedereen aanbevelen!
  Karin en Henk.

 6. Magali Coudeville
  augustus 27, 2017 17:24 Beantwoorden

  Fijne en inderdaad verrassende keuze!
  Vorige week een leuke trip gehad in Valencia en als bonus hadden we een fietstochtje gepland met jullie. Dit was zeker een goede keuze. Zelfs Louis van 11 jaar was enthousiast. Jessica gaf ons een mooi en compleet verhaal en we hebben de hele stad kunnen beleven. Bedankt voor de tips en mooie overview!
  Magali, Bart en Louis

 7. Erik & Claudia
  mei 20, 2015 09:30 Beantwoorden

  Roos heeft ons op een hele leuke manier Valencia laten zien. Ze weet precies hoe ze een boeiende wandeling/fietstour door de stad kan uiteenzetten! Geen saaie feiten alleen maar leuke weetjes en plaatsen waardoor je de dagen nadien precies weet waar je moet zijn. Ze kent de stad op haar duimpje en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ook zijn we via Roos in zeer goede restaurants terechtgekomen. Kortom boek zeker een tour bij haar! Bedankt Roos!

 8. juni 26, 2013 09:07 Beantwoorden

  Afgelopen weekeinde (22 tot en met 24 juni 2013) vierden wij met vijzelaar.com, in Nederland gespecialiseerd bureau voor de tijdelijke inzet en permanente werving van financiele professionals (gevestigd in Bussum), ons tienjarig bestaan. Na vele weekeinden binnen de eigen landsgrenzen te hebben doorgebracht, viel de keuze dit jaar op Valencia. Een voor ons en voor onze organisatie onbekende stad, dus begonnen met google. Het eerste niet betaalde zoekresultaat op groepsreis Valencia, kwam bij Verrassend Valencia terecht. Na contact gezocht te hebben met Roos Oudemans ging de rest vanzelf. We hebben een geweldig weekeinde gehad met 29! mensen en Roos heeft daar haar enthousiaste bijdrage aan geleverd. Roos is bijzonder energiek, zit niet “om een praatje verlegen” (soms even wennen na een nachtje doorhalen), maar meeslepend in haar gedrevenheid. Een absolute aanrader, net als de stad. De Paella kookworkshop, was heerlijk relaxed, top atmosfeer en van hoogstaande kwaliteit. Echt genoten, waarvoor zeer veel dank!

Laat een review achter