Reacties eerdere groepen

Onderwerpen

We hebben in de afgelopen jaren al heel veel leuke grote groepen mogen ontvangen in Valencia! Van televisieprogramma’s tot dispuutsverenigingen tot bedrijfsuitjes en personeelsreizen. We lichten er graag een paar bijzondere voor je uit!

FlanQ accountants en adviseurs
Om het 25 jarig bestaan van ons kantoor te vieren, zijn we in mei 2024 met elkaar een weekend naar Valencia geweest. We hebben een top weekend gehad waar iedereen ontzettend van heeft genoten. Dit mede dankzij het team van Verrassend Valencia. Dankzij de goede tips die we vooraf kregen zijn we op leuke plekken geweest en hebben we heerlijk gegeten. Het voorstel aan activiteiten was helemaal prima en zorgden ervoor dat we ook nog wat vrije tijd hadden tussendoor. De enthousiaste tourgidsen bij de fietstocht, de tapastour en tijdens de boottocht over het Albufera Meer maakten allemaal op hun eigen manier de tours tot een geweldige ervaring. De boottocht over het meer met aansluitend de paella lunch was voor iedereen wel de topper. Iets doen net buiten de drukte van de stad maar wel passend bij Valencia was een heerlijke afwisseling. Namens alle collega’s bedankt Verrassend Valencia! Wij genieten nog even na van alle mooie herinneringen.

Hotel SynDROOM
“Het was de droom van een van onze kandidaten van Hotel SynDROOM om naar het festival Las Fallas te gaan en daar de indrukwekkende vuurwerkshows mee te maken. Dankzij Roos hebben we deze droom dubbel en dwars kunnen realiseren. Haar flexibiliteit, kennis en grote netwerk hebben ervoor gezorgd dat we op de meeste bijzondere plekjes van de stad konden komen en tijdens de show zelf een fantastisch uitzicht hadden voor het filmen. Ondanks het tegenvallende weer, hebben wij en onze kandidaat een geweldige tijd gehad. Bedankt voor alles en zeker tot ziens chica!”

3 op Reis
“De “3 op Reis” reis naar Valencia tijdens het festival Las Fallas was mede dankzij Roos een waar feestje! Het mooie Valencia barste letterlijk uit haar voegen maar dankzij haar contacten en de enthousiaste inspanningen van Roos verliepen onze draaidagen heel soepel. Tijdens het voortraject werden we ook enorm aangestoken door al haar ideeën en inside-information over Valencia en de Valencianen. De wijk Ruzafa was een schot in de roos (!). Een upcoming en overzichtelijk wijkje waar heel veel te beleven is: een aanrader! Muchos gracias amiga voor een hele fijne samenwerking en tot snel in Valencia!”

De zomer voorbij
“Dankzij Roos van Verrassend Valencia zijn de eerste vijf dagen van De Zomer Voorbij 2015 een groot succes geworden. In het voortraject heeft ze ons alle ins en outs van de stad laten zien waardoor we een ruime keuze aan activiteiten en locaties hadden voor de daadwerkelijke opnamedagen. Professioneel, oplossingsgericht en met een breed scala aan contacten in de omgeving heeft ze ons fantastisch bijgestaan! Voor zowel zakelijk als privé is Verrassend Valencia een aanrader! Roos, onwijs bedankt namens de hele De Zomer Voorbij Crew!”

Boer zoekt Vrouw (België)
“Voor de opnames van “Boer zoekt Vrouw” (België), namen wij contact op met “Verrassend Valencia”. Dankzij hun brede kennis van de cultuur, hun contacten en hun professionalisme, liepen onze opnames heel vlot. Roos is een ideale gids voor de toerist die meer wil zien dan wat een doorsnee reisgids te bieden heeft. Vooral de flamenco les is een echte must voor wie Valencia echt wilt beleven. Onze complimenten en misschien tot een volgende keer! Het BzV-team.”

UpperTen
Met een groep van 80 man zijn wij in september 2022 een lang weekend in Valencia geweest. Het betrof een lustrum en wilde er een mooi evenement van maken. Een bekende heeft ons getipt op Verrassend Valencia, waarmee zij hele goede ervaringen hebben gehad.

Afgelopen 3 jaar heeft Verrassend Valencia ons geholpen met het organiseren van ons evenement. Ze waren heel behulpzaam, weten waar ze over praten en hadden goede ideeën. Het weekend heeft fantastisch uitgepakt. Hele leuke en wisselende activiteiten en daartussen voldoende ruimte om even te rusten of iets anders te doen.

Ellen van de organisatie is veel aanwezig geweest, gaf tussendoor ook tips voor leuke locaties voor ontbijt of borrel. We hebben elke keer heerlijk gegeten en gedronken, het personeel was erg vriendelijk en gastvrij. De laatste avond was het hoogtepunt met een diner op een prachtige locatie met daarna een groot feest.

Alle deelnemers waren erg enthousiast en kregen veel complimenten voor de organisatie. Die waren natuurlijk voor het grootste gedeelte voor Verrassend Valencia.

Het was een weekend om nooit te vergeten en ik kan iedereen aanraden om met Verrassend Valencia in zee te gaan als je een top weekend in Valencia wil. Ook al ben je met een klein groepje.

FreightNed
We hebben een onvergetelijke tijd beleefd in het paasweekend 2022! We hadden ook super mooi weer, en erg genoten van de diverse activiteiten die Verrassend Valencia heeft georganiseerd voor onze club met 23 collega’s!  De fietstour was erg tof om zo de binnenstad van het mooie Valencia te hebben gezien. Ook was het prettig dat er e-bikes voor de wat oudere collega’s beschikbaar waren. De stadstour op eerste paasdag met de competitie was hilarisch. De verschillende vragen en op onderzoek gaan, gaf een bijzonder mooi beeld van de binnenstad. Ook hebben wij erg genoten van de verschillende restaurants die van te voren zijn gereserveerd met diverse heerlijke menu’s…. Het eten was top! We hebben de tijd van ons leven gehad. Alle indrukken en belevenissen kunnen we nog lang met zijn allen van na genieten. Mede dankzij de goede organisatie en het samenstellen van het programma.

Dankjewel namens iedereen van FreigtNed.
En heel veel plezier en succes gewenst voor in de toekomst.

Waldolala (dispuut Hoge Hotelschool Maastricht)
“Met 102 kerels (tussen de 18 en 58 jaar) hebben wij drie onvergetelijke dagen beleefd in Valencia, september 2019. Genieten en wat een feest! Lunches, diners, fietstour, paellaworkshop bij Vidal (wat een topper die man), diner tussen de palmbomen in L’Umbracle en nog veel meer. En eerlijk is eerlijk, het team van Verrassend Valencia heeft het allemaal verrassend perfect voor ons georganiseerd. Beter dan wij ons hadden gewenst en alles uitstekende kwaliteit. Die meiden snappen het gewoon! Speciale dank aan de Roosjes en 102 dikke kussen voor het hele team!”

Weekamp Deuren B.V.
“In het kader van ons 40-jarig bestaan, zijn wij in mei 2019 met 120 man personeel afgereisd naar Valencia. Klinkt geweldig om op citytrip te gaan met een heel bedrijf naar een mooie stad aan de Spaanse kust, maar het is wel even een uitdaging om 120 personen naar een bestemming te krijgen én gedurende vier dagen te animeren. Vanaf het eerste telefoontje met Roos en ook Martine van Verrassend Valencia wisten we “dit komt wel goed!”. Mede dankzij de prima en enthousiaste begeleiding van Verrassend Valencia hebben wij met z’n allen kunnen genieten van een weekend met echt alles erop en eraan. De zeer ervaren en energieke gidsen hebben ons Valencia laten zien in al haar kleuren en facetten. We hebben gefietst, gewandeld en gevaren en tussendoor van heerlijke lunches mogen genieten. De plekken waar we ’s avonds hebben gegeten waren authentiek en kwalitatief top! En de voor ons georganiseerde slotavond in L’Umbracle was een absolute knaller en voor ons de kers op de taart. Kortom een unieke ervaring en blijvende herinnering voor ons allen! Bedankt Verrassend Valencia voor de fijne samenwerking.”

I.R.F. Venlo B.V.
“Met een groep van 40 medewerkers en partners hebben we in december 2018 4 dagen genoten van Valencia. We hebben gebruik gemaakt van diverse activiteiten via Verrassend Valencia en deze waren helemaal TOP geregeld. Erg leuke en enthousiaste mensen die ons met veel liefde Valencia hebben laten zien. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en ons bedrijfsuitstapje was mede hierdoor zeer geslaagd.”

Developers.nl
“Ieder jaar organiseren wij voor onze medewerkers en hun partners het summerevent waarbij we buitenlandse steden bezoeken. Dit jaar viel de keuze op Valencia (september 2018). Hier hebben we, mede dankzij Verrassend Valencia, geen dag spijt van gehad. Het organiseren van een lunch, fietstour en diner is allesbehalve makkelijk voor een groep van 60 man, maar het team van Verrassend Valencia heeft alles tot in de puntjes voor ons geregeld. Het contact dat wij hadden vóór ons vertrek, maar ook na terugkomst was snel en persoonlijk. Onze ervaring met Verrassend Valencia was dus in een woord geweldig.”

Swinn B.V.
“In 1 woord: GEWELDIG. Het was een geweldig weekeinde (september 2018). Het programma was top, de sfeer super en het weer geweldig. Nu had Verrassend Valencia gezien ons programma een belangrijke rol: na slechts een paar uur slaap en de reis was de eerste activiteit de fietstour. En wat was dat geslaagd! Alle vier de gidsen waren super enthousiast over Valencia en naar de mensen toe. De almuerzo was lekker en leuk om tijdens de eerste stop te nuttigen. De vrouw met het dieet was zo blij met een eigen versie speciaal voor haar, een leuke verrassing! De fietsroute was leuk mede door de afwisseling van fietsen/kijken/luisteren/stoppen en de proefverrassing was top! Ook de lunch erna was van top kwaliteit op een heerlijke plek en een leuke catamarantocht de dag erna. Verrassend Valencia: dank voor het presentje, de kaart, al jullie support en met name de geweldige fietstour!“

Van der Hoeven Horticultural Projects B.V.
“In verband met het 65-jarige bestaan van ons bedrijf, zijn wij met een groep van 57 collega’s afgereisd naar Valencia (september 2018). Van tevoren hebben we veel contact gehad met Verrassend Valencia om een zo gepast mogelijk programma samen te stellen. Elke mail werd snel beantwoord en alles was tip top voorbereid, alle restaurants ingelicht enz. Daardoor gingen we goed voorbereid op pad. Ook tijdens het verblijf bleek alles goed geregeld en liep alles volgens planning. Enthousiaste en hulpvaardige gidsen die de sfeer zeker ten goede kwamen. Als ik nog een keer naar Valencia ga, wat ik zeker ga doen, want het is een fantastische stad, dan boek ik zeker weer een tour met Verrassend Valencia. Nogmaals dank voor het leuke programma en de goede begeleiding. Mede dankzij jullie werd onze citytrip dat wat we voor ogen hadden. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

Dispuutsvereniging
“Het is nog niet in woorden te omschrijven maar, wat een onvergetelijke tijd hebben wij met onze dispuutsvereniging gehad in Valencia (april 2018). Mede dankzij Verrassend Valencia! Onze eerste avond was meteen een hit bij de salsales. Een goede activiteit om het ijs te breken en even los te komen. Het diner erna was tot in de puntjes geregeld. We hebben in tijden niet zo lekker en zo veel gegeten! Ook de fietstour was top, mede dankzij de leuke, enthousiaste gidsen. Echt alle credits aan heel jullie team voor jullie enthousiasme, interesse in ons en alle kennis over de stad. Wij willen jullie ontzettend bedanken voor het snelle schakelen, het meedenken, het regelen van al deze leuke activiteiten & restaurants en voor de fijne samenwerking!“

Valsplat
“Afgelopen september hebben wij echt een TOP weekendje gehad in Valencia waarvan veel te danken is aan Roos! Ze heeft vanaf begin af aan goed meegedacht met de wensen van ons (die niet altijd even makkelijk waren). We hebben in een korte tijd toch nog een goed beeld van de stad gekregen en ontzettend lekker gegeten en gedronken! Vol enthousiasme vertelt ze alles wat je maar wilt weten. En zeker de paëllaworkshop bij Pablo is echt een aanrader. Het is echt zonde als je als groep naar Valencia gaat en Roos niet om advies vraagt!”

Groen Bevestigingsmaterialen
“Ik wil iedereen die een paar dagen naar Valencia gaan aanraden om met Roos contact op te nemen. Zij heeft voor ons (een groep van 12 personen) een schema gemaakt voor 3 dagen met o.a tapas tour, stadswandeling en flamenco dansen, en heeft een super hotel en de heerlijke restaurantjes allemaal van te voren voor ons besproken. Het is ook gewoon een super gezellige meid als zij met de groep mee gaat, zij heeft zoveel te vertellen en je ziet gewoon dat zij er heel veel lol in heeft. Roos het was SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iedereen van Groen Bevestigingsmaterialen uit Purmerend (2013)”

Multivac
“Roos, op 3 en 4 november 2012 heb jij ons een fantastisch weekend Valencia bezorgd. We waren met 66 personen en alles was tot in de puntjes geregeld:
– goed hotel op een perfecte locatie;
– prima restaurants met alle facetten van het Spaanse eten en drinken;
– enthousiaste begeleiding, vooral van jou, maar zeker ook de gidsen;
– geweldige excursie naar Albufera;
– je hebt ons naast het programma leuke tips gegeven voor onze vrije tijd.
In 2 dagen een heel goede indruk gekregen van Valencia, namens ons allen BEDANKT!”

ABT
“Begin oktober hebben we met het hele ABT team het 10-jarige bestaan gevierd van ABT-België, vier dagen lang in Valencia. Wat hebben wij fijne dagen gehad! We voelden ons verwend, verzorgd … De stad, de zon, het strand, de mooie avonden hebben daar aan bijgedragen, maar ook zeker alles wat Verrassend Valencia, met name Roos, voor ons georganiseerd heeft. De hele timing zat super in elkaar, de plekken om te eten waren authentiek en lekker, de stadswandeling boeiend, de architectuur inspireerde tot nadenken, tips brachten ons op de mooiste plekken. Dus Roos, wat zullen we zeggen: chance dat we jou hadden, je voelde perfect aan wat we wilden en wat niet. Op een bepaald moment hebben we zonder veel gedoe heel de planning om gegooid om de groep een fijne namiddag te bezorgen. Niemand wou weg van dat heerlijke terras aan de haven met de o zo lekkere paella en onze zingende gastheer! Jouw begeleiding heeft het bezoek gemaakt tot wat het was: we hebben de stad, haar geschiedenis, architectuur, keuken, nachtleven… leren kennen en we willen allemaal nog een keer terug!”
Abt België nv – Kammenstraat 18 – 2000 Antwerpen

Advocatenkantoor
“Afgelopen september (2011) brachten wij met een groep van 20 personen een bezoek aan Valencia. Niemand was daar ooit geweest en dan is het altijd de vraag hoe je op verkenning gaat. Gelukkig troffen wij jou! Als een geboren Valenciaan liet je ons de mooiste plekken zien, vertelde je leuke anekdotes en bracht je ons in contact met de lokale bevolking. Met veel enthousiasme vertelde je over “jouw” stad en de bijzonderheden daarvan. Wij hebben nog warme herinneringen aan de paella-workshop bij Pablo: een goede sfeer en heerlijk eten! Toen wij bovendien op het laatste moment nog een bezoek wilden brengen aan een officiële instantie, heb je alles op alles gezet om voor ons een rondleiding te regelen, die een groot succes was. Echt super! Uiteindelijk bleek dat we eigenlijk niet zonder je konden, met een goede tip voor een Spaans restaurant, hebben we de laatste dag nog heerlijk gegeten en gedanst tot het licht werd….. Het is niet voor niets dat iedereen aan het eind van het weekend zei dat elke stad een Roos zou moeten hebben… Dank je wel voor een onvergetelijk weekend!”
De jonge advocaten uit Assen

ZRi adviseurs ingenieurs
“In juni 2011 zijn wij met ons bedrijf (medewerkers en aanhang) drie dagen naar Valencia gegaan, in het totaal met 30 man. Het bezoek was fantastisch, niet in de laatste plaats door de perfecte organisatie en persoonlijke begeleiding van Verassend Valencia (VV). Ondanks een behoorlijk krappe voorbereidingperiode (onze schuld) hebben we samen met VV een programma samengesteld dat ons in drie dagen vrijwel alle aspecten van de stad heeft laten zien. De afwisseling zat o.a. in de verschillende delen van de stad die we hebben bezocht waardoor we een goed beeld kregen van wat deze prachtige stad te bieden heeft. Het door VV in elkaar gezette “culinaire” programma (lunches en diners) schotelde ons ook verschillende ‘keukens’ voor. De afwisseling in activiteiten (van wandelingen, tot bodega bezoek, tot flamenco optreden) die VV voor ons bedacht had maakte het geheel helemaal af. Deze veelzijdigheid, in combinatie met de persoonlijke en enthousiaste begeleiding, maakte het tot een onvergetelijk weekend. VV bedankt!”
De medewerkers van ZRi adviseurs ingenieurs, Den Haag

Bureau Wim de Bruijn
“Verrassend Valencia!
Verrassend was het zeker. In september 2011 hebben wij met ons architectenbureau (totaal 19 personen) genoten van een studietrip naar Valencia. Onze gids, Roos, heeft ons te voet en per fiets rondgeleid langs de vele architectonische bezienswaardigheden van Valencia en hier enthousiast over verteld. Hoogtepunt was het bezoek aan Ciudad de las Artes y de las Ciencias (Stad van de kunst en wetenschap, ontworpen door de architect Calatrava) waarbij Roos behoorlijk wat geduld toonde. (medewerkers van een architectenbureau hebben gemiddeld wat meer tijd nodig om overal aan te kunnen voelen en uitgebreid te kunnen kijken) Daarnaast hebben we genoten van een heerlijke pintxos lunch, paella-diner (met live muziek) en flamenco-diner (met schitterende Spaanse zangers en danseressen). Mede dankzij Verrassend Valencia was onze trip een groot succes! Roos, nogmaals bedankt!
Hartelijke groeten van Bureau Wim de Bruijn uit Rotterdam.”

Bedrijfsuitje laten organiseren door Verrassend Valencia?

Wil je ook een bedrijfsuitje laten organiseren door Verrassend Valencia? Kijk dan op onze pagina bedrijfsuitje in Valencia voor meer informatie en voorbeelden van activiteiten.

Of neem direct contact met ons op:
E-mail: info@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 644384403

Contactformulier