Shoppen

Ben je van plan om naar Valencia te gaan en wil je ook lekker gaan winkelen? Daar is Valencia een goede stad voor! Veel winkelcentra, gezellige winkelstraten, bijzondere boetiekjes én voor ieder iets! Op deze pagina vind je de verschillende onderwerpen die Verrassend Valencia voor je heeft uitgezocht. Lijkt een onderwerp, bijvoorbeeld ‘Winkels voor mannen’ je wel iets? Klik dan door voor meer informatie!

Boetiekjes

Spanje is het land van de grote merken, zoals Zara en Bershka… maar er zijn ook heel veel leuke en onbekende merken. Vooral Valencia is daar goed in. Een winkeltje met originele kleding, een boetiekje met accessoires die je nog nooit eerder hebt gezien. Één ding is zeker… Thuis zal je niemand met deze items zien! Waar je deze spots kan vinden, lees je op de pagina Boetiekjes.

voordeelpakket-banner

Originele souvenirs

Je gaat naar Valencia en je wil wat voor het thuisfront meenemen… maar wat? We hebben voor jou een aantal spots en ideeën op een rijtje gezet wat je aan Valencia doet denken. Hoe kan je bijvoorbeeld de smaak van Valencia mee naar huis nemen? Dit en nog veel meer vind je bij Originele souvenirs.

Vintage Valencia

Valencia heeft een groot aanbod aan vintage winkeltjes. De een is nog gekker dan de ander. De een heeft nog meer ‘60’s kleding dan de ander. Stap bij een van onze aanraders mee en we kunnen je verzekeren dat je met iets leuks naar huis gaat! Een cool militairs jasje, een pilotenbril of misschien wel vintage Dr. Martens. De vintage winkels in Valencia zijn ook nog eens super aangekleed. Mocht je nou écht niks vinden, dan heb je in ieder geval ‘vintage’ optimaal beleefd. Waar je deze winkels vindt, lees je op Vintage Valencia.

Garage Vintage

Winkelcentra

Soms wil je winkelen en wil je gewoon dat alles op één plek is. Een winkelcentrum is dan wel zo handig, maar waar vind je deze in Valencia? Je kan opgelucht adem halen, want er zijn best veel winkelcentra in Valencia! Helaas is er geen direct in het centrum, maar wandel een stukje of neem het openbaar vervoer en je komt bij echte shopwalhalla’s uit! Kijk op Winkelcentra waar jij straks je shopsessie gaat doen.

ElSalerValencia

Winkels voor kids

Lastig, hoe zeg je nou ‘kleding voor baby’s’ in het Spaans? Of waar vind je nou die leuke shops voor kinderspeelgoed? We hebben het je gemakkelijk gemaakt. Op Winkels voor kids vind je de shops waar je goed voor jouw kiddo’s, kleinkinderen, broertjes/zusjes, neefjes/nichtjes etc. kan winkelen!

Yo-Solito

Winkels voor mannen

Nooit meer voor de deur van een winkel wachten of bij de paskamers. Nooit meer de tas van je vriendin moeten bewaken. Nooit meer urenlang wachten totdat zij hét perfecte jurkje heeft gevonden. Deze tijden zijn voorbij. Want, in Valencia zijn er ontzettend veel shops voor mannen. Stoere sneakers, mooie maatpakken en nog zoveel meer vind je bij de Winkels voor mannen.

Massimo-Dutti

Winkelstraten

In Valencia zijn er een paar straten die helemaal vol met winkeltjes zijn! Deze zijn verspreid over een aantal wijken. Het is fijn om vooraf al te weten waar de leukste winkelstraten in Valencia zijn. Je loopt al genoeg tijdens je trip. Je wil niet urenlang ronddwalen voordat je een gezellige winkelstraat gevonden hebt! Vind meer informatie op de pagina Winkelstraten.

MercadoColon

Comments are closed.