Fiets huren in Valencia

Valencia wordt steeds meer bike-proof met meer fietspaden en in het Turia park kun je heerlijk fietsen. Een goed idee is dus om een fiets te huren! Dit kun je doen bij de enthousiaste Benjamin, Leonard, Joeska, Annick of Gwen in onze winkel: Verrassend Valencia ‘Tours & Bike Rental’. De winkel vind je in de gezellige wijk Ruzafa en hier huur je stevige Nederlandse fietsen, perfect om de stad mee te verkennen. Is het je eerste keer in Valencia? Misschien vind je het leuk om deze prachtige de stad te ontdekken met onze fietstour.

Stadsfietsen, e-bikes, bakfietsen, kinderfietsen en nog veel meer!

In 2016 heeft Verrassend Valencia de Verrassend Valencia Tours & Bike Rental geopend. Hier kun je onder andere terecht voor het huren van comfortabele, mooie fietsen van goede kwaliteit. Onze stadsfietsen hebben een handrem en een terugtraprem en drie versnellingen (framematen: 24, 26, 50, 53, 57 en 61).

Heel Valencia is vlak, dus met deze stadsfietsen kun je makkelijk het centrum ontdekken of een fietstocht maken naar het strand. Je kunt natuurlijk ook de omgeving intrekken, bijvoorbeeld naar het paella-walhalla El Palmar.

Onze enthousiaste Benjamin, Leonard, Joeska, Annick of Gwen helpen je graag verder! Ook voor e-bikes, kinderfietsen, tandems en elektrische bakfietsen (Babboe) kun je bij ons terecht.

Fiets reserveren? Gebruik onderstaand reserveringsformulier!


E-mail: shop@verrassendvalencia.nl
Telefoon binnen openingstijden: +34 691928943
Telefoon buiten openingstijden: +34 613281461
Stuur ons een Whatsapp berichtje (binnen openingstijden)
Stuur ons een Whatsapp berichtje (buiten openingstijden: tussen 14.00 uur & 16.30 uur of na 20.00 uur)

  Je naam (verplicht)

  Je emailadres (verplicht)

  Mobiel telefoonnummer (verplicht)

  Op welke datum wil je een fiets reserveren?

  Hoe lang wil je een fiets reserveren?

  Hoeveel fietsen wil je reserveren?

  Specifieke wensen (bijv. kinderfietsen, kinderstoelen etc.)

  Prijzen fietshuur

  Dames- of herenfiets (Cortina)
  4 uur – €10,00 (€5,00 kids)
  8 uur – €12,50 (€6,50 kids)
  24 uur – €15,00 (€7,50 kids)
  2 t/m 3 dagen – €12,00 p/d (€6,00 kids)
  vanaf 4 dagen – €10,00 p/d (€5,00 kids)
  * het kidstarief geldt voor kinderen tot en met 12 jaar
  * deze prijzen gelden ook voor de medium- en herenfietsen
  * de herenfietsen zijn geschikt voor heren langer dan 1.85/1.90 meter

  Elektrische fiets (Cortina)
  4 uur – €25,00
  8 uur – €30,00
  24 uur – €35,00
  2 t/m 3 dagen – €27,50 p/d
  vanaf 4 dagen – €25,00 p/d
  * lege accu’s kunnen omgewisseld worden bij ons in de winkel. Wil je liever zelf de accu opladen? We hebben ook e-bikes waarvan je wel de lader mee kunt krijgen, mocht je hier interesse in hebben dan bedraagt de borg €50 per lader meer. In verband met de beschikbaarheid zou het fijn zijn als je dit al van tevoren aangeeft.

  Elektrische bakfiets (Babboe)
  4 uur – €35,00
  8 uur – €40,00
  24 uur – €47,50
  2 t/m 3 dagen – €37,50 p/d
  vanaf 4 dagen – €35,00 p/d

  Mountainbike (Orbea)
  4 uur – €15,00
  8 uur – €17,50
  24 uur – €20,00
  2 t/m 3 dagen – €17,00 p/d
  vanaf 4 dagen – €15,00

  Tandem (Azor)
  4 uur – €20,00
  8 uur – €25,00
  24 uur – €30,00
  2 t/m 3 dagen – €24,00 p/d
  vanaf 4 dagen – €20,00 p/d

  Unieke familietandem (Onderwater)
  4 uur – €35,00
  8 uur – €45,00
  24 uur – €47,50
  2 t/m 3 dagen – €37,50 p/d
  vanaf 4 dagen – €35,00 p/d

  Fietskar (achter een volwassen fiets)
  4 uur – €10,00
  8 uur – €12,50
  24 uur – €15,00
  2 t/m 3 dagen – €12,00 p/d
  vanaf 4 dagen – €10,00 p/d
  *Maximale gewicht is 20 kilo

  Belangrijk:
  ◊ Als borg vragen wij €50,00 per fiets. Voor een bakfiets, tandem en e-bike geldt een borg van €100,00.

  Handig om te weten

  Ook kids kunnen in Valencia fietsen op onze speciale kinderfietsen. Een helm kun je kosteloos bij ons meenemen voor je zoon/dochter. Liever je kind achterop meenemen? Dat kan, mits je kind niet meer dan 22 kilo weegt. Voor de allerkleinsten hebben we een fietsstoeltje voorop. Hierop mogen kinderen tot 15 kilo. Voor een kinderstoeltje betaal je €4,00 extra.

  Voor de wat grotere kids of kleinere volwassenen hebben we tevens stevige mediumbikes. Deze fietsen hebben een terugtraprem, een frame van 42/46 cm en zijn 24/26 inch.

  De herenfiets: hemels hoog

  Speciaal voor de mannen hebben we ook de herenfiets. Deze fiets is een U4 Cortina herenfiets van 61 centimeter hoog. Je hoeft dus niet te sturen met je knieën tegen het stuur! De herenfiets is matzwart met bruine handvaten en een bruin zadel, dus ook nog eens stijlvol! Deze fiets is geschikt voor heren langer dan 1.85/1.90 meter. Dit pareltje is te mooi om ’s nachts buiten te laten staan, dus mocht je meerdere dagen de fiets willen huren is het goed om te weten dat de herenfiets ’s nachts warm en droog moet staan.

  Elektrische fiets: De Max Verstappen onder de fietsen

  Ben je op zoek naar het perfect vervoersmiddel (met een beetje hulp) in Valencia? Dan zijn onze elektrische fietsen echt perfect voor jou! Ook onze E-bikes zijn van het Nederlandse merk Cortina en van alle gemakken voorzien, zodat jij op je gemak de mooiste plekken van Valencia kan ontdekken. Met 3 of 7 versnellingen en een opgeladen batterij trotseer je alle fietspaden met gemak.

  De fietskar: gezellig met je hond op pad

  De fietskar is van het merk Red Cycling en heeft een lengte van 23 centimeter, een breedte van 67 centimeter en een hoogte van 83 centimeter. Het ideale aan de fietskar is dat je bijvoorbeeld met je hond op pad kunt, want de kar zit achter een volwassen fiets bevestigd! De fietskar kan een totaalgewicht van 20 kilo hebben.

  Mountainbike: voor de actieveling

  Ben je op zoek naar een sportieve manier om de omgeving van Valencia te ontdekken? Dan zijn onze gave mountainbikes van het Spaanse merk Orbea ideaal! Op de mountainbike ben je razendsnel de stad uit en fiets je door drooggelegde rivieren of sinaasappelvelden. Cross je liever door de Valenciaanse bergen? Met 21 versnellingen trotseer je elk heuveltje of berg met gemak.

  Elektrische bakfiets: coole kinderkoets

  Deze handige en stijlvolle bakfiets van Babboe is ideaal voor lange afstanden door de stad. Je kinderen, de hond of bijvoorbeeld een heerlijke picknickmand kunnen eenvoudig vervoerd worden. Met de elektrische trapondersteuning ga je gemakkelijk met de bakfiets op pad. Wij hebben exemplaren met zowel twee als drie wielen. Om de kids onderweg te beschermen tegen de Spaanse zon, zit er ook een zonnedak op de fiets. Super fijn!

  Tandem: dubbel plezier

  ‘Beter samen dan alleen.’ Daar zijn wij het geheel mee eens! Stap samen op de tandem voor een praktisch, gezellig en tegelijkertijd bijzonder dagje uit. Ook onze stralend witte tandems zijn van het merk Azor en geïmporteerd uit Nederland. Laat ons wegens de populariteit van te voren wel even weten als jullie met de tandem op stap willen. Dat kan bijvoorbeeld via het reserveringsformulier onderaan de pagina.

  Familietandem: driedubbel plezier

  Willen je kids graag zelf fietsen door Valencia maar zie jij het nog niet helemaal zitten? Een uitkomst biedt onze unieke familietandem (ook wel Onderwaterfiets XL genoemd). Op deze tandem passen niet twee maar zelfs drie personen! Er kunnen twee kinderen (ideale leeftijd tussen 3,5 en 7 jaar) voorop terwijl de ouder achter het stuur al het overzicht heeft en stuurt. Zo kun je pas echt veilig de stad in en maak je natuurlijk helemaal de blits! Handig om te weten is dat het kindje voorop kan trappen en de ouder ook, maar degene in het midden kan zonder inspanning genieten van het mooie Valencia. De familietandem is te reserveren via het reserveringsformulier onderaan de pagina.

  Je ‘eigen’ fiets

  De fietsen die wij hebben zijn van Nederlandse bodem en van het merk Cortina. Ze zijn stevig, comfortabel en hebben (indien gewenst) een Valenciaans sinaasappelkistje voorop. Het leuke van de Verrassend Valencia fietsen is dat deze allemaal een naam hebben. Dus, Peter, Linda of Daphne… het kan zo maar voorkomen dat je straks op je ‘eigen’ fiets rijdt!

  Over Benjamin

  Na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt, vindt Benjamin het naar eigen zeggen heerlijk om in de shop te staan. Het heeft erg veel raakvlakken met elkaar. Het iedereen altijd zo goed mogelijk naar de zin maken is namelijk iets wat hij graag doet. Hij is nog lang niet klaar met het ontdekken van Valencia en vertelt graag over zijn beste locaties.

  Over Leonard

  Nadat ik ruim een jaar als gids voor Verrassend Valencia mensen door de stad mee heb meegenomen, steek ik daarnaast nu ook de handen uit de mouwen in de shop om jullie daar aan een fiets, tips en een leuk verblijf in Valencia te helpen!

  Over Joeska

  Joeska is ondanks dat ze niet uit Brabant komt een echte bourgondiër. Als ze niet aan het werk is, vind je haar waarschijnlijk bij een chiringuito aan de Verdejo of op een ligbedje op het strand. Joeska is verliefd op Valencia en heeft haar droom waargemaakt door er te gaan wonen. Ze neemt je graag mee op pad om je alle verrassende plekken van de stad te laten zien. Daarnaast kan ze als geen ander tips geven voor leuke terrasjes en barretjes, maar is ze eigenlijk overal enthousiast over! Als ze niet mee op tour is, verhuurt ze fietsen en zorgt ze ervoor dat alle fietsen tip top in orde zijn om mee op tour te gaan.

  Praktische gegevens

  Locatie Bike Rental Shop
  Carrer de Cuba 34
  46006 Valencia

  Openingstijden 
  Maandag t/m zondag: 09.30-14.00 uur en 16.30-20.00 uur

  Let op! 25 december 2022 en 1 januari 2023 zijn wij gesloten.

  Contact
  E-mail: shop@verrassendvalencia.nl
  Telefoon: (0034) 691 92 89 43
  Stuur ons een Whatsapp berichtje (binnen openingstijden)
  Stuur ons een Whatsapp berichtje (buiten openingstijden: tussen 14.00 uur en 16.30 uur en na 20.00 uur)

  Route naar de winkel:
  – Wanneer je met je rug naar het treinstation staat, sla je de eerste straat rechtsaf, Carrer de Alicante, in.
  – Ga bij de splitsing de linkerstraat in, Carrer de Castelló.
  – Wandel rechtdoor, steek de Gran Vía over. Carrer de Castelló gaat nu over in Carrer de Cadis.
  – Sla de eerste straat rechtsaf, Carrer de Dénia in.
  – Sla de eerste straat linksaf, Carrer de Sueca in.
  – Vervolgens kies je de eerste straat rechts, Carrer de Buenos Aires. Aan je linkerhand heb je het leuke café Bluebell, waar je nog even een koffietje kunt drinken.
  – Wandel rechtdoor en sla linksaf bij de kruising met Carrer de Cuba. Op nummer 34 vind je de Verrassend Valencia shop!
  Of gebruik dit Google maps kaartje die je direct op je telefoon kunt openen!

  Veilig en zorgeloos cruisen door Valencia

  Een verzekering die je kunt afsluiten, is de diefstalverzekering (à €2,50 per fiets per dag en voor de e-bike, mountainbike, tandem en e-bakfietsà €5 per dag). Mocht je dit niet in je reisverzekering hebben, is het een optie om dit bij ons af te sluiten waardoor je niet de volledige nieuwwaarde van de fiets dient te voldoen bij een gestolen fiets.

  Fietsen in Valencia komt enigszins overeen met fietsen in eigen land. Toch zijn er enkele verschillen met betrekking tot onder andere eenrichtingsverkeer en fietsen op de autoweg. Om ongevallen en gebrom van locals te voorkomen, raden we je aan om voordat je op pad gaat enkele regels en tips door te nemen. Deze zijn opgesteld door de gemeente en kun je hier vinden. Op deze pagina vind je onze fietsverhuurvoorwaarden.

  Fietstour

  Natuurlijk kun je zelf een fiets huren bij ons en de stad verkennen, maar ook leuk is om deel te nemen aan onze fietstour. Met de enthousiaste Nederlandse Benjamin, Jessica, Leonard, Joeska, Gwen, Annick, Merel, Kyah, Ellen, Anna of Anouk pakken jullie de fiets en ontdekken jullie Valencia en zijn verrassingen. De tour is gepersonaliseerd, gaat onder andere deels door het centrum, de bohemian wijk Ruzafa, het Turia park en de Stad van Kunst en Wetenschap en… er is ook nog een proefverrassing! Je kunt je aansluiten bij een groep, maar je kunt ook kiezen voor een privé fietstour.

  Boek hier de Verrassend Valencia Fietstour.

  Combinatie fietstour en fiets huren na de tour

  Als je na de fietstour de fiets langer wilt huren om bijvoorbeeld lekker naar het strand te gaan op de fiets, dan is dit mogelijk! Je betaalt dan slechts €8 extra op de prijs van de fietstour.

  Digitale fietsroute

  Wil je toch wel op eigen gelegenheid Valencia verkennen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin dan ook bij de Verrassend Valencia winkel! Hier kun je een fiets huren. Bestel van tevoren onze digitale fietsroute, die je op mobiel, smartphone of e-reader kunt meenemen. Voor de winkel start de fietsroute. Je fietst onder andere door de gezellige wijk Ruzafa, het centrum, het prachtige Turia park en de Stad van Kunst en Wetenschap. Het eerste gedeelte van de fietsroute beslaat 7,5 kilometer en eindigt bij de Stad van Kunst en Wetenschap. Ben je dan wel klaar met het fietsen? Dan kun je terug naar de fietsenwinkel. Heb je wel nog zin om een stukje te fietsen? Dan kun je ervoor kiezen om ook het tweede deel te fietsen (6,5 kilometer). Je fietst dan richting de Valenciaanse haven & het strand. Je bestelt de fietsroute hier!

  Meer dan een fietsenwinkel…

  Behalve het huren van een fiets, kun je voor meer zaken terecht bij de Verrassend Valencia shop. Zo kun je hier tours boeken, maar ook onze reisgids aanschaffen. Ben je hier niet in geïnteresseerd? Kom dan zeker toch even langs, want in de winkel vind je ook verrassende en unieke souvenirs.

  En meer dan alleen fietshuur…

  Wat als je in Valencia komt wonen voor een langere periode? Ook daar hebben wij aan gedacht! Onze Once Upon a Bike leasefietsen kunnen gehuurd worden voor al de tijd dat jij in Valencia woont, dus of jij voor drie maanden in Valencia bent of voor een jaar; je fietst in ieder geval fijn rond op één van onze oranje gekleurde leasefietsen. Bij het leasen van een Once Upon a Bike fiets heb je geen problemen met tijdslimieten, volle fietsstallingen en ontdek jij Valencia waar en wanneer jij wilt! Voor meer informatie over onze leasefiets neem je een kijkje op Fiets Leasen.


  Fiets reserveren? Gebruik onderstaand reserveringsformulier!

   Je naam (verplicht)

   Je emailadres (verplicht)

   Mobiel telefoonnummer (verplicht)

   Op welke datum wil je een fiets reserveren?

   Hoe lang wil je een fiets reserveren?

   Hoeveel fietsen wil je reserveren?

   Specifieke wensen (bijv. kinderfietsen, kinderstoelen etc.)

   Wat vond je ervan?

   Heb je een fiets bij ons gehuurd of een fietstour gedaan en vind je het leuk om je ervaring te delen? Dan kun je via deze link je review achterlaten! Let op, hiervoor heb je wel een Google account nodig.

   Overige fietsverhuurbedrijven

   Passion Bike

   Bij Passion Bike worden drie verschillende soorten fietsen verhuurd, de ‘Cruiser’, de ‘City Passion’, en de ‘Fixed bike’. Wanneer je een fiets 24 uur lang wil huren, betaal je hier €9,00 voor. Passion Bikes heeft twee vestigingen, een ligt vlakbij de Torres Serranos en dus vlakbij het park, de andere vestiging ligt vlakbij Mercado Central.

   Prijs per fiets, per dag:
   €9

   Vestigingen
   – Carrer del Dr. Serrano 16
   46002 Valencia
   info@passionbike.net
   +34 659 091 549
   Website

   – Carrer de Ercilla 21
   46001 Valencia

   Good bike Valencia

   Bij deze fietsverhuur worden stadsfietsen, mountainbikes en babyzitjes verhuurd. Het verhuurpunt vind je dichtbij Mercado Central. Wil je meer informatie? Dan kun je een kijkje nemen op de website voor meer informatie over de fietsen en tarieven.

   Prijs per fiets, per dag:
   €12

   Vestiging
   – Carrer de Guillem de Castro, 64
   46001 Valencia
   +34 96 391 02 95

   Valencia Bikes

   Valencia Bikes heeft veel kleine verhuurpunten in de stad bij verschillende hotels en grotere punten bij benzinestations en in de Stad van de Kunst en Wetenschap en Paseo de la Pechina. Dit biedt de huurders in geval van lekke band of andere pech de mogelijkheid om de fiets om te wisselen. Tussen Paseo de Pechina en Ciudad de las Artes y Ciencias biedt Valencia Bikes ook one-way rental aan. Dan hoef je niet terug te fietsen om de fiets terug te brengen. Je kunt de fietsen per uur, dag of week huren. De openingstijden zijn verschillend per vestiging. Om een fiets te huren, vraagt Valencia Bikes een borg en je paspoort/identiteitsbewijs. Voor meer informatie kijk op de website van Valencia Bikes.

   Prijs per fiets, per dag:
   €15

   Vestigingen:
   – Passeig de la Petxina 32
   46008 Valencia
   Tel. + 34 963 851 740
   info@valenciabikes.com
   Openingstijden: Elke dag van 09.30 tot 19.00
   Website

   – Ciutat de les Arts i les Ciències
   Openingstijden: Elke dag van 10.30 tot 19.00

   – Carrer de la Tapineria 13
   46001 Valencia
   Openingstijden: Elke dag 24/7.

   Bikes & Roll

   Tussen de Stad van Kunst en Wetenschap en het strand in vind je Bikes & Roll. Je kunt hier gemakkelijk fietsen huren en binnen 5 minuten sta je in het Turiapark! Een super locatie om tussen het strand en de oude stad te fietsen dus. De fietsen huur je voor minimaal 1 uur, maar je kunt de fiets ook voor een week of zelfs een maand huren.

   Prijs per fiets, per dag:
   Ma t/m vrij: €10
   Za & zo: €15

   Vestiging:
   Carrer d’Eivissa 8
   46023 Valencia
   Tel. +34 644 410 603
   bikesandroll@gmail.com

   Orange Bikes

   Orange Bikes biedt verschillende fietsen aan om te huren, zoals mountainbikes en stadsfietsen. Dit fietsverhuurbedrijf bevindt zich in het centrum en de fietsen kunnen voor minimaal één uur worden gehuurd. Om een fiets te huren, dien je jezelf te identificeren door middel van een paspoort of een identiteitskaart en om het borgproces te vergemakkelijken een geldige creditcard. Kijk voor meer informatie op Orange Bikes.

   Prijs per fiets, per dag:
   €9

   Vestiging:
   Carrer de Guillem Sorolla 1
   46001 Valencia
   Tel. + 34 963 917 551
   info@orangebikes.net
   Website

   Do you bike

   Bij Do you bike kun je niet alleen fietsen huren als mountainbikes, stadsfietsen, maar ook kinderfietsen en tandems. Om een fiets te huren, dien je jezelf te identificeren door middel van een paspoort of een identiteitskaart en om het borgproces te vergemakkelijken kun je ook hier gebruik maken van een geldige creditcard. Kijk voor meer informatie op Do you bike.

   Prijs per fiets, per dag:
   Ma t/m vr €10
   Za & zo €15

   Vestigingen:
   – (Historisch) Centrum
   Carrer de la Sangre 9
   46002 Valencia
   Tel. +34 963 387 008
   Website

   – (Historisch) centrum
   Carrer del Mar, 14
   46003 Valencia
   Tel. +34 963 155 551
   carmen@doyoubike.com

   – Haven
   Avinguda del Port 141
   46022 Valencia
   Tel. +34 963 374 024
   puerto@doyoubike.com


   10 COMMENTS

   1. M.Boonen 27-02-2022
    maart 19, 2022 21:29 Beantwoorden

    Heb met mijn gezin een fietstour bij jullie gedaan en dat was super.
    Mooie plekje gezien, handige tips gekregen.
    Ga zo door.
    Zou het iedereen aanraden om bij jullie te komen

   2. Pauline Hendriks
    juli 05, 2021 13:56 Beantwoorden

    “ Wat een top service bij Verrassend Valencia! Bij aankomst werden we hartelijk onthaald en vooral voor onze dochter van twee was veel aandacht. Ze mocht gelijk bellenblaas uitzoeken en meenemen, feest natuurlijk!

    Verrassend Valencia is de enige plek waar ze tandems verhuren, perfect als je een moeder hebt die niet van fietsen houdt. Daarnaast hebben ze super fijne stadsfietsen met kinderzitjes incl. windscherm en gratis fietshelmpjes. Handig was ook de houder voor mn telefoon waardoor we makkelijk Google Maps konden aanzetten.

    Kortom, er is aan alle gemakken gedacht!

    Dank nogmaals, kom zeker terug als ik weer een keer in de buurt ben! “

   3. Carl
    juli 29, 2019 18:36 Beantwoorden

    Originele tips en zeer kwalitatieve fietsen. Wilma nam uitgebreid de tijd voor meerdere tips en variërende routes. Zoals beloofd allemaal in het Nederlands. Wilma hielp ons ook met het afstellen en gebruiken van de fietsen. Al met al, vlotte hulp en een top startpunt van de stedentrip. Wij komen terug.

   4. Delacourt Filip en Hilde
    april 04, 2019 14:56 Beantwoorden

    we hebben gewone fietsen gehuurd bij Verrassend Valencia om naar de kust te rijden, en 2 elektrische fietsen om naar natuurpark Albufeira te rijden. Superfietsen. Geweldig team in de Calle de Cuba: supervriendelijk, en zeer behulpzaam. Schitterende brochures en kaarten. Een MUST als je ten volle van Valencia wil genieten. Handig dat we in Nederlands konden communiceren, zodat we duidelijk uitleg kregen. Verrassend Valencia winkel is een verplichte stop in Valencia ! gewoon doen !

   5. Familie Wessels
    februari 25, 2019 16:17 Beantwoorden

    Met ons gezin (2 zoons van 10 en 12 jaar) geweldige fietstocht door Valencia gehad onder deskundige en enthousiaste leiding van onze gids! Zelfs onze zoons vonden het geweldig! Wij op de tandem en de jongens relaxed meerijdend met de groep. Wat een leuke, mooie, veilige stad is Valencia. Een echte aanraders op de fiets te verkennen! Ook een dikke pluim voor de verrassend Valencia shop. Na de tour de fietsen langer gehuurd voor een ritje naar het strand. Op de terugweg pech, lekke band. Geen probleem, met de taxi opgehaald en een fles wijn als excuus voor het ongemak gekregen. Pure reclame. Bedankt!

   6. Annemarie
    april 22, 2018 16:47 Beantwoorden

    Vandaag hebben mijn moeder, zus en ik een fiets gehuurd bij Verrassend Valencia. Vooraf contact via mail gehad, snelle reactie terug en alles was voor vandaag geregeld! Enthousiaste ontvangst, goede uitleg en fijne fietsen. Echt een perfecte aanrader voor iedereen die Valencia met de fiets wilt ontdekken. Vergeet vooral niet als voorafje of toetje jezelf te trakteren op koffie met gebak bij Dulce de Leche. Nogmaals dank voor alles!
    Conny, Forra en Annemarie

   7. Kristiaan
    maart 20, 2017 22:47 Beantwoorden

    Samen met mijn vriendin last minute 2 fietsen gehuurd. Eerst super vriendelijk te woord gestaan per telefoon, waarna het in de shop net zo vloeiend verliep. De hele dag rondgefietst in de Turia, stad en richting het strand. Je merkt duidelijk dat de fietsen redelijk nieuw zijn en ze vallen wel degelijk op met hun gave witte kleur. Uitdaging blijft dat zo te houden, maar heb er alle vertrouwen dat het deze enthousiaste mensen gaat lukken. Dank voor de tips, schappelijk huurprijs en goede service!

   8. Luc van Sleeuwen
    maart 20, 2017 11:11 Beantwoorden

    Vrijdag 10 maart hebben wij tijdens onze stedentrip in Valencia fietsen gehuurd bij Verrassend Valencia.
    Al was het 35 minuten wandelen vanaf ons hotel naar de Verrassend Valencia, werd door de warme, persoonlijke ontvangst met veel informatie en kwalitatief goede fietsen meteen bevestigd dat we de juiste keuzen hadden gemaakt.
    Ik kan dit aan iedereen aanraden.

   9. Ilse en Milou
    januari 30, 2017 11:06 Beantwoorden

    Wij hebben het huren van fietsen bij jullie erg fijn gevonden, goede service en het enthousiasme spat er vanaf! Omdat jullie net geopend waren, was het nog niet mogelijk om een begeleide fietstocht te doen, maar we konden wel al zelf een dagje de fietsen huren. Deze waren overigens super, niet zo’n krakkemikkig fietsje wat je vaak verwacht bij het huren van fietsen in het buitenland. Al met al topservice! Bedankt!

    Groetjes,
    Ilse en Milou

   10. Erick & Féline
    december 29, 2016 07:46 Beantwoorden

    Mijn vriend en ik hebben Valencia op de best mogelijke manier kunnen ontdekken: al fietsend op vertrouwde Nederlandse, witte(!) Cortina fietsen mèt krat, waar overal gek van opgekeken werd door de locale bevolking. We hebben de fietsen gelijk twee dagen gehuurd en zijn haast overal geweest. Ook bij het strand, wat prima te doen was met deze heerlijk fietsende huurfietsen van Verrassend Valencia. We zijn goed en zeer vriendelijk geholpen en gewezen op tips om naar toe te gaan. Al met al een super ervaring. Wij raden het iedereen aan die veel van Valencia wil zien!

   Laat een review achter