Cabanyal gids

Onderwerpen

Ontdek nu een van de meest coole wijken van Europa volgens The Guardian in 2020: Cabanyal! We nemen je met onze digitale mini-gids Cabanyal mee door deze oude visserswijk. En leiden je langs de plekjes waar Cabanyal vandaag de dag zo populair om is, waaronder mooie, kleurrijke huisjes en heerlijke spots om te eten en drinken. Cabanyal is anno 2022 een wijk in opkomst en als je op stedentrip gaat naar Valencia, kun je deze wijk eigenlijk niet overslaan. Met onze mini-gids Cabanyal (PDF, 31 pagina’s) ontdek jij deze upcoming wijk op een verrassende manier!

Jouw leidraad voor een bezoek aan Cabanyal

De digitale mini-gids Cabanyal combineert een leuke wandelroute met verrassende weetjes over de buurt, tips voor accommodaties en heel veel adviezen voor fijne restaurants en bars. Want Cabanyal is niet alleen bekend vanwege de mooie, deels opgeknapte, kleurrijke vissershuisjes. Maar ook bijvoorbeeld vanwege het grote aanbod aan gastronomische spots. Je moet dan natuurlijk wel net weten waar je moet zijn! Daarom geven we je veel tips waar je lekker kunt eten en drinken. Want zeg nou zelf, wie houdt daar nou niet van? Viva España, Viva Cabanyal!

Tijdens de wandelroute, die je terugvindt in de digitale mini-gids, kom je langs verschillende, kleurrijke huisjes die je vast en zeker even op de gevoelige plaat vast wilt leggen! Je kunt er zo een hele Instagram-feed mee vullen. Je loopt langs enkele bijzondere bezienswaardigheden in Cabanyal en er is natuurlijk tijd voor een terrasje hier en daar. 

Aan het begin van de gids geven we je nog wat achtergrondinformatie over de wijk Cabanyal. Bijvoorbeeld wat het vroeger voor wijk was en op welk moment van de dag het leuk is om de wandelroute te doen.

Bekijk de gratis preview van de Cabanyal gids

5 redenen om met de mini-gids Cabanyal op pad te gaan

Waarom jij meteen deze mini-gids over de upcoming wijk Cabanyal in Valencia moet aanschaffen? We vertellen het je hieronder! 

1. Verrassende en nog onontdekte spots

We heten niet voor niets Verrassend Valencia! We geven je in deze digitale gids (PDF, 31 pagina’s) dus heel wat leuke tips voor plekjes waar je normaal gesproken niet snel zou komen! Je ontdekt de wijk door de ogen van locals, het echte Cabanyal. Een mooi huisje met kleurrijk mozaïek voor je Instagram-feed tot een verstopt restaurant waar de locals graag komen om van een live flamenco-optreden te genieten.

2. Ontdek Cabanyal op eigen tempo

Het voordeel van de digitale mini-gids Cabanyal is dat je deze steeds populairder wordende wijk op eigen tempo kan ontdekken. Je hoeft niet achter een gids aan te lopen. Je kunt zelf beslissen wanneer je even wat wilt drinken op een terrasje. Alles gaat op jouw eigen tempo. Tegelijkertijd heb je wél de waardevolle informatie bijdehand waar je nou precies heen moet voor een mooie foto, lees je verrassende weetjes en krijg je heel veel tips voor lekkere restaurants en bars. Een win-win!

3. Een unieke mini-gids over Cabanyal

Nog niet eerder is er een mini-gids in het Nederlands verschenen met tips en verrassende weetjes over de wijk Cabanyal. De oude visserswijk wordt steeds populairder en wij verrassen je graag waar je de leukste plekjes kunt vinden.

4. Voor iedereen geschikt 

De Verrassend Valencia Cabanyal mini-gids is voor iedereen geschikt. Voor jong, oud, geïnteresseerd in architectuur of meer in gastronomie. Je leert de wijk echt door de ogen van locals bekijken en dat is, vinden wij, voor iedereen een welkome verrassing!

5. Kort en krachtige uitleg

We weten uit ervaring dat de gemiddelde reiziger niet zit te wachten op uitgebreide, historische informatie over de plekjes die je onderweg tegenkomt. Daarom vind je in onze digitale mini-gids geen ellenlange verhalen. We vertellen je kort en krachtig achtergrondinformatie over de wijk en bijzondere plekken. Op deze manier leer je genoeg, zodat je de wijk beter ‘begrijpt’ en er op een andere manier naar gaat kijken. Maar het belangrijkste is, is dat er genoeg tijd overblijft om zelf je ogen de kost te geven! 

Veelgestelde vragen

Heb je een brandende vraag over de digitale mini-gids Cabanyal van Verrassend Valencia? Kijk dan eerst eventjes bij de meestgestelde vragen (FAQ)!

Prijs

€ 7,50

Handig om te weten

  • iOS apparaten: we raden je aan de digitale gids te openen via iBooks (gratis in de Apple Store) voor de beste kwaliteit op je smartphone en tablet.
  • Android apparaten: wanneer je een Android apparaat hebt, raden we je aan de digitale gids te openen met de ‘Adobe reader’.
  • E-reader: heb je een e-reader? Open de mini-gids Cabanyal dan met ‘Adobe Digital Editions’ voor de beste kwaliteit.

Bestel de Verrassend Valencia Cabanyal gids direct in onze webshop

De digitale mini-gids Cabanyal kun je direct bestellen in onze webshop. Je kunt in onze webshop betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact en creditcard. Na betaling krijg je direct de digitale gids in je mailbox.

Contactformulier