Uiterlijke verzorging

Onderwerpen

Naast de vele hotspots, prachtige bezienswaardigheden en vele evenementen heeft Valencia ook veel te bieden op het gebied uiterlijke verzorging en ontspanning. Want wat is er heerlijker dan een dagje relaxen tijdens je stedentrip? Van een heerlijke rustdag in de spa tot een manicure of pedicure, het kan allemaal in Valencia. Een nieuwe coupe of een tatoeage laten zetten? Wij geven je tips! 

Barbershops

In Valencia zijn veel hippe barbershops waar je je baard of snor kunt laten bijknippen. Daarnaast kan je hier ook terecht voor een nieuwe coupe . De barbers in Valencia luisteren naar al je wensen en zorgen dat je met een nieuwe toffe look de shop uitloopt. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de barbershops in Valencia.

Kappers

In het buitenland kan het lastig zijn om een fijne kapper te vinden. Daarom heeft Verrassend Valencia goede kappers in Valencia op een rijtje gezet.  Zodat jij goed voorbereid naar de kapper kan, hebben we een lijstje met Spaanse woorden toegevoegd.

Nagelsalons

Wil jij mooie en verzorgde nagels? In Valencia zijn er verschillende nagelsalons waar jij terecht kunt voor een manicure of pedicure. Verwen jezelf en laat je even lekker onder handen nemen. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de nagelsalons in Valencia.

Spa en ontspanning

In Valencia zijn er uitgebreide mogelijkheden om te ontspannen. Wij hebben de beste spa’s en andere heerlijke spots om te relaxen in Valencia op een rijtje gezet. Boek een heerlijke massage bij Balneario La Almeda of laat je nagels doen bij Glow Nails. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de pagina over spa en ontspanning.

Tattoo shops

Op zoek naar een souvenir uit Valencia? Kies ervoor om een mooie tatoeage te laten zetten! In deze stad zijn verschillende goede tattoo shops die jou voorzien van een prachtige tattoo. De regelgeving rondom tatoeages, de beste shops en de nazorg van je tatoeage komen allemaal aan bod op deze pagina over tattoo shops in Valencia.