Ontbijttentjes

Tijdens ons drukke bestaan in Nederland schiet het ontbijt er nog wel eens bij in. Nu je in Valencia bent en even lekker tot rust komt en vakantie kan vieren, is er geen excuus meer om het ontbijt over te slaan. Daarbij komt dat de ontbijtjes in Valencia ook veel te lekker zijn om over te slaan. Op deze pagina vind je de lekkerste en leukste ontbijtspots. Zo begint je dag meteen goed!

¡Een paar ontbijttips vind je op deze pagina maar de meest populaire ontbijtzaakjes onder de Valencianen op dit moment vind je terug in de Gastronomische gids !

La rollerie

Bij Rollerie heb je keuze uit verschillende ontbijtjes. Lekkere verse croissantjes of andere zoetige broodjes, een hartig ontbijtje met een quiche of een typisch Spaans ontbijtje ´pan con tomate´, een geroosterd broodje met een soort tomatenspread. Ben je met z´n tweeen en hebben jullie zin in een combinatie van zoet en hartig? Dan is het ´La Rollerie´ ontbijtje een goed idee! Je krijgt dan een aantal zoete broodjes, geroosterd brood met tomaat en olijfolie, koffie en een verse jus!

rollerie

Locatie
Convento de Santa Clara 7

Openingstijden
Ma t/m zo van 08:00 – 22:30

Panaria

Hou je van gezond en eet je in Nederland altijd graag zuurdesem brood? Dan zit je bij Panaria aan het goede adres. Alles wordt hier gemaakt zonder conserveringsmiddelen en ze hebben verschillende soorten broden, waaronder dus zuurdesem brood. Je kan hier kiezen voor belegde broodjes, maar ook zoetige broodjes of een lekker gebakje! Panaria heeft in Valencia 15 verschillende vestigingen dus er zit er vast wel eentje in de buurt van je accommodatie!

Paneria

Locaties
Carrer de Misser Mascó, 7

Plaça del Dr. Landete, 8

Carrer de Sant Vicent Màrtir, 117

Openingstijden
Ma t/m zo van 07:00 -21:00

La Más Bonita – strand

Logeer je dicht bij het strand of wil je gewoon graag ontbijten op het strand? Helemaal aan het einde van het strand vind je deze leuke, knusse ontbijtspot. Het is een biologisch restaurant waar je heerlijke ontbijtjes kan krijgen. Ze hebben hier keuze uit verschillende broodjes zoals geroosterd brood met jam, yoghurtjes met fruit of havermout, zoete broodjes zoals croissantjes en chocoladebroodjes en ook ontbijtmenu’s. Ben je een echte zoetekauw en heb je zin in een lekker zoet ontbijtje? Ze hebben hier heerlijke, zelfgemaakte taarten! Als het zonnetje schijnt kan je hier op het terras genieten van je ontbijtje. Is het iets minder weer? Ook binnen kan je heel gezellig zitten!

lamasbonita

Locatie
Paseo Marítimo de la Patacona 11
Website

Openingstijden
Ma t/m zo van 08:00 – 01:30

Cupcake Valencia

Ben je een echte zoetekauw en is het eerste waar je aan denkt in de ochtend, taartjes cakejes en andere zoetigheden? Dan is Cupcake Valencia de ideale ontbijtspot. Ze hebben hier de lekkerste cupcakes, van red velvet tot carrotcake, van chocoladekoeken tot heerlijke taartjes. Je kan hier je geluk niet op! Heerlijk toch, ontbijten met een cupcake met koffie? Kan je daarna meteen de winkels in want Cupcake Valencia zit in de winkelstraat Colon!

cupcake

Locatie
Calle Colon 2
Website

Openingstijden
Ma t/m vrij van 07:30 – 21:00
Za van 09:00 – 21:00
Gesloten op zondag

Senyoreta Magdalena

Dit schattige ontbijtzaakje bevindt zich in Ruzafa, in Calle Cadiz. Het is een klein restaurantje met een super leuk interieur. Allemaal verschillende tafels en stoeltjes, in schattige pasteltinten. Naast de lekkere cupcakes en taartjes, kan je hier ook terecht voor een ´gewoon´ ontbijt zoals een vers croissantje, chocolade broodje of een stokbroodje. Kan je altijd na je ontbijt nog een lekker stuk taart of cupcake bestellen!

senyoretamagdalena

Locatie
Carre Cadis 23
Website

Openingstijden
Ma t/m do van 08:00 – 21:00
Vrij & za van 08:00 – 00:00
Zo van 08:00 – 21:00

Dolç & coffee

Dit leuke bakkerijtje zit in Calle Ruzafa en is een leuk plekje voor een ontbijtje. Je kan hier ontbijten met een lekkere kop koffie, verse sapjes en heerlijke speciale broden en toast. Heb je stiekem meer zin in een zoet ontbijt met een heerlijk stuk taart of een cupcake? Dan ben je hier ook aan het goede adres! De taarten en cupcakes zijn echte kunstwerkjes en bijna zonde om op te eten. Maar ze smaken heerlijk, ook in de ochtend! Lekker met een kopje thee, rustig wakker worden! Een goed begin van de dag!

dolc

Openingstijden
Ma t/m vrij van 08:30 – 20:00
Za & zo van 12:00 – 17:00

Locatie
Calle Ruzafa 34
Website

Comments are closed.