Bowlen

Of je nu wilt schuilen op een regenachtige dag of op zoekt bent naar een gezellig avondje uit, bowlen is altijd leuk en geschikt voor alle leeftijden. Er is in Valencia een aantal bowlingbanen. Je vindt hier een overzicht van de mogelijkheden. Veel succes met die strike!

La Bolera

Bowlen Valencia

Aan de rand van het Turiapark vind je bowlingcentrum La Bolera. Het centrum heeft 16 moderne bowlingbanen. Daarnaast valt er nog veel meer te beleven bij La Bolera! In het ruim opgezette centrum vind je verder een groot aantal biljarttafels, pingpongtafels, airhockey, darts en voetbaltafels. Er is ook een restaurant bij waar je bocadillo’s (broodjes) en warme maaltijden kunt eten of waar je even aan de bar kunt zitten met een drankje.

Prijzen
Bowlen van maandag t/m donderdag: € 3,50
Bowlen van vrijdag t/m zondag: € 5,50
De prijzen zijn per persoon per partij.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag vanaf 16:30
Vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen vanaf 16:00

Locatie
Avda. de Campanar 126
46015 Valencia
Metrohalte: Turia
Website

Cosmic Bowling

Bowlen in Valencia

Net buiten het oude stadscentrum van Valencia vind je bowlingcentrum Cosmic Bowling. Je kunt hier terecht voor een gezellig potje bowlen op één van de twintig bowlingbanen. Iedere avond in het weekend is er discobowlen. Het is verder mogelijk om er tafelvoetbal, darts en biljart te spelen. Bij het centrum zit een bar waar je iets kan drinken of wat tapas kunt eten.

Prijzen
Bowlen op dinsdag en donderdag: € 4,00
Bowlen op woensdag: € 3,50
Bowlen op vrijdag, zaterdag en feestdagen: € 5,50
De prijzen zijn per persoon per partij.

Openingstijden
Dinsdag t/m donderdag van 17:00 tot 00:00
Vrijdag, zaterdag en feestdagen van 17:00 tot 02:00 (vanaf 00:00 discobowlen)

Locatie
Calle José Maestre 22
46018, Valencia
Metrohalte: Avenida del Cid
Website

Planet Bowling

Bowlen in Valencia

Planet Bowling is een bedrijf met inmiddels al vele bowlingbanen verspreid door Spanje. De vestiging in Valencia bevindt zich in het winkelcentrum Aqua, op de derde verdieping. Een potje bowlen is dus ook goed te combineren met een paar uurtjes winkelen! Bij Planet Bowling kun je gebruikmaken van 18 bowlingbanen en er is ook een ruimte met biljart en andere (sport)spellen. Er is ook een bar aanwezig waar je iets kunt eten of drinken.

Prijzen
Bowlen: € 6,30
De prijzen zijn per persoon per partij.

Openingstijden
Maandag tot en met donderdag van 17:00 tot 00:30
Vrijdag van 17:00 tot 03:00
Zaterdag van 12:00 tot 03:30
Zondag van 12:00 tot 00:30

Locatie
Centro Comercial Aqua
Carrer de Menorca 19
46023, Valencia

Tips

– Wanneer je ’s avonds in het weekend wil gaan bowlen, is het handig om rond de Spaanse etenstijd te gaan, rond 21:00-22:00. Je hebt dan de grootste kans dat er genoeg plek is en je niet hoeft te wachten.
– Bij alle bowlingbanen is het dragen van speciale schoenen verplicht. Zorg ervoor dat je in de zomer wanneer je sandalen of slippers draagt een paar sokken meeneemt, zodat je niet met blote voeten in de gehuurde schoenen hoeft.

Comments are closed.