Privé kindertour

Onderwerpen

Verrassend Valencia biedt speciaal voor onze kleinste fans een privé kindertour aan! Helemaal op maat voor jouw kids en vol verrassingen!

Privé fietstour met kids

Kom je met je kinderen naar Valencia? Misschien is onze Kids tour dan iets voor jullie! Onze enthousiaste gids Joeska neemt jou en je kids mee op avontuur in Valencia. Spelenderwijs leren jullie meer over de stad en zien jullie de leukste bezienswaardigheden. Piraten, ridders, architecten, ze komen allemaal voorbij tijdens de drie uur durende tour. Joeska speelt met leuke verhalen en weetjes over Valencia in op de interesses van jullie kinderen. Zo ontdekken ze Valencia op een enorm verrassende manier en komen meer te weten over wat de Valencianen graag eten en drinken, wat er te zien valt en wat er allemaal te doen is. En als er voetballiefhebbers bijzitten, dan kan een stop bij het Valencia CF voetbalstadion eigenlijk niet ontbreken.

Tijdens de privé fietstour met kids kunnen jullie zelf het tempo bepalen en als iemand iets leuks onderweg ziet, stoppen we gewoon even. Verder maken we even een stop voor een terras voor een lekker drankje en zodat Joeska jullie en de kinderen ook wat leuke tips op maat kan geven. Van de gaafste speeltuinen voor hun leeftijd tot de lekkerste ijszaak en van de fijnste restaurants om met de kids heen te gaan tot de leukste bezienswaardigheden om met hen te bezoeken. En jullie proeven nog iets lekkers…maar dat houden we nog even als verrassing.

Praktische informatie

Prijs: vanaf €200,00 (de definitieve prijs is afhankelijk van het seizoen)
Duur: 3 uur
Leeftijden: De tour is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar.
Wanneer: in overleg

Lijkt het je leuk om aan de tour deel te nemen? Neem dan contact met ons op voor de beschikbare tijden en dagen.

Hoe kun je de privé kidstour boeken?

  • E-mail: info@verrassendvalencia.nl
  • Telefoon: (0034) 691 928 943
  • Onderstaand contactformulier;


Tips!