Personeelsreis

Onderwerpen

Organiseer je een personeelsreis of bedrijfsuitje? Valencia is the place to be! Verrassend Valencia helpt graag mee met het organiseren van een trip vol unieke activiteiten en bijzondere momenten. Of het nu gaat om gave groepsactiviteiten, culinaire ontdekkingstochten of ontspannende momenten in de prachtige omgeving van Valencia, wij creëren een programma dat perfect aansluit bij de wensen van jouw team. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de reis van jouw team naar Valencia een blijvende indruk achterlaat!

Wat is er te doen?

Verrassend Valencia biedt allerlei activiteiten aan die ervoor zullen zorgen dat het een onvergetelijk bedrijfsuitje wordt. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden. Heb je zelf nog ideeën of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Verrassend Valencia.

  • Verrassende activiteiten: van een luchtballonvaart tot flamenco experience en van zeiltocht tot wijnexcursie, je kunt het zo gek niet bedenken!
  • Gastronomisch genieten: tijdens een lunch in een sterrenrestaurant of tijdens een proeverij waar plaatselijke bodega’s en ‘cortadores de jamón’ komen en typisch Valenciaanse producten geproefd kunnen worden.
  • Stad vs. platteland: verken de stad tijdens een stadswandeling of ontdek de omgeving van Valencia tijdens een boottocht op het grootste meer van heel Spanje, omgeven door rijstvelden.
  • Workshop à la Valencia: met z’n allen actief bezig zijn tijdens typisch Valenciaanse of Spaanse workshops zoals pintxos maken, ham snijden, paella bereiden of flamenco dansen.
  • Party time: een gezellige borrel in een paleis of een (thema)feest tot diep in de nacht op een hippe locatie met dansers, cocktailshakers, vuurshows er is van alles mogelijk!

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvend voorstel op maat kun je contact met ons opnemen via:
Mail: info@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 613281461
Contactformulier

Personeelsreis aftrekbaar?

Misschien handig om te weten, is dat in het geval dat je met een bedrijf/onderneming van plan bent om een studiereis te maken er een groot deel van de kosten aftrekbaar zijn. Wij denken graag mee om een studiereis op maat voor jullie bedrijf samen te stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan, een workshop/training gerelateerd aan jullie sector, een kijkje in de ‘keuken’ van vergelijkbare ondernemingen en/of instanties, maar we staan zeker open voor jullie eigen verrassende ideeën of wensen.

Hulp nodig?

Je wilt natuurlijk dat alles soepel verloopt tijdens het bedrijfsuitje, Verrassend Valencia staat klaar om jou erbij te helpen. Heb je bijvoorbeeld advies nodig over accommodatie, goede restaurants of gezellige cafés? Of ben je op zoek naar wat professionele begeleiding? We helpen je graag!

Waarom Verrassend Valencia?

  • Verrassend: we zullen er alles aan doen om het een onvergetelijk bedrijfsuitje te maken!
  • Tijdsbesparend: we kennen de mooiste plekjes en nemen graag jouw werk uit handen;
  • Flexibel: het programma wordt aangepast aan jouw persoonlijke wensen en ideeën.

Reacties eerdere groepen

Benieuwd hoe andere groepen een bedrijfsuitje met Verrassend Valencia ervaren hebben? Klik hier voor de reacties.

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kun je met ons contact opnemen via:
Mail: info@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 613281461
Onderstaand contactformulier: