Vegetarische restaurants

Het kan soms lastig zijn als vegetarier om lekker uit eten te gaan. In Valencia is dit geen probleem! Allemaal leuke vegeterische restaurantjes waar je de lekkerste gerechten kan bestellen. Waar je deze leuke tentjes vind? Op deze pagina vind je een overzicht van de leukste vegetarische restaurants!

Restaurante La Tastaolletes

Aanbod
Je vindt in restaurante La Tastaolletes een breed aanbod van creatieve vegetarische gerechten. Er zijn salades, pasta`s en verschillende tapasgerechten verkrijgbaar. Daarnaast vind je er dagmenu`s gebaseerd op het aanbod van de lokale markt.

latastoatelles

Sfeer
La Tastaolletes is centraal gelegen, naast het museum voor moderne kunst IVAM en het Turia Park. Het restaurant is modern ingericht en heeft een klein terras aan de voorzijde van het pand.

Prijs

Hoeveel je kwijt bent aan een maaltijd bij La Tastaolletes hangt af van wat je bestelt. De hoofdgerechten verschillen natuurlijk qua prijs van wat losse tapasgerechtjes. Een dagmenu van drie gangen kost € 10,50.

Locatie
Restaurante La Tastaolletes
Calle de Salvador Giner, 6
46003 Valencia

Restaurante Kimpira

Aanbod
Bij restaurante Kimpira kan je aanschuiven voor een vegetarische, veganistische en macrobiotische maaltijd. Het restaurant is vernieuwend in haar gerechten en het is dan ook moeilijk om het eten een label te geven. Je vindt er bijvoorbeeld salades van quinoa, courgettetaartjes en rood fruit crumbles op het menu.

kimpira1

Sfeer
Kimpira heeft een gezellige en strakke uitstraling. Het restaurant voelt door het behang, de schilderijen en de verzameling spulletjes aan als een huiskamer.

Prijs
Hoeveel je kwijt bent aan een etentje bij Kimpira is sterk afhankelijk van wat je bestelt. Er is ook dagmenu van € 13,50.

Locatie
Restaurante Kimpira
Calle Convento San Francisco, 5
46002 Valencia

Gastronomischegidabanner

Restaurante Les Maduixes

Aanbod
In Restaurante Les Maduixes vind je verschillende soorten vegetarische gerechten, van basmati met tempeh groenten tot moussaka. Naast de vaste kaart is er ook een speciaal dagmenu.

lesmadeuxes

Sfeer
Het restaurant bevindt zich iets uit het centrum (in de buurt van het voetbalstadion Mestalla) en heeft daardoor de typisch Spaanse ambiance. Het restaurant is licht en gezellig ingericht.

Prijs

Een hoofdgerecht kost bij Les Maduixes ongeveer € 9,-.

Locatie

Restaurante Les Maduixes
Calle de Daoíz y Velarde, 4
46021 Valencia

Restaurante Ana Eva

Aanbod
In restaurante Ana Eva kan je terecht voor vegetarisch, macrobiotisch en veganistisch eten. Met meer dan 30 jaar ervaring is het de perfecte locatie voor degene die van eerlijk en goed eten houdt. Alle gebruikte groenten zijn afkomstig uit de eigen groentetuin van Ana Eva.

Sfeer

Ana Eva bevindt zich naast de Botanische Tuin van Valencia en die sfeer zie je terug in het restaurant. Het restaurant bestaat uit twee delen, een zitgedeelte binnen en een (overdekte) patio vol met planten.

anaeva

Prijs

In Ana Eva vind je dagelijks nieuwe menu`s. Er is een dagmenu voor 12 euro en een dagmenu voor € 18,-.

Locatie
Restaurante Ana Eva,
Calle Turia, 49
46008 Valencia

Café Infinito

Aanbod
De keuken van Café Infinito is een mix tussen Spaans en Italiaans. Je kan er bijvoorbeeld genieten van echte truffellasagne of toch voor de Spaanse tapasgerechtjes kiezen. Het merendeel van de gerechten is vegetarisch, maar er worden ook een aantal vleesgerechten aangeboden. Op de kaart staat precies aangegeven welke opties niet geschikt zijn voor vegetariërs.

infinito

Sfeer
Zoals de naam al aangeeft is Café Infinito ook geschikt voor alleen een drankje of een cocktail. Het is een klein restaurant waar je de typische lokale sfeer kan ontdekken. Er zijn ook mogelijkheden om buiten te zitten. De vriendelijke eigenaar heeft een tijdje in Nederland gewoond en spreekt zelfs een klein woordje Nederlands!

Prijs
Een hoofdgerecht kost gemiddeld € 8,50.

Locatie
Restaurante Café Infinito
Calle del Poeta Mas I Ros, 35
46022 Valencia

Comments are closed.