Vegetarische restaurants

Het kan soms lastig zijn als vegetarier om lekker uit eten te gaan. In Valencia is dit geen probleem! Allemaal leuke vegeterische restaurantjes waar je de lekkerste gerechten kunt bestellen. Waar je deze leuke tentjes vindt? Op deze pagina vind je een overzicht van de leukste vegetarische restaurants!

Restaurante La Tastaolletes

Je vindt in restaurante La Tastaolletes een breed aanbod van creatieve vegetarische gerechten. Er zijn salades, pasta’s en verschillende tapasgerechten verkrijgbaar. Daarnaast vind je er dagmenu’s gebaseerd op het aanbod van de lokale markt. La Tastaolletes is centraal gelegen, naast het Museum voor Moderne Kunst IVAM en het Turia park. Het restaurant is modern ingericht en heeft een klein terras aan de voorzijde van het pand. Hoeveel je kwijt bent aan een maaltijd bij La Tastaolletes hangt af van wat je bestelt. De hoofdgerechten verschillen natuurlijk qua prijs van wat losse tapasgerechtjes. Een dagmenu van drie gangen kost € 10,50.

latastoatelles

Locatie
Calle de Salvador Giner 6
46003 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 13.30-16.00 en 20.00-23.30 uur
Vrijdag t/m zaterdag: 13.30-16.30 en 20.00-23.30 uur
Zondag: 13.30-16.30 uur

Restaurante Kimpira

Bij Restaurante Kimpira kun je aanschuiven voor een vegetarische, veganistische en macrobiotische maaltijd. Het restaurant is vernieuwend in zijn gerechten en het is dan ook moeilijk om het eten een label te geven. Je vindt er bijvoorbeeld salades van quinoa, courgettetaartjes en rood fruit crumbles op het menu. Kimpira heeft een gezellige en strakke uitstraling. Het restaurant voelt door het behang, de schilderijen en de verzameling spulletjes aan als een huiskamer. Hoeveel je kwijt bent aan een etentje bij Kimpira is sterk afhankelijk van wat je bestelt. Er is ook dagmenu van € 13,50.

kimpira1

Locatie
Calle Convento San Francisco 5
46002 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 8.30-16.00 uur
Vrijdag t/m zaterdag: 8.30-16.00 en 20.30-0.00 uur
Zondag: 8.30-16.00 uur

Restaurante Les Maduixes

In Restaurante Les Maduixes vind je verschillende soorten vegetarische gerechten, van basmati met tempeh groenten tot moussaka. Naast de vaste kaart is er ook een speciaal dagmenu. Het restaurant bevindt zich iets uit het centrum (in de buurt van het voetbalstadion Mestalla) en heeft daardoor de typisch Spaanse ambiance. Het restaurant is licht en gezellig ingericht. Een hoofdgerecht kost bij Les Maduixes ongeveer € 9,-.

lesmadeuxes

Locatie
Calle de Daoíz y Velarde 4
46021 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m woensdag: lunchtijd
Vrijdag t/m zaterdag: lunch- en dinertijd
Zondag: gesloten

Restaurante Ana Eva

In restaurante Ana Eva kun je terecht voor vegetarisch, macrobiotisch en veganistisch eten. Met meer dan dertig jaar ervaring is het de perfecte locatie voor degene die van eerlijk en goed eten houdt. Alle gebruikte groenten zijn afkomstig uit de eigen groentetuin van Ana Eva. Het restaurant bevindt zich naast de botanische tuin van Valencia en die sfeer zie je terug in het restaurant. Het restaurant bestaat uit twee delen: een zitgedeelte binnen en een (overdekte) patio vol met planten. In Ana Eva vind je dagelijks nieuwe menu’s. Er is een dagmenu voor € 12,- en een dagmenu voor € 18,-.

anaeva

Locatie
Calle Turia 49
46008 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m woensdag: gesloten
Donderdag t/m zondag: 13.30-16.00 en 21.00-23.00 uur

Café Infinito

De keuken van Café Infinito is een mix tussen Spaans en Italiaans. Je kunt er bijvoorbeeld genieten van echte truffellasagne of toch voor de Spaanse tapasgerechtjes kiezen. Het merendeel van de gerechten is vegetarisch, maar er worden ook een aantal vleesgerechten aangeboden. Op de kaart staat precies aangegeven welke opties niet geschikt zijn voor vegetariërs. Zoals de naam al aangeeft is Café Infinito ook geschikt voor alleen een drankje of een cocktail. Het is een klein restaurant waar je de typische lokale sfeer kunt ontdekken. Er zijn ook mogelijkheden om buiten te zitten. De vriendelijke eigenaar heeft een tijdje in Nederland gewoond en spreekt zelfs een klein woordje Nederlands! Een hoofdgerecht kost gemiddeld € 8,50.

infinito

Locatie
Calle del Poeta Mas I Ros 35
46022 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 19.00 uur-sluit

Comments are closed.