Ontdek de stad

Onderwerpen

Wil jij de stad op een verrassende manier leren kennen en unieke verstopte plekjes, cafés en restaurantjes ontdekken? Tijdens de stadswandelingen laten we de leukste spots van de stad zien, zowel in het prachtige historische centrum als in de hippe, trendy, artistieke en creatieve wijken! Lekker fietsen door de stad, toeren in de tuk tuk of een interessante rondleiding door Ciudad de las Artes y las Ciencias. Lees hieronder meer over alle mogelijkheden en ontdek de stad op een unieke manier!

Fallas rondleiding

Las Fallas is het grootste feest van Valencia. Het is een unieke ervaring om dit mee te maken als jij in Valencia bent! Om deze ervaring compleet te maken, biedt Verrassend Valencia Fallas rondleidingen aan. Tijdens deze rondleiding kom je alles te weten over dit spectaculaire feest. Onze Nederlandse gidsen voorzien je onder andere van alle belangrijke en achterliggende informatie over de metershoge Fallas-poppen die jullie zullen zien. Kijk voor meer informatie op Fallas rondleiding!
Prijs: €24,50
Duur: ca. 1,5 uur

Rondleiding CAC

Vind jij het leuk en interessant om meer te weten te komen over de Ciudad de las Artes y las Ciencias (CAC afgekort), ook wel Stad van Kunst en Wetenschap genoemd? Verrassend Valencia laat jou de verschillende bijzondere gebouwen zien en de verhalen die hier achter zitten… Voor meer informatie over deze rondleiding, kijk dan op CAC rondleiding.
Prijs: vanaf €22,50 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers
Min. aantal personen: 8
Duur: ca. 1 uur

Fietstour ontdek Valencia

Als je maar kort in Valencia bent, is het leuk om toch zoveel mogelijk van de stad te zien en te beleven. Met de Verrassend Valencia fietstour ontdek je in ongeveer drie uur tijd zowel het historische centrum als het meer moderne gedeelte van Valencia. Onder begeleiding van een enthousiaste Nederlandstalige gids ontdekken jullie de meest verrassende plekjes in Valencia. Aanrader is om de tour aan het begin van jullie tijd hier te boeken, zodat je direct een idee hebt hoe Valencia in elkaar zit. De fietstour kan privé geboekt worden, maar jullie kunnen ook met een samengestelde groepstour mee. Net wat jullie willen! Voor meer informatie kijk je op Fietstour Ontdek Valencia.
Prijs per persoon: € 30,00 per persoon (in het geval van een privétour is de prijs afhankelijk van het aantal deelnemers)
Min. aantal personen: 4 (in het geval van een privétour is er geen minimum aantal personen)
Duur: ca. 3 uur

Fietstour verborgen plekjes

Als je al vaker in Valencia bent geweest, weet je vast alle highlights te vinden. Als je echter meer van de stad wilt ontdekken, kun je ervoor kiezen om een fietstour te doen waarbij je buiten de begaande paden treedt. Tijdens deze fietstour ontdek je bijvoorbeeld de wijken Canovas, El Pla del Remei, Algiros en Benimaclet. Je ontdekt de verborgen plekjes in deze wijken als een echte local! De fietstour kan privé geboekt worden, maar je kunt ook met een samengestelde groepstour mee. Voor meer informatie kijk je op Fietstour verborgen plekjes.
Prijs per persoon: € 30,00 per persoon (in het geval van een privétour is de prijs afhankelijk van het aantal deelnemers)
Min. aantal personen: 4 (in het geval van een privétour is er geen minimum aantal personen)
Duur: ca. 3 uur

Verrassende standswandeling

Het centrum herbergt prachtige, historische bezienswaardigheden en geeft je tegelijkertijd een goede indruk van het dagelijkse leven in Valencia. Samen met een enthousiaste Nederlandssprekende gids ontdekken jullie de boeiende verhalen en verrassende weetjes achter de prachtige gebouwen, straten, beelden en andere mooie plekjes. Onze gids kan jullie ook meer vertellen over lokale gebruiken, belangrijke feestdagen en gewoonten. Tijdens de wandeling is er uiteraard ook ruimte voor een terrasstop en proeven jullie iets typisch Valenciaans! Neem voor alle informatie snel een kijkje op onze Stadswandeling pagina.
Prijs per persoon: vanaf € 30,00 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers
Min. aantal personen: 8 (in het geval van een privétour is er geen minimum aantal personen)
Duur: ca. 2,5 uur

Wandeling Ruzafa en Cánovas

Wil je net even iets anders ontdekken van Valencia? Of heb je Valencia al een paar keer eerder bezocht? Dan is deze wandeling misschien wel wat voor jou! Bij deze wandeling laten wij jou de artistieke en creatieve wijk Ruzafa zien en de hippe en trendy wijk Cánovas. Veel leuke boetiekjes, gezellige terrasjes, prachtige panden, minder bekende bezienswaardigheden en unieke restaurantjes zijn hier te ontdekken! Deze wijken behoren tot het district L’Eixample. Kijk op Wandeling Ruzafa en Cánovas voor meer informatie.
Prijs: €25,00 p.p.
Min. aantal personen: 8
Duur: ca. 2,5 uur

Tips

  • Tapas, vinos, jamon, queso… en nog veel meer lekkernijen komen aan bod tijdens de culinaire workshops, rondleidingen en proeverijen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kan je een kijkje nemen op Gastronomisch Valencia.