Ontdek de stad

Wil jij de stad op een verrassende manier leren kennen en unieke verstopte plekjes, cafés en restaurantjes ontdekken? Tijdens de stadswandelingen laten we de leukste spots van de stad zien, zowel in het prachtige historische centrum als in de hippe, trendy, artistieke en creatieve wijken! Lekker fietsen door de stad, toeren in de tuk tuk of een interessante rondleiding door Ciudad de las Artes y las Ciencias. Lees hieronder meer over alle mogelijkheden!

Rondleiding CAC

Vind jij het leuk en interessant om meer te weten te komen over de Ciudad de las Artes y las Ciencias (CAC afgekort), ook wel Stad van Kunst en Wetenschap genoemd? Verrassend Valencia laat jou de verschillende bijzondere gebouwen zien en de verhalen die hier achter zitten… Voor meer informatie over deze rondleiding, kijk dan op CAC rondleiding.
Prijs: vanaf €22,50 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers
Min. aantal personen: 8
Duur: ca. 1 uur

Royal Riksja Tour

Valencia op een unieke manier ontdekken? Dan is het vervoersmiddel riksja misschien wel iets voor jou! Je valt op met de riksja, want Verrassend Valencia is de enige die dit verhuurt. Hoe cool?! Wil je er meer over weten? Bekijk dan de pagina Royal Riksja Tour eens.
Prijs: €400,00
Min. aantal personen:

Duur:
ongeveer 1,5 uur

Wandeling Ruzafa en Cánovas

Wil je net even iets anders ontdekken van Valencia? Of heb je Valencia al een paar keer eerder bezocht? Dan is deze wandeling misschien wel wat voor jou! Bij deze wandeling laten wij jou de artistieke en creatieve wijk Ruzafa zien en de hippe en trendy wijk Cánovas. Veel leuke boetiekjes, gezellige terrasjes, prachtige panden, minder bekende bezienswaardigheden en unieke restaurantjes zijn hier te ontdekken! Deze wijken behoren tot het district L’Eixample. Kijk op Wandeling Ruzafa en Cánovas voor meer informatie.
Prijs: €25,00 p.p.
Min. aantal personen: 8
Duur: ca. 2,5 uur

Tips

– Tapas, vinos, jamon, queso… en nog veel meer lekkernijen komen aan bod tijdens de culinaire workshops, rondleidingen en proeverijen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kan je een kijkje nemen op Gastronomisch Valencia.

Comments are closed.