Ontdek de stad

Wil jij de stad op een verrassende manier leren kennen en unieke verstopte plekjes, cafés en restaurantjes ontdekken? Tijdens de stadswandelingen laten we de leukste spots van de stad zien, zowel in het prachtige historische centrum als in de hippe, trendy, artistieke en creatieve wijken! Lekker fietsen door de stad, toeren in de tuk tuk of een interessante rondleiding door Ciudad de las Artes y de las Ciencias. Lees hieronder meer over alle mogelijkheden!

Stadswandeling Centrum

Tijdens deze wandeling krijg je een eerste indruk van het historische centrum van Valencia. Verder kom je in deze wandeling meer te weten over de leuke details van bezienswaardigheden waar je misschien anders voorbij was gelopen. Ook de verhalen over legendes, feesten en het dagelijkse leven komen aan bod in combinatie met wat verrassende tips. In de stad zitten de meest populaire terrasjes, cafés en restaurantjes soms een beetje verstopt. Klik hier voor meer informatie.
Prijs: 20,00 p.p.
Min. aantal personen: 6
Duur: 2,5 uur

Stadswandelingcentrum

Wandeling Ruzafa en Cánovas

Wil je net even iets anders ontdekken van Valencia? Dan is deze wandeling misschien wel wat voor jou! Bij deze wandeling laten wij jou de artistieke en creatieve wijk Ruzafa zien en de hippe en trendy wijk Cánovas. Veel leuke boetiekjes, gezellige terrasjes, prachtige panden, minder bekende bezienswaardigheden en unieke restaurantjes zijn hier te ontdekken! Klik hier voor meer informatie.
Prijs: 22,50 p.p.
Min. aantal personen: 6
Duur: 2,5 uur

RuzafaCanovas

Rondleiding CAC

Vind jij het leuk en interessant om meer te weten te komen over de Ciudad de las Artes y de las Ciencias, ook wel Stad van Kunst en Wetenschap genoemd? Verrassend Valencia laat jou de verschillende bijzondere gebouwen zien en de verhalen die hier achter zitten… Voor meer informatie over deze rondleiding, klik hier.
Prijs: 12,50 p.p.
Min. aantal personen: 6
Duur: 1 uur

CAC

Cruise excursie

Ben je met een cruiseschip de Middelandse zee aan het afvaren en wil je optimaal van de stad genieten? Een leuke groepsrondleiding of een privé tour op maat van Verrassend Valencia zijn dan ideale manieren om een indruk van Valencia te krijgen en de meest verrassende en unieke plekjes van de stad te ontdekken! Klik hier voor de opties en meer informatie.

Cruiseexcursie

Vintage VW Experience

Wil je Valencia op een andere manier bekijken? Tijdens deze tour word je rondgereden in een vintage Volkswagen busje. Kies voor een tour door het centrum of juist een speciale tour naar bijvoorbeeld het natuurgebied Albufera voor een romantisch uitje voor twee. Meer ideetjes voor de Vintage VW Experience lees je op deze pagina.

VintageVWexperience

Tips

• Tapas, vinos, jamon, queso……en nog veel meer lekkernijen komen aan bod tijdens de culinaire workshops, rondleidingen en proeverijen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kan je een kijkje nemen op ‘Gastronomisch Valencia’.

Comments are closed.