Vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe (en verrassende) uitdaging en zit je eraan te denken om dit in Valencia, Spanje te doen? Op deze pagina vind je de openstaande vacatures bij Verrassend Valencia.

Over Verrassend Valencia

Verrassend Valencia is onderdeel van Sprankelend Spanje. Onder Sprankelend Spanje vallen diverse Spaanse bestemmingen, elk met een eigen website. Zo ga je naar Bruisend Barcelona wanneer je naar Barcelona wil en vind je op Idyllisch Ibiza alle informatie die je nodig hebt wanneer je dit prachtige eiland wil bezoeken. Met de websites en tijdens onze tours, excursies en workshops worden reizigers verrast. Het verrassende is een belangrijk element binnen Sprankelend Spanje. Daarbij is het doel dat de reiziger door Sprankelend Spanje op unieke plekken kan komen, de spots waar locals graag komen.

Sprankelend Spanje valt onder de BV Excithings S.L. Onder deze BV vallen ook het online marketingbureau 2beoptimized, de Vertreknaar-websites en het evenementenbureau Rootz.

Vacature | Shopmedewerker

Eind 2016 heeft Verrassend Valencia met trots een winkel geopend in de wijk Ruzafa. Ben jij ook dol op Valencia, klantencontact en kun jij daarnaast zelfstandig werken? Dan ben jij misschien wel de topper die we zoeken! Wat bieden wij?
– Een uitdagende baan in het zonnige Valencia;
– Indien gewenst workshops op het gebied van online marketing;
– Een enthousiast en ondernemend team.

Kijk op deze pagina voor onder andere de taakomschrijving.

Vacature | Gids

Woon jij minimaal 4 maanden in Valencia en lijkt het je leuk om reizigers op een verrassende manier ‘jouw’ stad te laten zien? Voldoe jij aan het volgende:
Je bent…
– Flexibel
– Spontaan
– Een out-of-the-box denker
– Gek van reizen en avontuur
– Iemand die een groep op sleeptouw kunt nemen
– Iemand die vol enthousiasme kan vertellen

We zijn op zoek naar zowel personen met een officiële gidspas als mensen zonder het diploma. Het betreft een freelance functie. Kijk voor meer informatie over het freelance gidsen voor Sprankelend Spanje en de openstaande vacatures op deze pagina.

vacatures-stage

Vacature | Stagiaire Marketing & Communicatie

Ben jij een student met minimaal HBO niveau en op zoek naar een uitdagende stage in Spanje? Sprankelend Spanje (overkoepelende organisatie van Verrassend Valencia) is regelmatig op zoek naar gemotiveerde Marketing & Communicatie studenten die het leuk vinden om iets te leren en zelf ook hun steentje willen bijdragen.

Enkele voorbeelden uit het takenpakket zijn: het schrijven van webartikelen, linkbuilden, social media up to date houden, werken met Adobe InDesign en Adobe Photoshop. Aan het begin van je stage krijg je diverse workshops waarna je hier zelf mee aan de slag gaat. Kijk voor meer informatie op de pagina stage.

Vacature | Stagiaire Grafische vormgeving

Doe je een grafische opleiding op minimaal MBO niveau? Spreekt de Sprankelend Spanje stijl je aan? En lijkt het je leuk om meer te leren, op bijvoorbeeld marketing- of communicatiegebied? Ook dan kun je stage lopen bij Sprankelend Spanje. Kijk voor ervaringen van eerdere stagiaires en meer informatie over de vacature op deze pagina.

Om in gedachten te houden:
– Een stage bij Sprankelend Spanje duurt minimaal 20 weken
– Een stage bestaat uit vier meewerkdagen en één schooldag
– Een afstudeerstage bij Sprankelend Spanje is mogelijk, maar houd er rekening mee dat hiervoor ook vier meewerkdagen tellen
– Een stage bij Sprankelend Spanje biedt geen stagevergoeding
– Het kantoor is in Valencia gelegen

Vragen over de vacatures?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Comments are closed.