Vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe (en verrassende) uitdaging en zit je eraan te denken om dit in Valencia, Spanje te doen? Op deze pagina vind je de openstaande vacatures bij Verrassend Valencia.

Over Verrassend Valencia

Verrassend Valencia is onderdeel van Sprankelend Spanje. Onder Sprankelend Spanje vallen diverse Spaanse bestemmingen, elk met een eigen website. Zo ga je naar Bruisend Barcelona wanneer je naar Barcelona wilt en vind je op Idyllisch Ibiza alle informatie die je nodig hebt wanneer je dit prachtige eiland wilt bezoeken. Met de websites en tijdens onze tours, excursies en workshops worden reizigers verrast. Het verrassende is een belangrijk element binnen Sprankelend Spanje. Daarbij is het doel dat de reiziger door Sprankelend Spanje op unieke plekken kan komen, de spots waar locals graag komen.

Sprankelend Spanje valt onder de BV Excithings S.L. Onder deze BV vallen ook de Vertreknaar-websites en het evenementenbureau Rootz.

Stage vacatures | Toerisme, Grafisch Vormgever, Marketing & Communicatie

Lijkt het je tof om stage te lopen in het altijd zonnige Valencia? Per september 2022 hebben we weer stageplekken beschikbaar.  Kijk voor ervaringen van eerdere stagiaires en meer informatie over de vacatures op deze pagina.

Om in gedachten te houden:
– Een stage bij Verrassend Valencia duurt minimaal 20 weken
– Een stage bestaat uit vier meewerkdagen en één schooldag
– Een afstudeerstage bij Verrassend Valencia is mogelijk, maar houd er rekening mee dat hiervoor ook vier meewerkdagen tellen
– Wij bieden geen stagevergoeding
– Het kantoor is in Valencia gelegen

Vragen over de vacatures?

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Comments are closed.