Accomodaties in de buurt van…

Ga je binnenkort naar Valencia en wil je in de buurt zitten van fijne voorzieningen of populaire bezienswaardigheden? Dan zit je hier goed! Verrassend Valencia heeft voor jou een selectie gemaakt van een aantal accommodaties in de buurt van deze plaatsen. Hierbij kijken we het meest naar hotel reviews en hotelvoorzieningen. Op elke pagina is een accommodatie te vinden voor een wat lager budget, gemiddeld budget en een hoger budget. Zo weet je zeker dat de juiste accommodatie er voor jou tussen zit.

Ciudad de las Artes y las Ciencias

Het Ciudad de las Artes y las Ciencias is misschien wel een van de populairste bezienswaardigheden in Valencia. Deze moderne gebouwen zijn indrukwekkend om te zien. Het kan om deze reden heel interessant zijn om dicht in de buurt te verblijven van deze stad van kunst en wetenschap. We hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hier!

Hotels aan het strand

In Valencia wil je natuurlijk heerlijk genieten van het zonnetje wat 300 dagen per jaar schijnt. Je hebt in Valencia vele accommodaties die in de buurt liggen van het strand. Van luxe resorts tot appartementen. We hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hier!

Wijken

Valencia kent vele wijken die allemaal hun eigen charme hebben. Ben je naar een specifieke wijk op zoek om te overnachten? We hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hier!

Tips:

  • Als je dan toch naar Valencia toe komt wil je misschien wel het een en ander zien. Ontdek wat de bekendste highlights zijn in Valencia op bezienswaardigheden top 10.
  • Wist je al dat Valencia een echte fietsstad is! Je kunt in deze stad overal komen met het stalen ros. Lijkt het je leuk om de stad te verkennen met de fiets? Boek een fietstour bij Verrassend Valencia of huur direct een fiets!
  • Valencia kent een bruisend nachtleven. Zeker omdat het in de nacht in de zomer een stuk aangenamer is dan overdag. Wil jij op stap in de nacht? Kijk eens op onze nachtleven pagina!

Comments are closed.