Appartementen

Onderwerpen

Ga je op vakantie naar Valencia en zoek je een geschikte accommodatie in deze prachtige stad? Wil je de vrijheid om lekker te kunnen koken en wassen in je accommodatie en ben je daarom op zoek naar een mooi appartement? Er zijn in Valencia veel appartementen waar je heerlijk kunt slapen na een lange dag de stad te hebben verkend. Je vindt op deze pagina verschillende type appartementen die we voor je hebben geselecteerd.

Top 10 appartementen

Er is een groot aanbod van vakantie appartementen in Valencia. Van super centraal gelegen luxe appartementen tot kleine knusse appartementen vlakbij het strand en nog veel meer. Doordat het aanbod groot is, heeft Verrassend Valencia een aantal leuke appartementen met een goede prijs kwaliteit verhouding voor jou op een rijtje gezet. Kijk op Top 10 appartementen in Valencia voor een overzicht van dit type accommodatie.

Appartementen met terras

Lekker wakker worden op je eigen terras of in de warme zomeravond nog even borrelen op je eigen terras. Dat klinkt heerlijk, nietwaar? Maar waar vind je nou die mooie appartementen met terras in Valencia? Verrassend Valencia heeft een aantal appartementen mét eigen terras voor jou op een rijtje gezet! Kijk voor een overzicht van deze appartementen op de pagina Appartementen met terras.

Gehele woningen/ Appartementen

Ben je in Valencia en wil je voor een weekje echt je eigen woning? Er zitten veel voordelen vast aan het hebben van een gehele woning op vakantie. Zo heb je meer vrijheid, een stuk meer een huiselijk gevoel op vakantie en heb je meer privacy dan in een hotel. Er zijn in Valencia genoeg woningen die je voor een week of korter kunt huren. Wij hebben er een aantal voor je geselecteerd waarbij een deel zich in het centrum bevindt en een ander deel vlakbij het strand! Kijk voor een overzicht van deze gehele woningen op de pagina Gehele woningen/ Appartementen.

Tips:

  • In Valencia valt er genoeg te zien en te bewonderen. Zie onze pagina met de bezienswaardigheden top 10 om alle mooie plekken te ontdekken!
  • In Valencia kom je overal gemakkelijk met de fiets. Er zijn vele fietspaden en heel stad valt er goed mee te verkennen. Bij Verrassend Valencia geven we fietstour en kan je ook een goede Nederlandse fiets huren.
  • Het nachtleven in Valencia is erg levendig. Er zijn veel clubs die tot laat in de nacht door gaan. Wil jij uitgaan wanneer je in Valencia bent? Kijk eens op onze nachtleven pagina!