Groepsactiviteiten

Van plan om met een groep Valencia te bezoeken? Leuk om te weten, is dat er genoeg te doen en te beleven is in de stad voor groepsreizen. Van varen tussen de rijstvelden in Albufera tot de fijne kneepjes van het flamencovak leren. Met het bedrijf naar Valencia? Dan vind je op deze pagina ook een heel aantal leuke groepsactiviteiten om te ondernemen met het team.

Albufera excursie

Even de drukte van de stad verlaten en heerlijk bootje varen op het grootste meer van Spanje Je vaart tussen de rijstvelden waar rijst wordt verbouwd voor de beroemde regionale paella. Na een idee te hebben gekregen van de rijstbouw is het tijd om te gaan genieten van een authentieke Valenciaanse paella! Klik hier voor meer informatie over deze bijzondere excursie.
Prijs: afhankelijk van aantal deelnemers
Min. aantal personen: 6
Duur: 4 uur

Boot huren

Kapitein aanwezig, drankjes staan koud en een warm zonnetje… Hoe fijn is het om een eigen boot te hebben wanneer je in Valencia bent? Op de pagina Boot huren lees je wat de mogelijkheden zijn bij Verrassend Valencia.
Prijs: afhankelijk van aantal dagen
Min. aantal personen: geen minimum
Duur: afhankelijk van wensen

Boot huren Valencia

Flamenco workshop

Lijkt je het leuk om zelf flamenco te leren? Dit kan tijdens de gezellige en leerzame flamenco workshop! De enthousiaste flamenco danseres Lourdes zorgt voor een leuke tijd met elkaar en aansluitend is er een lunch met overheerlijk paella! Klik hier voor meer informatie.
Prijs: afhankelijk van aantal deelnemers
Min. aantal personen: 6
Duur: 1 uur

Fotosafari

Een ontzettend leuk en verrassend spel is de Fotosafari. In jouw groepje los je vragen op, voer je opdrachten uit (bijvoorbeeld door met een Valenciaanse schone op de foto te gaan) én zijn er (optioneel) diverse proefverrassingen te vinden in Valencia. Kijk voor meer informatie op de pagina Fotosafari.
Prijs: afhankelijk van aantal deelnemers
Min. aantal personen: 6
Duur: 2,5 uur

Fotosafari_Valencia

Personeelsreis

Met het bedrijf naar Valencia? Kijk dan hier wat Verrassend Valencia precies voor jouw team kan betekenen. Van op maat gemaakte programma’s tot bijzondere en unieke activiteiten. Beleef Valencia en maak van jouw personeelsreis een onvergetelijke ervaring!

Reacties van eerdere groepen

De TV programma’s ‘De Zomer Voorbij’ en ‘VTM Boer zoekt vrouw’ waren jullie al voor. Ook zij gingen voor de expertise van Verrassend Valencia en schakelden onze hulp in voor hun ‘groepsreis’. Op deze pagina lees je de reacties van eerdere groepen!

Windsurf & SUP

Lijkt het je leuk om met je groep een sportieve activiteit te ondernemen? Misschien is de Windsurf & SUP combinatie dan wel wat voor jullie. Bikini’s en zwembroeken mee, want jullie gaan het water in! Met windsurfen ben je wellicht bekend, maar SUP…? Dit staat voor ‘stand up paddle’, oftewel paddelen staand op een bord. Kijk voor informatie op de pagina Windsurf & SUP.
Prijs: afhankelijk van aantal deelnemers
Min. aantal personen: 10
Duur: 4 uur

Tips groepsactiviteiten

• Mocht je graag een idee van de stad Valencia willen krijgen dan zijn er verschillende leuke opties. Een rondleiding door het centrum, de Ciudad de las Artes y las Ciencias of de wijken Ruzafa & Canovas leren kennen. Voor meer informatie kan je kijken op ‘Ontdek de stad’ of kijk voor de gastronomische mogelijkheden op Gastronomisch Valencia.

Comments are closed.