Groepsactiviteiten

Ga je met een groep vrienden of als bedrijfsuitje naar dé sinaasappelstad van Spanje? En ben je op zoek naar verrassende groepsactiviteiten in Valencia? Onze local Pablo leert jullie graag hoe je een echte Paella Valenciana maakt. Of wat dacht je van een flamenco workshop met onze passievolle en charmante Lourdes? Er is genoeg te beleven en ervaren aan groepsactiviteiten in Valencia!

Via Verrassend Valencia kun je diverse groepsactiviteiten boeken. Op deze pagina vind je informatie over onder andere de volgende activiteiten:

RESERVERINGSFORMULIER

Vul onderstaand formulier in om een groepsactiviteit te reserveren of meer informatie aan te vragen. Je kunt ook een mail sturen of ons bellen:

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht)

Je telefoonnummer

Welke groepsactiviteit wil je reserveren?

Albufera excursieBierproeverijEnergy ClinicFietstourFlamenco workshopFoto safariPaella workshopMercado ProeverijRondleiding Stad van de Kunst en WetenschapStadswandeling historisch centrumTapastourWandeling door Ruzafa en CanovasWijnproeverij


Op welke datum wil je de activiteit reserveren?

Voor hoeveel personen wil je de activiteit reserveren?

Vragen of opmerkingen?

FIETSTOUR INCL. PROEFVERRASSING

Fietstour incl. proefverrassing

Als je maar kort in Valencia bent, is het leuk om toch zoveel mogelijk van de stad te zien en te beleven. Met de Verrassend Valencia fietstour ontdek je in ongeveer drie uur tijd zowel het historische centrum als het meer moderne gedeelte van Valencia. Onder begeleiding van een enthousiaste Nederlandstalige gids ontdekken jullie de meest verrassende plekjes in Valencia. Aanrader is om de tour aan het begin van jullie tijd hier te boeken, zodat je direct een idee hebt hoe Valencia in elkaar zit. De fietstour kan privé geboekt worden, maar jullie kunnen ook met een samengestelde groepstour mee. Net wat jullie willen!

Prijs per persoon: € 28,00 per persoon (in het geval van een privétour is de prijs afhankelijk van het aantal deelnemers)
Minimum aantal personen: 4 personen (in het geval van een privétour is er geen minimum aantal personen)
Duur: circa 3 uur
Inclusief: enthousiaste Nederlandssprekende gids, fietshuur tijdens de fietstour, 1 drankje tijdens de terrasstop en een proefverrassing
Extra: de fietstour kan op maat gemaakt worden, bijvoorbeeld voor een bijzondere gelegenheid (verjaardag, jubileum, personeelsreis met thema, etc.)
Meer informatie over de fietstour incl. proefverrassing

Boek nu

PAELLA WORKSHOP

Paella workshop met local Pablo

Wist je dat paella haar oorsprong vindt in Valencia? De typische Paella Valenciana wordt gemaakt met onder andere rijst, kip, konijn en bonen (en slakken als je dat lekker vindt!). Om je vingers bij af te likken! Hoe leuk is het om zelf te leren hoe je dit typisch Valenciaanse gerecht kunt maken? Het speciale aan de paella workshop is dat deze plaatsvindt net buiten het centrum van Valencia, op de ‘huerto’ (dit betekent platteland in het Spaans). Het is een prachtige plek inclusief buitenzwembad voor een verfrissende duik na de lunch. De workshop wordt begeleid door Pablo, een echte Valenciaan. Hij gaat jullie in het Engels de kneepjes van het paella maken leren.

Prijs per persoon: vanaf € 57,50 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers
Minimum aantal personen: 10 personen
Duur: circa 3,5 uur
Inclusief: paella workshop in het Engels onder leiding van Valenciaan Pablo, een authentieke Valenciaanse lunch met verschillende tapashapjes vooraf, een heerlijke Paella Valenciana, een Valenciaans dessert en koffie, open bar met bier, tinto de verano, rode/witte wijn en water, een klein buitenzwembad incl. kleedruimtes
Meer informatie over de paella workshop

Boek nu

ALBUFERA EXCURSIE incl. boottocht

Albufera excursie incl. boottocht

Het Albufera meer is het grootste zoetwatermeer van Spanje en bevindt zich net buiten Valencia. Een heerlijk gebied om van de natuur te genieten en meer te ontdekken over de rijstvelden waar die lekkere paellarijst wordt verbouwd. Met een bootje vaar je over het Albufera meer. Onze enthousiaste Nederlandstalige gids kan jullie alles vertellen over het natuurpark, de barraca’s (typische vissershuisjes) en nog veel meer. En natuurlijk gaan jullie zelf ook een heerlijke Paella Valenciana eten!

Prijs per persoon: vanaf € 62,50 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers
Minimum aantal personen: 7 personen
Duur: circa 4 uur – 4,5 uur incl. uitgebreide lunch
Inclusief: enthousiaste Nederlandstalige gids, bustransfer van Valencia naar Albufera en vice versa, boottochtje, lunch Paella Valenciana (inclusief voorgerechtjes, Paella Valenciana lunch, regionaal dessert en wijn/bier/water/koffie)
Meer informatie over de Albufera excursie incl. boottocht

Boek nu

FOTO SAFARI

Wil je op een speelse en verrassende manier Valencia ontdekken? Dan is het foto safari spel zeker iets voor jullie! Verdeeld in verschillende teams gaan jullie aan de hand van vragen en verrassende opdrachten het prachtige, historische centrum van Valencia ontdekken. Tussendoor kunnen jullie ook nog van diverse, lekkere proefverrassingen genieten. Tenminste, als jullie de juiste plekken kunnen vinden natuurlijk 😉 Het is een race tegen de klok en vooral tegen de andere teams natuurlijk. Het winnende team gaat uiteraard niet met lege handen naar huis! Het foto safari spel is eventueel ook op maat te maken, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje met een bepaald thema.

Prijs per persoon: vanaf € 20,00 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers
Minimum aantal personen: 8 personen
Duur: circa 2,5 uur
Inclusief: begeleiding door enthousiaste Nederlandstalige local, diverse proefverrassingen en een cadeau voor het winnende team
Meer informatie over de foto safari

Boek nu

Tapastour

Zijn jullie gek op tapas? Ga dan mee op tapastour! Wij weten de meest authentieke of juist moderne tapasbarren te vinden, in een wijk net buiten het centrum, waar ze overheerlijke tapas serveren. We nemen je mee naar plekken die je niet terugvindt in de gemiddelde reisgids en waar het soms lastig is om een plekje te reserveren. Tussendoor wandel je door de prachtige straten van Valencia en kun je onze enthousiaste Nederlandssprekende gids alles vragen over Valencia en haar eetcultuur. Bij drie verschillende tapasbars maken we een stop om te genieten van lekkere tapas en een drankje.

Prijs per persoon: vanaf € 45,00 per persoon, afhankelijk van aantal deelnemers
Minimum aantal personen: 8 personen (in het geval van een privétour is 4 personen het minimum aantal personen)
Duur: circa 2,5 uur
Inclusief: enthousiaste Nederlandssprekende gids, drie drankjes en drie hapjes
Meer informatie over de tapastour

Boek nu

Wijnproeverij

Houd je van een lekker wijntje? Spanje is natuurlijk onder meer bekend van haar lekkere wijnen, maar wist je dat ook Valencia diverse wijngebieden kent? Tijdens de wijnproeverij laten we je graag kennismaken met vier kwaliteitswijnen uit deze streek. En natuurlijk serveren we daar ook iets lekkers bij 😉 Houd je meer van cava of vermut, dan kun je ook een speciale cava- of vermutproeverij boeken.

Prijs per persoon: vanaf € 35,00 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers
Minimum aantal personen: 8 personen
Duur: circa 1,5 uur
Inclusief: proeven van 4 verschillende Valenciaanse kwaliteitswijnen, enthousiaste Nederlandstalige local met een passie voor wijn, bij iedere wijn een bijpassend hapje, fijn overzichtje met wijn/restauranttips
Meer informatie over de wijnproeverij

Boek nu

Wandeling door Ruzafa en Canovas

Wandeling door L'Eixample

Willen jullie letterlijk eens buiten de gebaande paden wandelen? Ontdek dan de wijken Ruzafa en Canovas! Beide wijken liggen in het district L’Eixample – waar onder andere ook de Mercado de Colon is gevestigd. Waar de één bekend staat om haar creatieve en artistieke touch, is de andere wijk trendy en hip en kent het veel modernistische gebouwen. Het zijn twee heerlijke wijken om doorheen te struinen. Er valt heel veel over te vertellen en te zien, dingen waar je normaal gesproken aan voorbij loopt! Onze gids neemt jullie graag mee op pad om deze verrassende wijken van dichtbij te ontdekken.

Prijs per persoon: vanaf € 25,00 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers
Minimum aantal personen: 8 personen (in het geval van een privétour is er geen minimum aantal personen)
Duur: circa 2,5 uur
Inclusief: enthousiaste Nederlandssprekende gids, een drankje op een terras en een proefverrassing
Meer informatie over de wandeling door Ruzafa en Cánovas

Boek nu

Stadswandeling historisch centrum

Historisch Valencia stadswandeling

Het centrum herbergt prachtige, historische bezienswaardigheden en geeft je tegelijkertijd een goede indruk van het dagelijkse leven in Valencia. Samen met een enthousiaste Nederlandssprekende gids ontdekken jullie de boeiende verhalen en verrassende weetjes achter de prachtige gebouwen, straten, beelden en andere mooie plekjes. Onze gids kan jullie ook meer vertellen over lokale gebruiken, belangrijke feestdagen en gewoonten. Tijdens de wandeling is er uiteraard ook ruimte voor een terrasstop en proeven jullie iets typisch Valenciaans!

Prijs per persoon: vanaf € 30,00 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers
Minimum aantal personen: 8 personen (in het geval van een privétour is er geen minimum aantal personen)
Duur: circa 2,5 uur
Inclusief: enthousiaste Nederlandssprekende gids, een drankje op een terras en een proefverrassing
Meer informatie over de stadswandeling

Boek nu

Rondleiding Stad van de Kunst en Wetenschap

Als je op internet zoekt naar Valencia, vallen de zes markante gebouwen van de Stad van de Kunst en Wetenschap (Ciudad de las Artes y las Ciencias: CAC) je direct op. Ontworpen door de wereldberoemde Valenciaanse architect Santiago Calatrava, gebouwd in de jaren negentig en omringd door kristalhelder blauw water. Deze gebouwen hebben elk een eigen, bijzonder verhaal en verrassende weetjes. Onze enthousiaste Nederlandssprekende gids vertelt jullie er alles over! Houden jullie van architectuur, kunst, cultuur, wetenschap en natuur, dan mogen jullie deze plek zeker niet overslaan.

Prijs per persoon: vanaf € 22,50 per persoon, afhankelijk van het aantal personen
Minimum aantal personen: 8 personen
Duur: circa 1 uur
Inclusief: enthousiaste Nederlandssprekende gids
Meer informatie over de CAC rondleiding

Boek nu

Proeverij Mercado Central of Mercado Ruzafa

Mercado Central Valencia proeverij

Op gastronomisch vlak heeft Valencia veel te bieden. Foodies zijn hier in food-walhalla! Een bezoekje aan de Mercado Central – de grootste versmarkt van Europa – kan dan zeker niet achterblijven. Met ruim 900 (!) kraampjes kunnen jullie hier genoeg lekkers proeven. Vis, vlees, groenten, fruit, hammen en kazen, hartige en zoete lekkernijen…jullie kijken vast jullie ogen uit! Ga je liever voor een wat onbekendere plek, een markthal die juist door de locals graag bezocht wordt? Ga dan mee naar de Mercado Ruzafa! Tijdens de proeverij laat onze enthousiaste Nederlandstalige gids jullie bij verschillende kraampjes wat lekkers proeven en vertelt jullie meer over de producten, de markt en de locals.

Prijs per persoon: vanaf € 25,00 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers en keuze voor Mercado Central of Mercado Ruzafa
Minimum aantal personen: 8 personen
Duur: circa 1 uur
Inclusief: enthousiaste Nederlandssprekende gids en verschillende lekkernijen waaronder de Spaanse delicatesse ‘Jamon Iberico de Bellota’
Meer informatie over de Mercado proeverij

Boek nu

Bierproeverij

Onze oud-collega Koen is samen met zijn Spaanse vrienden een bierlokaal begonnen en brouwt zijn eigen bier in Valencia. Hij vertelt jullie graag meer over de oorsprong van (Valenciaans) bier, ingrediënten, typen bier en de verschillende soorten Valenciaans bier. En natuurlijk wordt er ook geproefd (incl. bijpassende hapjes)!

Prijs per persoon: vanaf € 32,50 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers
Minimum aantal personen: 8 personen
Duur: circa 1,5 uur
Inclusief: enthousiaste Nederlandstalige local met passie voor bier, proeverij van vier verschillende Valenciaanse biertjes en bijpassende ‘picoteo’ (hapjes)
Meer informatie over de bierproeverij

Boek nu

FLAMENCO WORKSHOP

Houden jullie van actief bezig zijn en leer je graag iets nieuws, iets typisch Spaans? Dan is de flamenco workshop absoluut een aanrader. De flamenco is een typisch Spaanse dans met veel energie. Onze Lourdes leert jullie met al haar enthousiasme en charme de basispassen van de flamenco. Ze krijgt zelfs de meest stijve hark aan het dansen!

Prijs per persoon: vanaf € 20,00 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers
Minimum aantal personen: 6 personen
Duur: circa 1 uur
Inclusief: flamenco workshop met de Valenciaanse Lourdes
Meer informatie over de flamenco workshop

Boek nu

BEDRIJFSUITJE, vriendengroep, VRIJGEZELLENFEEST

Ga je met een grotere groep (bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of personeelsreis, een vriendengroep, jaarclub of met familie) naar Valencia of juist voor een bijzondere gelegenheid (vrijgezellenweekend, jubileumweekend)? Wij kunnen niet alleen verrassende groepsactiviteiten voor jullie organiseren, maar we kunnen ook helpen bij het reserveren van heerlijke restaurants die populair zijn onder de locals. Zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken! We regelen op maat gemaakte programma’s tot bijzondere en unieke activiteiten. We denken altijd graag met jullie mee! Lees de ervaringen van groepen die jullie al voor gingen en neem contact met ons op voor meer informatie via onderstaand formulier!

RESERVERINGSFORMULIER

Vul onderstaand formulier in om een groepsactiviteit te reserveren of meer informatie aan te vragen. Je kunt ook een mail sturen of ons bellen:

  • E-mail: info@verrassendvalencia.nl
  • Telefoon: (0034) 644 384 403
  • Reserveringsformulier:

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht)

Je telefoonnummer

Welke groepsactiviteit wil je reserveren?

Albufera excursieBierproeverijEnergy ClinicFietstourFlamenco workshopFoto safariPaella workshopMercado ProeverijRondleiding Stad van de Kunst en WetenschapStadswandeling historisch centrumTapastourWandeling door Ruzafa en CanovasWijnproeverij


Op welke datum wil je de activiteit reserveren?

Voor hoeveel personen wil je de activiteit reserveren?

Vragen of opmerkingen?

Comments are closed.