Georganiseerde picknick

Onderwerpen

Een waanzinnig uitzicht, een prachtig gedekte tafel en een heerlijke lunch op een locatie naar keuze. Dát is de picknick die we voor je kunnen organiseren. En het mooie aan alles, je hoeft er zelf niks voor te doen! Je geeft je wensen door voor je georganiseerde picknick in Valencia en wij regelen de rest.

Locatie

Ga je voor het Turia park met uitzicht op de futuristische gebouwen van de Stad van Kunst en Wetenschappen? Ga je voor het strand, zodat je tussendoor nog een duik kan nemen? Of ga je misschien wel voor de tuin van jullie gehuurde huis. Alles is mogelijk! We kunnen de picknick op elke locatie op- en weer afbouwen.

Menu

Het menu is gevarieerd. Zo kunnen jullie kiezen voor een ontbijtje, een simpele of luxe lunch of misschien wel een borrel. Het menu wordt hierop aangepast. Ook houden we uiteraard rekening met jullie allergieën of dieetwensen. We zorgen dat alles klaarstaat als jullie aankomen en ruimen natuurlijk ook weer op als jullie weggaan.

Unieke ervaring

Een georganiseerde picknick in Valencia is een unieke ervaring en iets wat je gezelschap niet snel zal vergeten. We zorgen dat alles er picobello uitziet en dat jullie niks tekortkomen. De tafel is prachtig gedekt met keramische borden en glazen van glas. We zorgen ook nog voor versiering en indien wenselijk, kunnen we dit nog verder en eventueel gepersonaliseerd uitbreiden.

Entertainment

Misschien vind je het leuk om je picknick nog een extra verrassende touch te geven door bijvoorbeeld live muziek toe te voegen, een goochelaar, een flamenco optreden of een vuurspuwer. We denken graag met je mee en kunnen allerlei soorten entertainment verzorgen tijdens jouw georganiseerde picknick.

Praktische informatie

Locatie
De locatie is door jullie zelf te bepalen

Tijd
De picknick neemt normaal gesproken ongeveer 2 à 3 uur in beslag. Als jullie minder tijd hebben, kunnen jullie hem uiteraard ook verkorten.

Kosten
Afhankelijk van de grootte van de groep, het menu en de overige wensen die er zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Aantal personen
De picknick is te boeken vanaf 8 personen.

Hoe boek je de georganiseerde picknick van Verrassend Valencia?

– Mail ons: info@verrassendvalencia.nl
– Bel ons: (0034) 613281461, of stuur een WhatsApp.
– Vul onderstaand contactformulier in: