Campings

In het geval dat je tijdens jouw vakantie wilt kamperen in een rustgevend natuurgebied, maar toch graag dichtbij een dynamische stad wilt verblijven is Valencia een hele goede keuze. Op deze pagina staat een overzicht van campings zowel dichtbij Valencia als wat verder weg in de provincie Valencia waar je gezellig met jouw gezelschap kunt verblijven. Houd er rekening mee dat er in de buurt van de stad Valencia niet ontzettend veel campings zijn, maar je uiteraard ook wat verder de regio in kunt gaan.

Camping Valencia – Bungalows

  • Vanaf €86,00 per nacht
  • 10 minuten van Valencia

Camping Valencia – Bungalows ligt maar tien minuten rijden van de stad Valencia af! Je bent ook zo bij het strand Puçol, deze ligt namelijk maar 50 meter van de camping af. De camping heeft drie buitenbaden met glijbanen. Ook is er een tennisbaan voor de tennisliefhebbers en een leuke speeltuin voor de kids. In de zomermaanden is er een animatieteam aanwezig. Ideaal dus voor gezinnen met kinderen! Bekijk meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid via Camping Valencia – Bungalows.

Als je Valencia wil verkennen, kun je het best een stadswandeling met gids boeken of zelf de stad doorlopen met de wandelroute centrum!

Devesa Gardens

  • Vanaf €70,00 per nacht
  • Mooie locatie, verfrissend zwembad

Devesa ligt in El Saler, El Saler ligt op ongeveer 12 kilometer vanaf het centrum van Valencia. Deze accommodatie biedt gratis WiFi en airconditioning. Er is toegang tot een tuin met een heerlijk terras. De gekleurde bungalows hebben een uitgeruste keuken, een eethoek, een flatscreen tv en een eigen badkamer. Verder worden er activiteiten georganiseerd voor de kids zodat je heerlijk kunt genieten van de rust op de veranda of een duik nemen in het verfrissende zwembad ;). Bekijk meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid via Devesa Gardens.

Camping Mariola*

  • Vanaf €57,00 per nacht
  • In een natuurpark

Camping Mariola is gelegen in een natuurpark. Dit park heeft vele mogelijkheden, zoals een restaurant/bar, supermarkt, zwembaden, barbecues en speelplaatsen voor kinderen. Camping Mariola heeft campingplaatsen en bungalows. Bekijk meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid via Camping Mariola.

Camping Park El Saler

  • Vanaf €56,00 per nacht voor 2 personen
  • In natuurpark L’Albufera

Bij Camping Park El Saler kun je terecht voor een kampeerplaats, maar ook is er een ruim aanbod van bungalows. Deze camping bevindt zich in het Parque Natural de L’Albufera, maar ligt ook op korte afstand, een kilometer of 8, van de stad Valencia. Tevens stopt er een bus (naar Valencia stad) voor de deur van de camping. Bekijk meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid via Camping Park El Saler.

Comments are closed.