Boetiekjes

Valencia is een grote stad waar je goed terecht kunt om bekende, Spaanse merken als Zara en Mango te shoppen. Maar hoe leuk is het om thuis te komen met een gaaf item waar je verder niemand in Nederland mee ziet? Wanneer je van de grote winkelstraten afwijkt, vind je allerlei leuke boetiekjes in Valencia met originele kleding, accessoires en interieurdesign. Je vindt hier alvast zes bijzondere winkels!

Pedres Y Teles

Dit winkeltje is ontzettend authentiek en valt meteen op, waardoor je al snel naar binnen wordt gelokt. Het is een paradijs van kleuren: aan het plafond hangen talloze prachtige Turkse lampen in verschillende kleuren. Je kunt er ook unieke handgemaakte leren tassen, sieraden en sjaals kopen. Mocht je een unieke vakantieherinnering willen meenemen, ben je hier aan het goede adres! Pedres Y Teles vind je achter de Mercado Central.

Locatie
Carrer del Trench 7
46001 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 10.00 – 21.00 uur 

Al Vent

Vlakbij de Torres de Serranos vind je dit kleine sieraden- en accessoireszaakje dat opvalt door het toffe design. Ben je een sieradenliefhebber? Dan kun je je hier uitleven! Naast leuke tasjes is er een groot aanbod van zilveren en gouden kettingen, armbandjes, ringen en enkelbandjes. Het leuke aan Al Vent is dat ze zowel opvallende als minimalistische stijlen hebben. Mannen kunnen hier ook accessoires winkelen. Geen tijd om langs te gaan? Je kunt via hun Instagram ook bestellen!

 Locaties
Carrer de Calatrava 4
46001 Valencia
Website

Openingstijden
Zondag t/m donderdag: 11.00 – 21.30 uur
Vrijdag en zaterdag: 11.00 – 23.00 uur

Garage Factory

Op zoek naar een stijl die een tikkeltje anders is? De unieke producten van Garage Factory zijn erg kleurrijk, maar ook minimalistisch. Van plantenpotten tot speciaalbiertjes, er is van alles. Het aanbod is verrassend groot en van een erg goeie kwaliteit. De Garage Factory vind je in de creatieve wijk Ruzafa.

Locatie
Carrer de Burriana 19
46005 Valencia

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 10.30 – 21.00 uur

El Sitio De Mi Recreo

In de gezellige wijk Pla del Remei vind je allerlei winkeltjes, waaronder het hippe boetiekje El Sitio de Mi Recreo (wat zoiets betekent als ‘de plaats van mijn plezier’). Hier scoor je een uniek item om je garderobe weer helemaal mee op te fleuren! Van pastelkleurige clutches en mooie sieraden tot hippe jasjes en gave schoenen… In de wisselende collectie vind je allerlei leuke dingen van bekende merken als Samsoe & Samsoe en SESÚN maar ook van minder bekende merken.

Locatie
Carrer de Cirilo de Amorós 32
46001 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10.30 – 14.00 uur en 17.00 – 20.30 uur
Zaterdag: 11.00-14.00 en 17.30 – 20.30 uur

Kaif

Het toffe merk Kaif werd in 2012 door een familie in Valencia opgezet en is naast een winkel al een uitgebreide webshop rijker. Kleding van dit trendy merk is alleen te koop in de winkel in Valencia en via de website. De kleding is voor jonge vrouwen, hip en ook nog eens zeer betaalbaar!

Locatie
Carrer dels Cavallers 14
46001 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 11.30 – 14.00 en 18.00 – 21.00 uur

Singularu Jewels

Singularu Jewels bevindt zich schuin tegenover de Mercado de Colon. In dit winkeltje is het vaak druk en we snappen waarom! De collectie van gouden, zilveren en rosé sieraden is indrukwekkend leuk, wordt vaak vernieuwd en de prijs is verrassend laag. Je kunt zelfs sieraden laten personaliseren naar jouw eigen wens!

Locatie
Carrer del Comte de Salvatierra 33
46004 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 11.00 – 21.00 uur
Zondag: 11.00 – 15.00 en 16.00 – 20.00 uur

Tips

  • Houd er rekening mee dat vooral boetiekjes zich nog aan de siësta houden. Dit betekent dat de meeste van deze winkels tussen de middag gesloten zullen zijn. En sommige ook op zaterdag middag (vanaf 14.00 uur).
  • Op zoek naar nog veel meer boetiekjes en authentieke zaakjes? Ontdek dan de gezellige wijk Canovas en de artistieke wijk Ruzafa met de Verrassend Valencia wandelroute Ruzafa en Canovas

Comments are closed.