Fietstour Verborgen Plekjes

Ontdek het Valencia van de locals tijdens de Verborgen Plekjes fietstour! Een van onze enthousiaste Nederlandstalige gidsen neemt je aan de hand van bijzondere weetjes mee naar unieke parels in de stad. Ontdek de plekken waar de echte Valencianen graag komen en laat je verrassen!

Fietsen langs verborgen plekjes

Tijdens de Verborgen Plekjes fietstour waan jij je in het Valencia van de Valencianen! Voor iedereen die al meerdere malen in Valencia is geweest, graag buiten de begaande paden treedt en denkt de stad al helemaal te kennen, is deze tour een leuke optie. Benjamin, Anna, Jessica of één van onze andere enthousiaste Nederlandstalige gidsen onthullen graag de geheimen van deze heerlijke stad. In drie uur tijd neemt de gids je mee naar verrassende en nog onontdekte spots van de stad. Gegarandeerd kom je op plekken waar je anders niet snel zou komen! Want juist die unieke en bijzondere plekjes maken jouw vakantie onvergetelijk.

We fietsen onder andere door de wijken Canovas, El Pla del Remei, Algiros en Benimaclet en laten je zien waar de locals graag komen. Een bijzondere muurschildering, een onontdekte tapasbar, een verstopt oud klooster, een markthal waar je geen toerist vindt: je kunt het zo gek niet bedenken. Wil jij weten wat dé lokale hotspots zijn? Tijdens de terrasstop geeft de gids jullie graag nog wat unieke tips om jullie tijd in Valencia onvergetelijk te maken. En we verrassen je tijdens de tour ook graag met een lokale lekkernij.

De prijs voor onze Verborgen Plekjes fietstour is €30,00 per persoon, inclusief een enthousiaste Nederlandstalige gids, een fijne Hollandse Cortina fiets, een drankje en een lokale lekkernij.

Kies je voor een privé fietstour, dan kunnen we de route aanpassen aan de wensen van jullie groep. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Tip: naast de fietstour hebben we nog veel meer leuke en verrassende groepsactiviteiten!

Wanneer?

De tour start tussen 10.00 uur en 11.00 uur en duurt ongeveer 3 uur, inclusief korte stop voor een lekker drankje, een lokale lekkernij onderweg en leuke tips van de gids. Regelmatig organiseren we ook op andere tijdstippen deze tour, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Deelnemen aan de Verborgen Plekjes fietstour

E-mail: shop@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 691 92 89 43
Stuur ons een Whatsapp berichtje (binnen openingstijden)
Stuur ons een Whatsapp berichtje (buiten openingstijden)

Ook kun je reserveren
via onderstaand reserveringsformulier:


Echte Nederlandse fietsen

Valencia is een echte fietsstad! Het is er namelijk zo plat als een dubbeltje. En wat is er fijner dan fietsen op een echte Hollandse fiets? Onze uit Nederland geïmporteerde Cortina fietsen zijn comfortabel en stevig: gegarandeerd dat jij niet meer wil afstappen! Onderweg iets te eten, een flesje water of je zwemspullen mee? Dat kan makkelijk, want wij hebben ook fietsen met houten sinaasappelkratjes voorop. Elke nieuwe fiets krijgt bij ons een naam, dus wie weet rijd jij straks wel rond op je eigen fiets…

Tip! Ben je na de tour nog lang niet uitgefietst? Voor €8,00 (€16,50 voor een e-bike) extra kun je de fiets de rest van de dag nog huren!

Wat zijn de mogelijkheden?

Je fietst tijdens de tour op een comfortabele witte stadsfiets met drie versnellingen, terugtraprem en eventueel een kratje. Maar er zijn natuurlijk ook andere opties:

 • E-bike: minder hard trappen!
 • Tandem: moeite met fietsen, blind/slechtziend of om andere reden niet in staat om zelf te fietsen? Stap dan met twee personen op een tandem en maak een onvergetelijk ritje door de stad.
 • Kids: wij hebben diverse maten kinderfietsen, zowel voor de kleintjes als de grotere kids! 
 • Medium bikes: Ben je tussen de 1.35 en 1.60 meter? We hebben ook medium bikes (24 of 26 inch) van het merk Cortina.
 • Kleine kids: die kunnen mee op tour in een voor- of achterzitje.
 • Deelname op je eigen fiets: voor als jij je tweewielige maatje niet alleen kunt laten.

Wij horen het graag van tevoren als je speciale wensen hebt qua fiets!

Prijzen

Activiteit: Verborgen Plekjes fietstour
Prijs per persoon: €30,00

Kids: 0 t/m 2 jaar: €4,00 euro | 3 t/m 12 jaar: €18,00
Elektrische fiets: €42,50
Tandem: €30,00 p.p. Tijdens de fietstour enkel beschikbaar voor personen met een beperking.
Fietstour met eigen fiets: €28,00

Inclusief: enthousiaste Nederlandstalige gids + fietshuur + 1 drankje (water/frisdrank/thee/koffie/bier/wijn) + lokale lekkernij

Goed om te weten

 • Onze Verborgen Plekjes fietstour gaat van start bij een minimaal aantal deelnemers van zes personen.
 • We zorgen altijd dat je met een enthousiaste Nederlandstalige gids op pad gaat. Helaas is het niet mogelijk om van tevoren een specifieke gids te kiezen.
 • Ben je nog niet klaar met fietsen na de fietstour? Voor €8,00 per fiets kun je de rest van de dag met je stalen ros nog verder Valencia ontdekken (voor een e-bike is dit €16,50).
 • Wil je liever met je eigen groep op stap? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een privé fietstour.
 • Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je alleen een fiets wilt huren.

Waar vind je ons?

Je vindt onze winkel in de hippe wijk Ruzafa. Makkelijk te bereiken vanaf Estación del Norte en het metrostation Xativa bij Plaza de Toros. Om de hoek van onze winkel is een parkeergarage (Parking Buenos Aires, Carrer de Buenos Aires 30, 8 uur parkeren kost €22,00).

Verrassend Valencia Tours & Bike Rental shop
Carrer de Cuba 34 (of Carrer de Cuba 34 in het Valenciaans)
46006 Valencia

Neem contact met ons op!

E-mail: shop@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 691 92 89 43
Stuur ons een Whatsapp berichtje (binnen openingstijden)
Stuur ons een Whatsapp berichtje (buiten openingstijden)

Je kunt natuurlijk ook altijd even bij ons binnenlopen. Onze openingstijden:

Maandag t/m zondag: 09.30 – 14.00 uur en 16.30 – 20.00 uur

Of boek direct de fietstour Verborgen Plekjes via onderstaand reserveringsformulier!