Yoga

Woon je voor een langere periode in Valencia en ben je op zoek naar een goede locatie om te sporten? Of ben je hier voor een tijdelijk verblijf, maar wil je tijdens je vakantie toch actief blijven? Je vindt hier een overzicht van yogastudio’s en –lessen in Valencia. Zo blijf je ook hier in Spanje mentaal en lichamelijk in balans!

Yoga Flow

De nieuwste yoga studio in Valencia is Yoga Flow! De moderne, rustgevende yoga studio, is gespecialiseerd in Flow, Ashtanga en Hatha, maar ze hebben ook andere lessen als Aerial Yoga en Restorative, wat letterlijk ‘versterkend’ betekent. Of je nou alleen maar een kijkje wil nemen in één van de lessen, of een hele cursus wil volgen. Alles kan! Yoga oefen je uit om tot rust te komen, daar hebben ze rekening gehouden met je drukke leven. De hele dag door zijn er lessen! Voor een abonnement van drie maanden betaal je tien euro per les, maar zodra je meer lessen neemt daalt de prijs.

Locatie
Carrer del Pintor Salvador Abril 9
46005 Valencia
Website

Ashtanga Yoga

De drijvende kracht achter deze yogastudio is Jana. Ze is gecertificeerd yogalerares en woont sinds 2012 in Valencia. Handig, ze spreekt ook Engels en Duits! Alle lessen bij Ashtanga Yoga staan in het teken van fysiek fit worden en rust vinden in je hoofd, met als einddoel je hele gezondheid verbeteren. Deze yogalessen zijn vrij actief en gericht op mensen die van sporten houden. Er vinden wekelijks enkele publieke lessen plaats, de actuele tijden vind je op de (Engelstalige) website. Het is mogelijk om slechts een enkele les te volgen en ook privélessen zijn mogelijk.

Locatie
Calle Marino Albesa 4, deur 7
46022 Valencia
Website

Bikram Yoga Valencia

Een zaal van 40 graden Celcius en 40% luchtvochtigheid… En daar bevind je je 90 minuten lang in met 26 verschillende yogaposities. Dat is Bikram Yoga en dit kun je in Valencia volgen. Van maandag tot en met vrijdag zijn er twee bikram yogasessies per dag en in het weekend één. Voor een eenmalige yogasessie betaal je €20. Ben je van plan meerdere keren naar een les te gaan? Een (voordelig) idee is dan om een abonnementje af te sluiten. Zo heb je abonnementen voor 1, 3, 6 of 12 maanden waarbij je onbeperkt naar de lessen kunt. Ook zijn er ‘strippenkaarten’, waarbij je bijvoorbeeld twintig sessies kunt volgen in twee maanden.

Locatie
Calle Cirilo Amorós 29
46004 Valencia
Website

Sudaka Yoga

Sudaka Yoga biedt verschillende lesvormen aan, waaronder Mindfulness Yoga, Yin Yoga, Thaise massages en meditatie. Tijdens de klassen wordt er via ademhaling en lichaamsbeweging tot zowel inspanning als ontspanning gekomen. Er zijn mogelijkheden tot privélessen en de lessen kunnen ook in het Engels gegeven worden. Op de (Engelstalige) website is een blokkenschema met alle lestijden te zien.

Locatie
Calle Sagunto 97
46009 Valencia
Website

Yoga Valencia

Estudio de Yoga

In deze yogastudio wordt door drie gekwalificeerde leraren traditionele yoga gegeven. Hierbij staan zowel lichaamshoudingen als mentaal bewustzijn centraal. Van maandag tot en met donderdag vinden er dagelijks twee of drie yogalessen plaats. Op de website van Estudio de Yoga kun je een blokkenschema met de lestijden vinden. Er zijn ook lessen voor kinderen en speciale meditatielessen.

Locatie
Calle Dr. Vicente Zaragozá 9, deur 7b
46020 Valencia
Website

Yoga with Jennison

Waar kun je beter tot rust komen dan in de natuur? Samen met Jennison krijg je Engelse les in het Turiapark! Deze sessies zijn vooral gericht op beginners en zijn in Hatha en Vinyasa stijl. Hiernaast worden er nog evenementen georganiseerd, bijvoorbeeld zonsondergang yoga op het strand! Éen les in het Turiapark kost €20,00, voor alle drie de lessen betaal je €54,00 en de zonsondergang yoga kost vijf euro. Het ruisende geluid van de zee en het heerlijke avondzonnetje in je gezicht.. Is er iets ontspannender?

Locatie
Carrer del Pintor Salvador Abril 9
46005 València
Website

Comments are closed.