Yoga

Onderwerpen

Woon je voor een langere periode in Valencia en ben je op zoek naar een goede locatie om te yoga te doen? Of ben je hier voor een tijdelijk verblijf, maar wil je tijdens je vakantie toch actief blijven? Je vindt hier een overzicht van yogastudio’s en –lessen in Valencia. Zo blijf je ook hier in Spanje mentaal en lichamelijk in balans!

Privé yogales

Ben je met een groep(je) en volg je liever een privé yogales? Al vanaf 4 personen kun je een privé yogales boeken! Op onze pagina ‘Yoga voor groepen’ lees je er meer over.

Yoga en Lastrellas

Een indoor en outdoor yoga studio opgezet door de Hollandse Sterre. Haar indoor studio bevindt zich in Ruzafa, de outdoor lessen vinden plaats in het Turia park en soms op het strand. Je kunt kiezen uit Power yoga, Ashtanga yoga, Yoga Slow, Yin yoga, Fit Yoga en Zwangerschaps yoga, alle niveaus zijn welkom. Daarnaast worden er ook allerlei yoga activiteiten georganiseerd, zoals yoga met brunch, SUP Yoga, Sounds Baths, Full Moon yoga op het strand en meerdaagse yoga retreats. Houd hiervoor haar Instagram pagina in de gaten. Spreek je geen Spaans? Geen probleem. De lessen worden ook in het Engels gegeven. Fijn aan de lessen van Sterre is, dat je geen abonnement hoeft te nemen. Voor €6,00 kun je een les in het park bijwonen. In de studio kost één les €12,50, voor €65,00 kun je onbeperkt lessen in de studio en het park volgen.

Yoga Flow

De nieuwste yoga studio in Valencia is Yoga Flow! De moderne, rustgevende yoga studio, is gespecialiseerd in Flow, Ashtanga en Hatha, maar ze hebben ook andere lessen als Aerial Yoga en Restorative, wat letterlijk ‘versterkend’ betekent. Of je nou alleen maar een kijkje wil nemen in één van de lessen, of een hele cursus wil volgen. Alles kan! Yoga oefen je uit om tot rust te komen, daar hebben ze rekening gehouden met je drukke leven. De hele dag door zijn er lessen! Voor een abonnement van vier lessen per maand, betaal je €50,00. Zodra je meer lessen neemt daalt de prijs.

  • Carrer del Pintor Salvador Abril 9
  • Website

Bikram Yoga Valencia

Een zaal van 40 graden Celcius en 40% luchtvochtigheid… En daar bevind je je 90 minuten lang in met 26 verschillende yogaposities. Dat is Bikram Yoga en dit kun je in Valencia volgen. Van maandag tot en met vrijdag zijn er twee bikram yogasessies per dag en in het weekend één. Voor een eenmalige yogasessie betaal je €30,00. Ben je van plan meerdere keren naar een les te gaan? Een (voordelig) idee is dan om een abonnementje af te sluiten. Zo heb je abonnementen voor 1, 3, 6 of 12 maanden waarbij je onbeperkt naar de lessen kunt. Ook zijn er ‘strippenkaarten’, waarbij je bijvoorbeeld twintig sessies kunt volgen in twee maanden.

  • Carrer de Cirilo Amorós 29
  • Website

Estudio de Yoga

In deze yogastudio wordt door drie gekwalificeerde leraren traditionele yoga gegeven. Hierbij staan zowel lichaamshoudingen als mentaal bewustzijn centraal. Van maandag tot en met donderdag vinden er dagelijks twee of drie yogalessen plaats. Op de website van Estudio de Yoga kun je een blokkenschema met de lestijden vinden. Er zijn ook lessen voor kinderen en speciale meditatielessen. Een abonnement van vier lessen per maand, kost €45,00.

  • Carrer del Dr. Vicent Zaragoza 9, deur 7b
  • Website

Yoga with Jennison

Zin om een yogales te volgen in het mooie Turia park? Of misschien nog wel rustgevender op het strand van Valencia? Ga dan naar één van de lessen van Jennison, zij geeft elke week diverse yogalessen op het strand en in het Turia park en iedereen is welkom. Ben je beginner of juist gevorderd? Jennison richt haar lessen op een manier in waardoor iedereen een fijne les heeft. De yogalessen in het park geeft zij vaak op woensdag, vrijdag en zondag en kosten ca. €7,00 (€5,00 op zondag) per les. Haar lessen zijn vooral Hatha en Vinyasa yoga, maar daarnaast organiseert ze ook veel evenementen. Bijvoorbeeld het yoga en koffie evenement of een yoga en brunch evenement, houd hiervoor haar Instagrampagina in de gaten!

  • Avinguda de Peris i Valero 128
  • Website

Tips

  • Ben je naast yoga ook fan van Pilates? Ontdek alle leuke Pilates-scholen in Valencia.
  • Zou je graag een privé yogales willen volgen? Neem dan eens een kijkje op deze pagina voor meer informatie.