Mexicaanse restaurants in Valencia

Onderwerpen

Begin jij te watertanden bij de gedachte aan taco’s, fajitas, burrito’s, nachos en Mexicaanse salades? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Valencia is namelijk een Spaanse stad met veel internationale invloeden. Hierdoor zijn er genoeg heerlijke Mexicaanse restaurants in Valencia. ¡Que aproveche!

La FÁBrica (Wijk: El Grao)

In de wijk El Grao, op loopafstand van het strand, bevindt zich een van de gezelligste Mexicaanse restaurants in Valencia: La FÁBrica. Dit gezellige restaurant heeft in het midden een open keuken, waardoor je precies kan zien hoe jouw gerecht bereid wordt. Het interieur is erg kleurrijk en er hangen overal vrolijke lampen en lichtjes. Op de kaart staan typisch Mexicaanse gerechten tegen een betaalbare prijs. La FÁBrica heeft op de kaart veel vegetarische en veganistische opties, waardoor er voor iedereen keuze is.

 • Carrer del Crist del Grau 14
 • Website
 • Openingstijden:
  Dinsdag: 16.30 – 00.00 uur
  Woensdag t/m vrijdag: 08.30 – 00.00 uur
  Zaterdag: 09.30 – 00.00 uur
  Zondag: 09.30 – 17.00 uur

Taqueria La Llorona (Wijk: Ruzafa)

In de wijk Ruzafa vind je tacorestaurant Taqueria La Llorona. Dit is een van de beste Mexicaanse restaurants in Valencia. Op de menukaart staan verschillende taco’s die per stuk te bestellen zijn. Dit geeft je de kans om meerdere taco’s te proberen of om gezellig met een groep een combinatie van verschillende taco’s te nemen. In het restaurant zijn ook heerlijke cocktails te bestellen. Heb je zin gekregen in taco’s maar eet je liever thuis? Dit is geen probleem, bij Taqueria La Llorona kun je namelijk gewoon afhalen.

 • Carrer del Pintor Salvador Abril 29
 • Website
 • Openingstijden:
  Dinsdag t/m vrijdag: 13.30 – 15.30 uur en 20.30 – 22.45 uur (op woensdag alleen in de avond)
  Zaterdag en Zondag: 13.30 – 15.45 uur en 20.30 – 23.30 uur

La Venganza de Malinche (Wijk: Gran Vía)

In de wijk Cánovas (Gran Vía) ligt het typisch Mexicaanse restaurant La Venganza de Malinche. Wanneer je binnenkomt, waan je je meteen in Mexicaanse sferen. Dat je het gevoel hebt dat je even in Mexico bent, is precies de bedoeling van Blanca Alvares, de eigenaar van La Venganza de Malinche. Hij wil Valencianen en toeristen graag laten kennismaken van de Mexicaanse cultuur. Neem een kijkje en proef de heerlijke gerechten van de kaart.

 • Carrer de Borriana 47
 • Website
 • Dinsdag t/m zondag: 13.00 – 17.00 uur en 20.30 – 00.30 uur

Enchilame (Wijk: Ruzafa)

In de bohemian wijk Ruzafa en op zoek naar een verborgen spot voor heerlijke taco’s? In dit kleine Mexicaanse restaurant kun je op een kaartje zelf invullen wat je wilt eten. Alle gerechten zijn glutenvrij en er staan vegetarische opties op de kaart. Enchilame is de perfecte plek om even ontspannen te lunchen of dineren. Wees gewaarschuwd: na één bezoekje, wil je gegarandeerd terug!

 • Carrer de Cadis 55
 • Website
 • Openingstijden:
  Dinsdag t/m vrijdag: 19.30 – 23.00 uur
  Zaterdag: 13.30 – 15.30 uur en 19.30 – 23.00 uur

TIP!