Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje naar Valencia is zo geregeld met de hulp van Verrassend Valencia! We kunnen je helpen bij het organiseren van bijzondere en verrassende groepsactiviteiten. Ook weten we de beste accommodaties voor een goede nachtrust in een gezellige wijk en de meest populaire restaurants onder locals. We houden van verrassen, dus vier je een jubileum of heb je zelf ideeën voor een toffe personeelsreis, laat het ons vooral weten!

Valencia…de stad van de sinaasappels, paella, één van de grootste markthallen van Europa en de moderne gebouwen van de Stad van de Kunst en Wetenschap. Qua cultuur, historie en gastronomie kijk je hier je ogen uit! Maar met de rijstvelden en het grootste zoetwatermeer van Spanje om de hoek – Albufera – is er ook voor natuurliefhebbers veel te ontdekken. We helpen je graag bij het samenstellen van een verrassend bedrijfsuitje met gave groepsactiviteiten!

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvend voorstel op maat kun je contact met ons opnemen via:
Mail: info@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 613281461
Contactformulier

Ontdek de meest bijzondere bezienswaardigheden van Valencia

De allerleukste manier om Valencia te ontdekken is op de fiets. Tijdens onze fietstour neemt een enthousiaste Nederlandstalige gids (die in Valencia woont) je mee op pad en ontdek je het moderne én historische Valencia. In ongeveer drie uur heb je al ontzettend veel van de highlights van Valencia gezien, maar er komen ook zeker wat onontdekte parels langs. En dan ben je nog maar aan de start van je bedrijfsuitje! Wordt vervolgd…


Onze locals nemen je graag mee

Pablo is een echte Valenciaan en weet als geen ander hoe je een authentieke Paella Valenciana hoort te maken. De meeste restaurants maken paella op gas, maar de klassieke manier is op sinaasappelhout. Dat gaat Pablo jullie laten zien tijdens jullie bedrijfsuitje. Zelf gaan jullie natuurlijk ook aan de slag! En na de workshop en de paella lunch kunnen jullie lekker een duik nemen in zijn buitenzwembadje om af te koelen.

Ben je op zoek naar iets actievers voor jullie personeelsreis? Lourdes woont sinds haar geboorte in Valencia en leert jullie graag de basispassen van de flamenco. Lourdes is zo positief en enthousiast dat het bijna lastig is om niet vrolijk van haar te worden! Je zou denken dat vooral de dames flamenco erg aanspreekt, maar Lourdes merkt juist vaak dat in gemengde groepen de mannen vaak heel positief verrast zijn. Na de flamenco workshop kunnen jullie kiezen voor een traditionele paella lunch.
Er valt zoveel lekkers te proeven in Valencia

Houden jullie van lekker eten en drinken? Dan kunnen we voor jullie bedrijfsuitje een heerlijke proeverij organiseren, met al dat lekkers dat Valencia te bieden heeft! Een proeverij op de Mercado Central (met meer dan 900 kraampjes is een beetje hulp van onze gids wel handig!), een tapas- of foodtour, een bierproeverij of een wijnproeftour. Alles is mogelijk!

Maar we hebben nog veel meer verrassends voor je in petto!

Naast de bovengenoemde groepsactiviteiten, hebben we nog heel veel andere toffe activiteiten die we voor jullie kunnen organiseren. We kunnen je uiteraard ook adviseren op het gebied van accommodaties en restaurants om je bedrijfsuitje helemaal tot een succes te maken! Een fijne nachtrust met de juiste faciliteiten is belangrijk. En niemand wil met een lege maag naar bed. We kennen de lekkerste en meest authentieke en sfeervolle restaurants in Valencia, die populair zijn onder locals, dus geen zorgen!

Groepsactiviteiten voor een bedrijfsuitje of personeelsreis boeken

Op onze pagina over groepsactiviteiten vind je alle activiteiten die we vaker aanbieden. Op die pagina kun je ook meer informatie opvragen of de activiteiten reserveren. Maar misschien heb je zelf wel een leuk idee voor een bepaalde activiteit of iets passends bij jullie bedrijf? Laat het ons vooral weten, door onderstaand contactformulier in te vullen of ons een email te sturen. We denken heel graag met je mee om van jullie personeelsreis één grote verrassing te maken!

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kun je met ons contact opnemen via:
Mail: info@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 613281461
Onderstaand contactformulier:

  Je naam (verplicht)

  Je emailadres (verplicht)

  Mobiel telefoonnummer

  Wanneer zijn jullie van plan naar Valencia te komen?

  Met hoeveel personen komen jullie naar Valencia?

  Wat is de man/vrouw verhouding in jullie groep?

  Wat is de gemiddelde leeftijd van jullie groep?

  Is jullie accommodatie al bekend, en zo ja welke accommodatie is dat?

  Hebben jullie nog specifieke wensen (qua activiteiten, restaurants, budget)?

  Jouw bericht (evt. speciale reden om naar Valencia te komen)

  Comments are closed.