Kindvriendelijke hotels

Onderwerpen

Ga je binnenkort met je kinderen op vakantie naar Valencia? Wel zo fijn om van tevoren te weten of er bijvoorbeeld babybedjes beschikbaar zijn, er een speelgedeelte is en of er iets leuks te doen is voor de kinderen. We hebben vijf kindvriendelijke hotels in Valencia voor jou geselecteerd.

Hotel Boutique Balandret

De junior suite van van dit hotel is ideaal, waarbij je gemakkelijk het slaapgedeelte van de kinderen kunt afsluiten. De kamer is lekker ruim, dus het hele gezin kan hier terecht. Er is een mogelijkheid om de slaapbank uit te klappen of een kinderbedje bij de kamer aan te vragen. Hotel Balandret denkt met jou mee en legt zelfs speciale kindershampoo voor je klaar. Echt een van de toppers onder de kindvriendelijke hotels in Valencia! In het restaurant is een gedeelte waar kinderen kunnen spelen, zodat jij nog even rustig aan tafel een wijntje kan bestellen. Extra leuk: vanaf dit hotel loop je zo het strand op. Ideaal om heerlijk te luieren in de zon of om actief een zandkasteel te bouwen. De winkel Ale-Hop zit om de hoek. Hier verkopen ze zonnebrillen, zwemspullen, spelletjes en veel kleurige hebbedingetjes. Bekijk meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid via Hotel Boutique Balandret.

Prijs: Vanaf €81,00 per nacht (voor 2 personen)      Aantal sterren: ★★★      Hotelbeoordeling: 8.5+

Hotel Las Arenas

Hotel Las Arenas heeft een geweldige locatie aan de kust en is een echte eye-catcher wanneer je over het strand loopt. In de zomer neem je een heerlijk frisse duik in een van de buitenzwembaden, waarvan eentje speciaal voor kinderen is. Binnen enkele minuten lig je ook zo in de zee, heerlijk! Het hotel is niet alleen groot en indrukwekkend van buiten, maar heeft ook superluxe en mooie kamers. Ideaal is dat er kamers zijn met een tussendeur, waardoor je de kinderkamer makkelijk kunt afsluiten, maar wel in dezelfde ruimte verblijft. In het restaurant ‘Sorolla’ hebben ze kinderstoelen en ook lekkere gerechtjes, zoals pasta en hamburgers. In de zomermaanden is er een kinderclub ‘Octopus Miniclub’ die verschillende leuke activiteiten organiseert. Zo heb jij tijd om maximaal te relaxen: lekker ontbijten, een massage of andere behandeling in de spa, een wandeling over het strand. Het kan allemaal hier! Wil je meer weten over dit hotel? Bekijk meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid via Hotel Las Arenas.

Prijs: Vanaf €144,00 per nacht (voor 2 personen)     Aantal sterren: ★★★★★    Hotelbeoordeling: 8.5+

Melia Valencia

Melia Valencia is een van de kindvriendelijke hotels in Valencia waar de kinderen echt als prinsen en prinsessen worden behandeld. Wanneer je de Kids & Co kamer boekt, kunnen je kids hun eigen mini check-in doen waarbij ze een welkomstcadeau krijgen, leuke ballonnen en een kinderdekbed. Daarnaast is ook de badkamer deels aangepast op kinderen en ligt er chocolademelk met koekjes klaar voor ’s avonds. Ze hebben ook nog een andere leuke familiekamer, waar ook gedacht is aan optimaal comfort voor gezinnen. Dit hotel ligt in het financiële district in het noorden van Valencia, ongeveer drie kilometer van het oude centrum, in de wijk Benicalap. Op ongeveer 15 minuten wandelen vind je trouwens ook een heerlijk zwembad: Piscina Parque de Benicalap. Bekijk meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid via Melia Valencia.

Prijs: Vanaf €98,00 per nacht (voor 2 personen)      Aantal sterren: ★★★★      Hotelbeoordeling: 8.5+

Casual Vintage Valencia

In dit hippe en sfeervolle hotel hebben ze verschillende kamers voor drie of vier personen, ideaal wanneer je met je gezin op reis gaat. Alle kamers hebben verschillende leuke designs. Vaak erg kleurrijk en met leuke posters op de muur of details in het interieur. Op aanvraag is er ook een kinderwagen beschikbaar die je kunt gebruiken om de stad te verkennen. Wanneer je het Casual Vintage Valencia uitstapt sta je meteen in het bruisende centrum van Valencia, waar je veel leuke restaurantjes en winkeltjes tegenkomt. Genoeg te ontdekken! Bekijk meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid via Casual Vintage Valencia.

Prijs: Vanaf €72,00 per nacht (voor 2 personen)      Aantal sterren: ★★      Hotelbeoordeling: 7.5+

Woordenlijst Spaans

Wanneer je in Spanje bent is het natuurlijk leuk om wat van de Spaanse taal mee te krijgen. Hieronder een aantal basiswoordjes die je misschien wel gaat horen of gebruiken tijdens je tijd in Valencia.

– Mama = mamá
– Papa = papá
– Broer = hermano
– Zus = hermana
– Zoon = hijo
– Dochter = hija
– Speen = tetina
– Kinderbedje = cuna
– Kinderstoeltje = silla para niños
– Luiers = pañales
– Zwembad = piscina
– Snoep = dulces
– IJsje = helado
– Heb je een speelgoedknuffel gevonden hier? = ¿Encontraste un abrazo de juguete aquí?

Tips

  • Ben je naast kindvriendelijke hotels in Valencia ook benieuwd waar je lekker kunt eten met de kinderen? Sommige restaurants openen de keuken pas erg laat of hebben niet echt lekkere gerechten voor kinderen, maar gelukkig zijn er genoeg leuke restaurants met kids waar jullie heerlijk kunnen eten!
  • Op vakantie een leuke nieuwe outfit voor je kinderen scoren, of een mooie accessoire? In Valencia zijn er veel toffe winkels voor kids, waar ook leuke cadeautjes gekocht kunnen worden.
  • Wil je er een keer op uit zonder de kinderen? Dat kan! Wij kennen enthousiaste Nederlandstalige studenten die hier stage lopen en het erg leuk vinden om ook als oppas in Valencia te werken. Zo kun je zorgeloos een terrasje pakken of genieten van een diner voor twee.