Stadswandeling

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over de schoonheden in het historische centrum van Valencia op een verfrissende manier? Verrassend Valencia biedt jou een wandeling door de stad waarbij geschiedenis, authenticiteit, legendes, feesten en het dagelijkse leven worden gecombineerd. Ook krijg je tijdens de wandeling een proefverrassing… Op deze manier krijg je een eerste indruk van de stad Valencia.

Wat

Tijdens de stadswandeling wandel je samen met een Nederlandstalige gids langs verschillende bezienswaardigheden door het centrum van Valencia. Het is zeker een aanrader om deze wandeltour aan het begin van jouw verblijf te boeken, zodat je alvast een eerste indruk van Valencia krijgt. 

Waarom

Leerzaam

Zou je graag de stad Valencia willen leren kennen? Tijdens de wandeling van Verrassend Valencia vertellen we je meer over het ontstaan van de stad, leuke weetjes, legendes en meer. Wij wijzen je graag op de details van verschillende highlights, die je misschien anders over het hoofd zou zien, en waar verrassende verhalen achter schuilen.

Leuk

Houd je niet van saaie, langdradige historische opsommingen met te veel jaartallen? De stadswandeling van Verrassend Valencia is niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk om te doen. Naast bekende historische monumenten, komen ook lokale producten, gewoonten en feesten aan bod.

Tweezijdig

Als je een route wandelt uit een boekje, dan kun je met eventuele onbeantwoorde vragen komen te zitten. Tijdens de wandeltour van Verrassend Valencia krijg je zeker de mogelijkheid om vragen te stellen.

Proefverrassing

Ook smul je tijdens de stadswandeling van een proefverrassing… En wat dat is, dat houden we nog even geheim!

Onze gidsen

Over Jessica
Jessica woont in Valencia sinds januari 2015, nadat ze tijdens een vakantie verliefd op de Valenciaanse sfeer was geworden. Toen ze gevraagd werd tours met proefverrassing voor Verrassend Valencia te doen, leek dat haar meteen super leuk. Nederlanders en Vlamingen laten zien waarom zij Valencia juist zo leuk, fijn en verrassend vindt. Van het oude centrum ben je binnen 10 minuutjes in het park met moderne architectuur. Heb je zin om de stad te ontvluchten? Dan rijd je de stad uit en ben je zo bij El Saler, een heerlijk strand met duinen. Jessica’s favoriete momentje van de dag in Valencia? “Met mijn hondje Charlie ’s ochtends op een terrasje de dag beginnen met een heerlijk chocoladecroissantje. Waar? Deze tips vertel ik je graag tijdens de wandeltour met proefverrassing! Hopelijk tot snel!”

Over Anna
De half Nederlandse, half Italiaanse Anna is ongeveer zes jaar geleden terecht gekomen in Valencia. Ze volgde haar hart, haar vriendin komt namelijk uit Valencia en werd tegelijkertijd ook verliefd op de stad. Ze studeerde talen en multiculturalisme in Italië en Nederland en spreekt Italiaans, Nederlands, Spaans, Engels en een beetje Portugees. Ze werkt in de communicatie, maar haar grootste passie is reizen, het zien van nieuwe plekken en het ontmoeten van nieuwe mensen. Wanneer ze klein was vertelde haar opa altijd: Anna wees voorzichtig, nieuwsgierigheid doodt de kat. Maar… haar kat is nog steeds levend en zij ook. Kortom, ze houdt ervan haar verhalen te delen over haar ervaringen hier in Valencia en probeert iedereen haar enthousiasme over te brengen. Ze denkt dat een tour de beste manier is om de stad en de leukste spots te ontdekken. Ze kan niet wachten jullie allemaal te ontmoeten!

Over Petra
Petra woont intussen al meer dan 20 jaar in Valencia maar vindt het nog steeds “een
cadeautje” om elke dag door de stad te kunnen fietsen. Vooral sinds er de laatste jaren zoveel
nieuwe fietspaden, mooie parken, gebouwen, musea en restaurants zijn bijgekomen. De stad
blijft veranderen dus er zijn altijd nieuwe plekjes om te verkennen en over te vertellen. Haar
favorieten: de historische binnenstad, de rivierbedding, en de moderne architectuur van de
Stad van de Kunsten en de Wetenschappen. En de verhalen erachter. Ook kun je bij haar
terecht voor tips voor bijzondere bestemmingen in de regio rondom Valencia. Met haar
achtergrond in Spaanse Taal en Letterkunde en Zuid Europa Studies is ze ook regelmatig als
gids in andere delen van Spanje op pad.

 

Waar

Start locatie: voor het Plaza de Toros (stierenvechten arena, naast metrohalte Xativa)

Tijd

Starttijd: Maandag t/m vrijdag: vanaf 10.00 uur
Zaterdag, zondag en feestdagen: vanaf 10.30 uur
Duur: Ongeveer 2,5 uur (inclusief korte pauze voor een drankje)

Kosten

Activiteit: Stadswandeling
Prijs: €30,00 per persoon
Inclusief: Nederlandstalige gids + proefverrassing + 1 drankje (water, frisdrank, thee, koffie, bier of wijn)

Overig

 • Een stadswandeling gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 8 personen.
 • Voor grotere groepen kan er in overleg een starttijd worden afgesproken.
 • De stadswandeling kun je ook privé boeken. Houd dan rekening met een vanaf-prijs van € 350,00. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe boek je een stadswandeling van Verrassend Valencia?

 • E-mail: info@verrassendvalencia.nl
 • Telefoon: (0034) 613 281 461
 • Onderstaand contactformulier:

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  52 COMMENTS

  1. Taats Architecten & Bouwkundigen
   april 12, 2023 14:17 Beantwoorden

   De eerste dag kwamen we met een uur vertraging aan in Valencia door stakingen in Frankrijk, maar Petra maakte hier geen probleem van (we waren uiteindelijk een half uurtje te laat) en gaf een mooie rondleiding waar ze heel veel wist te vertellen, vooral ook over de architectuur/cultuurhistorie.

  2. Stadswandeling met Petra
   februari 27, 2020 16:35 Beantwoorden

   Een onwijs leuke stadswandeling gehad met 8 personen en onze gids Petra voor de 60e verjaardag van mijn moeder. Petra heeft ons de mooiste plekjes van de stad laten zien en wist enorm veel te vertellen over Valencia en haar geschiedenis. Ook het bezoek aan de Mercado Central was ontzettend leuk. Na verschillende Spaanse producten geproefd te hebben, werd de stadswandeling afgerond. Zeker aan te raden!

  3. Mariet
   november 01, 2019 08:58 Beantwoorden

   De stadswandeling met Jessica was goed verzorgd. Ze heeft ons heel veel laten zien, wij waren allemaal zeer tevreden.

  4. Simon
   oktober 30, 2019 16:01 Beantwoorden

   Onze stadstour met 16 personen werd gedaan door Jessica en dat was heel gezellig. De tour is helemaal naar onze wensen samengesteld. In korte tijd hebben we heel veel gezien, terwijl er ook tijd gemaakt werd voor een lekker drankje en een hapje. Ook is het een ware kunst om 16 man hun mond te laten houden en geboeid te houden, een kunst die Jessica onder de knie heeft. Zeker een aanrader!

  5. Lianne
   oktober 15, 2019 07:58 Beantwoorden

   De stadswandeling met Jessica was top en heel gezellig. Ze heeft leuke dingen laten zien en goede tips gehad. Leuke meid. De fietsen waren ook prima.

  6. Linda Spaan
   september 17, 2019 09:12 Beantwoorden

   Met 35 personen een stadswandeling gedaan. Het was super leuk en de lunch na afloop was ook heel goed! Leuke gidsen. De jongen in de groep waar ik bij aansloot had goed door hoe hij ons moest boeien.

   Genoten! Ondanks het weer ;-), gek genoeg heeft het ook wel weer wat om in je korte broek nat te regenen.

  7. Annet en Miranda
   december 11, 2017 12:07 Beantwoorden

   Wij hebben met Anniek de stadswandeling gedaan afgelopen maand. Zeker een aanrader om het aan her begin van je bezoek te doen! We hebben onwijs veel aan de tips gehad en zijn nog een keer teruggeweest bij dat mooie kerkje! Super!

  8. Kunstclub uit Waalre
   oktober 27, 2017 20:35 Beantwoorden

   Wat hebben wij als kunstclub genoten van de toer met Annick. Zoveel enthousiasme en zoveel leuke / mooie dingen heeft ze ons laten zien en erover verteld.
   We kregen er geen genoeg van dat we de koffie het liefst wilde overslaan 🙂
   Nogmaals hartelijk dank!
   Namens de hele kunstclub uit Waalre

  9. Isabella & moeder
   augustus 09, 2017 08:23 Beantwoorden

   Wij hebben een tijdje terug de wandeling gedaan met Annick, echt een aanrader!!! Niet allen hebben we een goede eerste indruk van de stad gekregen, ook hebben we veel tips gekregen voord e rest van ons verblijf in Valencia. We zullen deze tour aan iedereen aanbevelen!

  10. Mandy en Bart
   juli 26, 2017 14:00 Beantwoorden

   Dankzij Annick hebben we echt de leukste plekken in Valencia ontdekt. Ook heel erg fijn dat we direct de eerst dag mee op pad konden gaan, want daardoor hebben we die middag meteen verrukkelijke tapas kunnen eten, een van de tips van Annick. Echt met zoveel enthousiasme liet je ons het mooie Valencia zien, we hebben genoten en komen zeker terug.

  11. Joan
   juni 04, 2017 12:58 Beantwoorden

   We hebben genoten van je enthousiasme en je verhalen Annick, wat kon je ons veel bijzondere plekken laten zien. En door je suggesties zijn we op meer plekken gekomen die we anders zelf niet hadden gevonden. De jardin de montforte was inderdaad heel erg de moeite waard en ook zijn we nog bij dat knusse tapaszaakje gaan lunchen, wat een gezellige boel maken die Spanjaarden ervan. Dit is echt een aanrader voor de eerste dag, dankjewel Annick, ga zo door!

  12. Sylvia en Vincent
   augustus 15, 2016 15:47 Beantwoorden

   Met ons gezin hebben we afgelopen zaterdag een rondleiding gekregen onder begeleiding van Annick. Ze wist zoveel leuks te vertellen waar wij met onze boekjes nooit achter waren gekomen. En danzij haar super tips hebben we de rest van de dagen heerlijk gegeten. Dankjewel Annick, het was super, we gaan je aanraden!

  13. Familie Eechaudt
   september 13, 2014 16:26 Beantwoorden

   Verrassend Valencia!
   Roos wist ons, een familie met 4 studenten, op een enthousiaste manier door een deel van een boeiend Valencia te gidsen.
   Geschiedenis, anekdotes, tips voor van alles en nog wat (en die zeker de moeite waard zijn) werden met een fijne zin voor humor aan ons verteld.
   Een culturele meerwaarde!
   Alvast nogmaals een grote merci, Roos!

  14. Jeanne en Ben
   maart 22, 2014 20:23 Beantwoorden

   Dit was onze eerste ervaring met Valencia. De stadswandeling met Roos zorgde ervoor dat we snel de belangrijkste aspecten van deze mooie stad leerde kennen en op plaatsen kwamen waar we zelf niet zo makkelijk naar binnen waren gegaan. Daarnaast zorgde het enthousiasme van Roos voor een goed vakantiegevoel. We willen iedereen die naar Valencia gaat deze stadswandeling aanbevelen.

  15. Hotze en Jolanda
   februari 07, 2014 10:55 Beantwoorden

   Ik vond het jammer dat de stadswandeling voorbij was. Ik had nog wel een uurtje door willen wandelen met Roos. Ze vertelt op hele enthousiaste wijze over Valencia. Ook de praktische tips over o.a. de fietsroute naar de stad van de wetenschap en het strand waren erg handig. En door Roos hebben we op verschillende leuke plekjes heerlijk gegeten. Ik kan het iedereen aanraden.

   • maart 22, 2014 12:20 Beantwoorden

    Wij zijn van 27 febr. t/m 4 maart in Valencia geweest en hebben meteen de volgende dag de stadswandeling met Roos gedaan. Erg leuk en informatief, omdat wij aan het begin van de Fallas waren hebben wij ook daar info over gehad. Wij zijn dan ook naar het Fallas museum geweest om de Nintos te zien. Wij hebben onze vrienden die 2 dagen later kwamen ook geadviseerd om de stadswandeling te doen en zijn daarna ook samen heerlijke gaan eten nav de tips van Roos. De moeite waard. Ook B&B Almirante een aanrader op “Verrassend Valencia” ligt heel dicht bij Plaza Virgin en Reina en in een steegje tussen de Plaza’s en de B&B zit een fiets verhuur bureau met erg goede fietsen waarmee je ook de drukte van de stad kunt ontvluchten via de goede fietspaden in de rivierbedding naar het strand met ook daar een mooie fietsboulevard. Heerlijk lunchen bij Neptuno is ook een aanrader. Kortom Verrassend Valencia en Roos geven goede tips. Succes met jullie website. Bedankt Ruud en Ageeth

  16. Bart, Katja, Vera en Stijn
   januari 12, 2014 17:35 Beantwoorden

   We hebben in de herfstvakantie enkele dagen in Valencia doorgebracht. Om wat meer over de stad te weten te komen hebben we, vanaf thuis, de wandeltocht geboekt met Roos. We hebben alle vier heel veel plezier gehad tijdens de wandeling. Roos is heel enthousiast en vertelt mooie verhalen over de gebouwen en de vele details die we tegenkomen. Onze kinderen (8 en 11 jaar) hebben aandachtig geluisterd en in de dagen erna zijn we nog overal afbeeldingen van vleermuizen tegengekomen :). Kortom een aanrader voor iedereen die op een leuke manier door de stad wil lopen. En zoals iemand uit ons groepje zei “Gelukkig loopt Roos niet zo snel als dat ze praat” anders was het rennen door Valencia!

  17. Jo Nüsser
   oktober 25, 2013 12:41 Beantwoorden

   Ons groepje heeft genoten van de wandeltocht met Roos. Het was gelukkig geen “”wandel”” in en uit oude gebouwen.
   Roos heeft ons belangrijke tips gegeven over Valencia die wij in de volgende dagen konden gebruiken.
   Ik raad iedereen aan als die naar Valencia gaat, ga eerst met Roos mee!

  18. Ineke de Vries
   oktober 14, 2013 18:40 Beantwoorden

   Wij waren al 2 dagen in Valencia toen we de stadswandeling met Roos hadden. Ze is sowieso een ontzettend enthousiast en warm iemand met veel kennis van de stad. De achtergrond info en uitleg over diverse zaken deed ons net weer anders kijken naar de gebouwen die we al gezien hadden, het leek wel alsof we ineens een bril op hadden. De historie leefde ineens veel meer. Wij hebben er erg van genoten. Roos, onze hartelijke dank, ook voor de tips over eetgelegenheden. Veel liefs
   Ron en ineke de Vries

  19. Joannes en Monique
   juni 02, 2013 11:05 Beantwoorden

   4 mei 2013: We hebben genoten van de fijne kennismakingswandeling in Valencia onder de leiding van enthousiaste Roos. Zoals ze zelf schrijft, is het geen opsomming van data en saaie informatie, maar ze gaf ons echte tips en tricks om de rest van onze week in Valencia heel goed in te delen en van alle facetten van Valencia te kunnen genieten. Een aanrader voor elke Nederlandstalige bezoeker aan Valencia. Dank je wel Roos.

  20. Walter, Patrick, Paul
   mei 11, 2013 20:31 Beantwoorden

   Zelden zo enthousiast een rondleiding door een fantastische stad gehad, Roos is zeer begaan met de groep, doet veel extra dingetjes buiten de gebaande paden en belt ons aan het eind van de dag zelfs nog op met een fantastische tip om uitvreter gaan. Roos…..je bent een topwijf, ga zo door, we zullen je aan iedereen aanraden! Haagse groeten Walter, Patrick en Paul xxx

  21. Rob, Annelies, Daan & Natascha, Daphne
   april 10, 2013 18:15 Beantwoorden

   De stadswandeling met Roos vloog werkelijk om! Met haar charmante en enthousiaste presentatie en grote kennis was het van begin tot einde boeiend en werd Valencia ook een beetje van ons! Tijdens het “koffietje” kreeg iedereen nog tips op maat van Roos, waar wij goed gebruik van hebben gemaakt. Het broodje Ossehaas bij Erajoma voorafgaand aan de voetbalwedstrijd was heerlijk en de sfeer aldaar een belevenis. Bedankt.

  22. Harry van Sterkenburg
   november 13, 2012 10:32 Beantwoorden

   We hebben erg genoten van het prachtige dat Valencia in allerlei opzichten te bieden heeft. De wandeling met jou heeft ons veel
   nuttige informatie gegeven – waarvan wij dankbaar gebruik hebben gemaakt -en een extra dimensie aan ons verblijf toegevoegd.
   Bedankt Roos!

  23. Henk en Hilde De Roo
   oktober 05, 2012 17:01 Beantwoorden

   Ondanks het feit dat we reeds 2 dagen in Valencia waren, vonden we samen met de kinderen het een zeer leuke wandeling. Bedankt voor de interessante uiteenzetting en de tips. Je was een aangename gids.
   Groetjes

  24. John en Rianne
   oktober 05, 2012 08:42 Beantwoorden

   Met Roos door Valencia is niet alleen een bezichtiging, maar een beleving.

   Haar enthousiaste en interessante tour door deze fantastische stad op onze eerste dag heeft de rest van ons verblijf positief beïnvloed. We kwamen tijd te kort. Gracias Roos. VOLVEMOS!

   Hasta la Vista.

  25. Carol en Ingeborg
   september 16, 2012 19:44 Beantwoorden

   Dankzij Roos ontdekten wij als echte Belgische bourgondiërs ennkele zalige eetadresjes, wist ze onze aandacht te houden met de meest fantastische weetjes over de stad en konden wij haar zelf enkele nieuwtjes rond Duvelglazen en eikels uit Buggenhoutbos bijbrengen 🙂 Een aanrader voor het begin van een trip in deze mooie stad.
   Bedankt charmante Roos

  26. Bea, Trudie, Leske, Tineke
   september 15, 2012 17:16 Beantwoorden

   We hebben genoten, veel gezien en gehoord tijdens de wandeling met een super enthousiaste Roos! We raden het iedereen aan om met Roos Valencia te gaan ontdekken!.Bedankt Roos voor alle tips en leuke eetadresjes, we hebben er dankbaar gebruik van gemaakt! Het was super!

  27. Marion, Sandra, Marianne, Anne
   september 15, 2012 14:17 Beantwoorden

   Roos, alle mooie dingen over jou zijn eigenlijk al gezegd. Ook wij (de Golden Girls uit Brabant) vonden het een schot in de ‘roos’ om eerst met jou te wandelen en de dagen erna jouw tips op te volgen. Met name de flamencoshow in dat kleine cafeetje………………..was helemaal geweldig. Voor wie dit leest: wil je weten waar het was? Boek dan een tour met Roos, dan zal zij het je vertellen. Wij verzekeren je, je krijgt er geen spijt van.

  28. Frank,Marjan,Saskia,Jurre
   september 15, 2012 10:10 Beantwoorden

   Een hele belevenis om samen met Roos door Valencia te wandelen.Zowel de ouders als de kinderen (12/16 jaar)hebben intens genoten van de enthousiaste manier van vertellen en vragen beantwoorden.Geen vraag was te gek of overbodig en te tip om heerlijk paella te gaan eten in de haven bij restaurant Arribar was een schot in de roos.

  29. Patrick & Wendy
   augustus 10, 2012 09:37 Beantwoorden

   Donderdag 19 Juli’12 een stadswandeling gemaakt in Valencia onder leiding van Roos ( Verassend Valencia )
   We hebben een fantastische middag gehad!! Een hele hoop gezien, leuke informatie en handige tips.
   Roos kan je eigenlijk alles vragen! We vroegen ons bijna af of Roos, Valencia zelf had gebouwd, zo enthousiast is ze!!!
   Roos nogmaals bedankt voor de fantastische middag! Ga zo door meid want je doet het zooo leuk!!!!
   Groetjes Patrick&Wendy

  30. Alice Kelly
   juli 30, 2012 18:00 Beantwoorden

   Hallo Roos,
   Nogmaals bedankt voor jouw interessante, gezellige ,leerzame stadswandeling. Je enthousiasme was aanstekelijk !! Ondanks dat we al enkele dagen in Valencia waren hebben we er veel aan gehad en hebben we jouw tips de laatste 2 dagen nog goed kunnen gebruiken. Een echte aanrader voor iedereen !

  31. Thijs
   juli 12, 2012 15:50 Beantwoorden

   Twee vrienden en ik hadden een prima start van ons verblijf in Valecia. We hadden namelijk een rondleiding van Roos geboekt. Zij liet ons zeer enthousiast kennismaken met de stad. Ook had zij er veel tips over wat je waar kon doen (eten & drinken fietsen huren ,dingen buiten de stad etc.) Veel dank en Verrassend Valencia is een aanrader!

  32. Wout van Zoeren
   juli 06, 2012 09:58 Beantwoorden

   Ik was voor de tweede keer in Valencia met onze csv Apeldoorn groep. De wandeling met Roos was een verademing. We realiseerden ons vrij snel wat we bij ons vorige bezoek in Valencia hedden gemist. Een rijke ervaring. Een mooie stad en een gids die je boeit van het begin tot het einde van de toer.

  33. Karen
   juni 03, 2012 11:01 Beantwoorden

   Aanrader hoor, een stadswandeling met Roos. We like!
   Hoewel we al eerder in Valencia waren, was deze wandeling bepaald niet dubbelop of saai. Je hoort de verhalen áchter wat je ziet, erg leuk.
   Roos praat ook nog eens lekker snel en enthousiast, dus wie dit leest en misschien nog twijfelt; hoeft niet, kun je rustig doen, zo’n wandeling.
   *Dit is een niet gesponsord bericht*:-)

  34. Erik de Borst
   mei 14, 2012 20:41 Beantwoorden

   Heel erg leuke stadswandeling met Roos beleefd. Geen standaard praatje maar gewoon erg enthousiast verhaal over de rijke historie van de stad en juist ook tips om je dagen nog leuker te maken. In de avond eten aan de paseo Alameda is een beleving. Aan de haven is het na een dagje strand heerlijk vis eten. En het belangrijkste: wij weten nu waar de vleermuis in Valencia vandaan komt! Roos superbedankt!

  35. riet maessen
   april 23, 2012 21:45 Beantwoorden

   Mijn zus en ik deden onlangs een privéstadswandeling met Roos.
   Hierna waren we volledig in de ban van de vleermuis en de madonna met het vooruitgestoken hoofd.
   Voor wie hierover meer wil weten: doe een stadwandeling met haar en je komt veel ins en outs te weten over Valencia. Een aanrader!
   bedankt Roos.

  36. Nelly&Jos
   april 23, 2012 09:13 Beantwoorden

   Tijdens de Las Fallas dagen waren wij in Valencia, als start hebben wij ons aangemeld voor een stadswandeling met Roos.
   Door haar opgewektheid en zich te concentreren op de hoofdpunten werd het een zeer aangename en interessante ochtend waar we de rest van de week veel
   plezier van hebben gehad.

  37. Henny Bakker
   april 01, 2012 11:52 Beantwoorden

   Wat jammer dat ik deze site nu pas ontdek! We zijn net terug uit Valencia en ik heb een vraaag waar ik het antwoord niet op kan vinden. Op de Place de la Reine zat iedere dag een oudere man op een krukje en hij verkocht takjes/stokjes. Ze waren ongeveer 50 cm lang en als hij er eentje verkocht knipte hij het takje in stukjes. Wat doen ze daarmee??
   Misschien dat Roos, waar jullie allemaal zo enthousiast over zijn, het antwoord weet?

   • beheerder
    april 01, 2012 18:40 Beantwoorden

    Beste Henny,

    Hopelijk hebben jullie wel in ieder geval hele leuke dagen in Valencia gehad!
    De stokjes/takjes die de man verkoopt zijn zoethout stokjes, daar kan je op kauwen/zuigen en dat smaakt een beetje zoetig.
    Als u nog eens richting Valencia komt dan zou ik u zeker willen aanraden om even een e-mail te sturen zodat wij u kunnen informeren over leuke evenementen, exposities, gezellige tapasbars en de nieuwste tours en workshops.

    Hopelijk tot ziens!

    Saludos,

    Roos

  38. Bert en Nelly
   maart 26, 2012 09:12 Beantwoorden

   Heel leuk om een stadswandeling met Roos te maken.Ze is erg ennthousiast en laat in een korte tijd veel zien. Ik kan het iedereen aanbevelen.Volgende keer bespreken we zeker de tapastour.Bert en Nelly

  39. Kim
   februari 27, 2012 15:11 Beantwoorden

   Ontzettend leuk om op deze wijze in relatief korte tijd een heel compleet beeld van Valencia te krijgen! Zowel wij als onze kinderen hebben genoten van de rondleiding door de stad en ook veel plezier gehad van alle tips. Bedankt Roos! Groetjes, Hans, Kim, Eva & Bart

  40. Hannelies en Wybe
   februari 23, 2012 09:15 Beantwoorden

   We hadden het niet verwacht dat onze stadwandeling zo leuk zou zijn. Tijdens ons hele verblijf stootten we elkaar aan: ja, dat heeft Roos ons al verteld. Zo hebben we bijzonder genoten van het zondagochtendconcert in de mercado Colon. En toen we de dames in de mooie jurken zagen wisten we meteen: die oefenen voor de Fallas. We zeggen het voort, en jij Roos, heel veel succes! Heel erg bedankt!

  41. Ronald, Sonja, Esther
   februari 22, 2012 21:33 Beantwoorden

   Roos heeft ons vliegensvlug wegwijs gemaakt in Valencia. Veel gezien en gehoord over de stad. Ook gelukkig een moment om even met de groep te bekomen van alle informatie onder het genot van een drankje. Dit gaf meteen gelegenheid om een persoonlijk advies te krijgen, afgestemd op onze interesse. Kortom, Roos bedankt voor je enthousiaste verhaal en tips.

  42. Rosita
   februari 16, 2012 20:34 Beantwoorden

   Hele leuke en dynamische stadswandeling gemaakt onder leiding van Roos.
   Ideaal om Valencia iets beter te leren kennen, een hele mooie en aangename stad trouwens.
   De adressen, om een hapje te eten, die we van haar kregen zijn ook meer dan de moeite waard.
   Bedankt Roos! Twas fijn!!

  43. Kris
   februari 16, 2012 20:24 Beantwoorden

   Heel toffe en interessante stadswandeling, gecombineerd met lekkere proevertjes!
   Het was de ideale start om de stad beter te leren kennen en het gaf ons nuttige tips voor de rest van de reis.
   De proeverij heeft ons zelfs aan het kopen gezet. We namen enkele tapas mee naar België.
   Elk van de restaurantjes die Roos ons had aangeraden en waar we een bezoekje brachten waren stuk voor stuk de moeite waard.
   Ook de verkennende rondleiding rond CAC was interessant en nuttig. De rondleiding in de opera, die Roos heeft aangeraden is naar mijn mening een must.
   Hartelijk dank Roos om ons op deze leuke manier wegwijs te maken in het mooie Valencia.

  44. Wim de jong
   december 27, 2011 18:39 Beantwoorden

   Hallo Roos,

   Nog hartelijk dank voor de stadswandeling die je met ons hebt gedaan en natuurl;ijk ook voor de tips die je ons tijdens de wandeling en tijdens de stop hebt gegeven.

   Zelf waren we al 2 keer in Valencia geweest maar wat jij ons hebt laten zien hadden we nog niet gezien.

   Mede namens kinderen en kleinkinderen hartelijk dank en Bartje zoekt nog altijd naar de vleermuizen.

   Groeten

   Wim

  45. Armand en Ginette
   oktober 29, 2011 09:05 Beantwoorden

   Een zeer leerrijke en aangename ervaring met ROOS op stap gaan.Het heeft ons zeer veel bijgebracht om de volgende dagen zeer gemotiveerd en georganiseerd door te brengen.Zeer erg bedankt voor de vele tips.

  46. Gerbrand
   september 01, 2011 14:59 Beantwoorden

   Aan het begin van ons verblijf in Valencia was de stadswandeling met Roos een fantastisch begin van een hartverwarmende week. De wandeling was heel informatief en gezellig. Roos kent de stad heel goed. Door haar tips en adviezen hebben we daarna fantastische dagen gehad in deze mooie stad. Eeen aanrader! Bedankt.

  47. Lucas
   augustus 02, 2011 21:58 Beantwoorden

   Even namens de hele familie, bedankt voor de interessante stadswandeling. Zelfs de kinderen vonden het leuk

  48. Dennis en Martine
   juli 24, 2011 18:40 Beantwoorden

   zoveel gehad aan het toertje met roos van verrassend valencia. alle tips bleken goud waard. van het blad hello en een veel betere gratis plattegrond dan die van de lonely planet t/m de geweldige charcuterie, toptapabars, beste paella ever..en dat off the beaten track. roos: bedankt. ons verblijf in valencia is vanaf dag 1 een feest. mede dankzij jou. morgen zijn we even standaard toerist in ciudad de les artes, maar daarna volgen we al jouw tips weer blind. tot snel in amsterdam? grt dd

  49. Philip & Lisa
   juni 24, 2011 13:57 Beantwoorden

   We hoopten dat het niet een standaard wandeling zou worden, want we hebben al wel eens de ervaring gehad met heel veel historie en data. Maar Roos, enorm bedankt voor je enthousiasme, het was een hele interessante, maar ook verrassende wandeling. Dat Jazz optreden was trouwens ook nog echt goed!

  50. Stefanie
   juni 21, 2011 12:23 Beantwoorden

   Heel erg leuk om op deze manier de stad te leren kennen en nog bedankt voor de goede tips!

  Laat een review achter