Gastronomisch Valencia

Van een gezellige tapastour in een, onder de locals, populaire wijk tot paella koken op het platteland (maar toch in de stad). Op de gastronomisch Valencia pagina vind je verschillende unieke workshops, proeverijen en tours wat betreft lekker eten en drinken!

Paella workshop

Even de stad verlaten, op naar het platteland! Hier kun je op de traditionele wijze op houtskool in een mega pan paella bereiden. Een fantastische unieke ervaring! Kijk voor meer informatie op Paella workshop.
Prijs: afhankelijk van aantal personen
Min. aantal personen: 10
Duur: 3,5 uur

Bierproeverij

Hou jij wel van een biertje en vind je het leuk om nieuwe, lokale speciaalbiertjes te proeven? Dan is deze proeverij iets voor jou! De proeverij vindt plaats in een verrassend bierzaakje in de gezellige en opkomende wijk Ruzafa. Bij het proeven van de biertjes worden ook lekkere hapjes geserveerd. Kijk voor meer informatie op Bierproeverij.
Prijs: afhankelijk van aantal personen
Min. aantal personen: 4
Duur: 1 uur

Foodtour

In 2,5 uur de Valenciaanse gastronomie leren kennen en er lekker van smullen? Ga dan mee op de Verrassend Valencia Foodtour! Tijdens de tour drink je twee drankjes en krijg je ongeveer 4 a 5 hapjes. Daarnaast kun je natuurlijk ook de gids het hemd van het lijf vragen!
Prijs: 45,00
Min. aantal personen: 6
Duur: 2,5 uur

Tapastour

De allerbeste, authentieke en gezellige tapasbars zitten vaak op de verstopte plekjes, buiten het toeristische centrum. Tijdens deze tapastour kun jij de lekkerste tapas proeven en de leukste plekjes in Valencia ontdekken. Kijk voor meer informatie op Tapastour.
Prijs: 27,50 p.p.
Min. aantal personen: 6
Duur: 2 uur

Tapastour

Mercado Central proeverij

Proef de heerlijkheden, ontmoet de vriendelijke Valencianen, ontdek de verhalen achter de producten, kortom maak kennis met de Mercado Central in Valencia! Tijdens de mercado proeverij kun je lokale Valenciaanse maar ook goede kwaliteit Spaanse producten proeven. Laat je smaakpapillen verrassen op deze prachtige markt. Kijk voor meer informatie op Mercado Central proeverij.
Prijs:22,50 p.p. (Als aanvulling op de stadswandeling is het 12,00 p.p.)
Min. aantal personen:6
Duur: 1 uur (Als aanvulling op de stadswandeling 30 minuten)

Mercadocentralproeverij

Wijnproeverij

Speciaal voor de wijnliefhebbers! Maak kennis met Valenciaanse regionale wijn en kom meer te weten over de Spaanse wijnen. Tijdens deze wijn proeverij kun je niet alleen drie soorten wijn proeven, maar per wijntje krijg je er ook een lekker bijpassend hapje bij. Lekker, leuk en leerzaam! Kijk voor meer informatie op Wijnproeverij.
Prijs: 35,00 p.p.
Min. aantal personen:8
Duur: 1.5 uur

Wijnexcursie

Interesseer jij je in wijn en de productie van wijn? Dan is deze excursie misschien wel interessant voor jou! Je krijgt een rondleiding door de wijnvelden, een kijkje op de bodega èn aansluitend worden de wijnen uiteraard ook even geproefd! Kijk voor meer informatie op Wijnexcursie.
Prijs: afhankelijk van verschillende factoren
Min. aantal personen:12
Duur: exclusief lunch 5 uur/inclusief lunch 7 uur

Wijnproeverij

Tips

– Zou je graag een indruk van de stad Valencia willen krijgen? Neem dan een kijkje op ‘Ontdek de stad’. Op ‘Ontdek de stad’ vind je verschillende leuke manieren om de stad Valencia te leren kennen, zoals een stadswandeling door het historisch centrum, een rondleiding om de Ciudad de las Artes y de las Ciencias en meer.

Comments are closed.