Gastronomisch Valencia

Onderwerpen

Van een gezellige tapastour in een, onder de locals, populaire wijk tot paella koken op het platteland (maar toch in de stad). Op de Gastronomisch Valencia pagina vind je verschillende unieke workshops, proeverijen en tours wat betreft lekker eten en drinken!

Bierproeverij

Houd jij wel van een biertje en vind je het leuk om nieuwe, lokale speciaalbiertjes te proeven? Dan is deze proeverij iets voor jou! De proeverij vindt plaats in een verrassend bierzaakje in de gezellige en opkomende wijk Ruzafa. Bij het proeven van de biertjes worden ook lekkere hapjes geserveerd. Kijk voor meer informatie op Bierproeverij.
Prijs per persoon: afhankelijk van aantal personen
Min. aantal personen: 8
Duur: 1,5 uur

Georganiseerde picknick

Lunchen/ontbijten/borrelen met je gezelschap op een unieke locatie? Misschien is onze georganiseerde picknick dan iets voor jullie! Het menu is helemaal zelf te kiezen en de locatie ook. Gaan jullie voor een picknick in het park of toch liever op het strand. Alles is mogelijk tijdens de georganiseerde picknick en we kunnen zelfs nog voor extra (live) entertainment zorgen.

Mercado Central proeverij

Proef de heerlijkheden, ontmoet de vriendelijke Valencianen, ontdek de verhalen achter de producten, kortom maak kennis met de Mercado Central in Valencia! Tijdens de mercado proeverij kun je lokale Valenciaanse, maar ook goede kwaliteit Spaanse producten proeven. Laat je smaakpapillen verrassen op deze prachtige markt. Kijk voor meer informatie op Mercado Central proeverij.
Prijs per persoon: afhankelijk van het aantal personen
Min. aantal personen: 6
Duur: 1 uur (als aanvulling op de stadswandeling 30 minuten)

Paella workshop

Even de stad verlaten, op naar het platteland! Hier kun je op de traditionele wijze op houtskool in een mega pan paella bereiden onder begeleiding van een enthousiaste Valenciaan, inclusief allerlei lekkere hapjes en drankjes. Een fantastische unieke ervaring! Kijk voor meer informatie op Paella workshop.
Prijs per persoon: afhankelijk van aantal personen
Min. aantal personen: 10
Duur: 3,5 uur

Pintxos workshop

Jezelf onderdompelen in de keuken van miniatuur en alles leren over de Spaanse pintxo? Dan is de pintxos workshop echt iets voor jou! Tijdens deze workshop leer je meer of de geschiedenis van de pintxo en ga je in teamverband een competitie met elkaar om de lekkerste pintxo te maken. Kijk voor meer informatie op Pintxos workshop.
Prijs per persoon: €60,00
Min. aantal personen: 20
Duur: 1,5 uur

Tapastour

De allerbeste, authentieke en gezellige tapasbars zitten vaak op de verstopte plekjes, buiten het toeristische centrum. Tijdens deze tapastour kun jij de lekkerste tapas proeven en de leukste plekjes in Valencia ontdekken. Kijk voor meer informatie op Tapastour.
Prijs per persoon: €65,00 per persoon
Min. aantal personen: 8
Duur: 2 uur

Wijnexcursie

Ben jij geïnteresseerd in wijn en de productie van wijn? Dan is deze excursie misschien wel interessant voor jou! Je krijgt een rondleiding door de wijnvelden, een kijkje op de bodega èn aansluitend worden de wijnen uiteraard ook even geproefd! Kijk voor meer informatie op Wijnexcursie.
Prijs per persoon: afhankelijk van verschillende factoren
Min. aantal personen: 12
Duur: exclusief lunch 5 uur, inclusief lunch 7 uur

Wijnproeverij

Speciaal voor de wijnliefhebbers! Maak kennis met Valenciaanse regionale wijn en kom meer te weten over de Spaanse wijnen. Tijdens deze wijnproeverij kun je niet alleen vijf soorten wijn proeven, het is ook mogelijk om er een bijpassend hapje bij te nemen (van tevoren aangeven). Lekker, leuk en leerzaam! Kijk voor meer informatie op Wijnproeverij.
Prijs per persoon: €55,00
Min. aantal personen: 6
Duur: 1,5 uur

Tips

  • Zou je graag een indruk van de stad Valencia willen krijgen? Neem dan een kijkje op de pagina Ontdek de stad. Hier vind je verschillende leuke manieren om de stad Valencia te leren kennen, zoals een stadswandeling door het historisch centrum of een fietstour.