Winkels voor kids

Als ouder wil je natuurlijk je kind verwennen en het is dan ook erg leuk om tijdens de vakantie in Valencia nog even lekker voor de kids (of de kleinkinderen) te shoppen! Of je nu nog last-minute wat badkleding, een nieuwe outfit of wat leuk speelgoed zoekt… op deze pagina vind je een overzicht van de leukste Spaanse shops voor kids!

Tip: onderaan de pagina vind je een kaartje met daarop de locaties van alle kinderwinkels op deze pagina.

Kleding en accessoires
Mi Pequeno Lucas

Bij het boetiekje Mi Pequeno Lucas (Mijn Kleine Lucas) kun je terecht voor kwaliteitskleding voor meisjes en jongens tussen de 0 en 10 jaar. Alle kleding wordt met veel oog voor detail volledig geproduceerd in Spanje. Ook de materialen die gebruikt worden, zijn van hoge kwaliteit en er wordt veel organisch katoen en natuurlijk linnen gebruikt. Modieuze items waar je in Nederland niemand mee ziet!

Mi-Pequeno-Lucas

Locatie
Calle Poeta Quintana 2
46003 Valencia
Website

Openingstijden
Ma t/m za van 10:30 – 20:30
Gesloten op zondag

Bóboli

Het Spaanse merk Bóboli bestaat al sinds 1984 en is met zijn leuke, betaalbare kleding langzaamaan de hele wereld aan het veroveren. Voor alle kids in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar kun je bij het merk leuke items shoppen. Een stoer denim shirt, een rokje vol met vlinders of vrolijke badkleding… voor iedereen wat gaafs!

Boboli

Locatie
Calle Jorge Juan 26
46004 Valencia
Website

Openingstijden
Ma t/m za van 10:00 – 20:30
Gesloten op zondag

Ochomas+

Te stoer voor kinderachtige kleding, maar nog net iets te klein voor volwassen maten? Het hippe boetiekje Ochomas+ is gespecialiseerd in mode voor de leeftijd van 8 t/m 16 jaar. Shop in deze verstopte spot tussen de gave items van verschillende merken en laat je kind zijn of haar eigen stijl ontdekken!

Ochomas

Locatie
Calle de la Nave 8
46003 Valencia
Website

Openingstijden
Ma t/m za van 10:00 – 13:30 en 17:00 – 20:00
Gesloten op zaterdag

Neck & Neck

Typisch Spaans… kleine kinderen in mooie jurkjes, nette bloesjes en schattige luierbroekjes! Houd jij ook wel van deze klassieke stijl? Dan is de Spaanse winkelketen Neck & Neck jouw shop! De collectie loopt van baby’s tot 14-jarigen en is zowel voor jongens als voor meisjes.

Neck-and-neck

Locatie
Carrer de Jorge Juan 31
46004 Valencia
Website

Openingstijden
Ma t/m za van 10:00 – 13:30 – 16:30 – 20:00
Gesloten op zondag

Speelgoed en cadeautjes
The Disney Store

Van knuffels tot drinkbekers en vrolijke verkleedkleding… in The Disney Store vind je de leukste spulletjes van alle populaire Disneyfilms. Moeilijk om met lege handen te verlaten!

Locatie
Calle de Don Juan de Austria 30
46004 Valencia
Website

Openingstijden
Ma t/m za van 10:00 – 21:00
Zo van 10:00 – 20:00
Gesloten op zondag

Speelgoed

Imaginarium

Wat Imaginarium zo leuk maakt, is niet alleen het vele speelgoed, de verkleedkleding en de spelletjes die ze er verkopen… stiekem vinden we ook de speciale, mini-ingang voor kids heel erg gaaf!

Locatie
Calle Jorge Juan 6
46004 Valencia
Website

Openingstijden
Ma t/m za van 10:00 – 20:30
Gesloten op zondag

Hascot Kids Valencia

Hascot Kids is een ontzettend leuk winkeltje vol met creatieve dingen. Zo vind je er onder andere feestelijke slingers, knutselpakketten, koekjesvormen en verkleedspullen. Weg van de computer en weer eens lekker knutselen! Leuk voor creatieve kids én ouders.

Locatie
Carrer de Ciril Amorós 75
46004 Valencia
Website

Openingstijden
Ma t/m za van 10:30 – 14:30 en 17:15 – 20:30
Gesloten op zondag

Hascot-plus-Baby-deli

Baby Deli

Deze leuke concept store heeft inmiddels enkele vestigingen in Spanje en staat bekend om haar fijne filosofie waarbij gezondheid en een duurzame wereld centraal staan. In de Baby Deli vind je praktische zaken zoals gezond eten, luiers en crèmes, maar ook leuke spelletjes, boeken en kleding. Snuffel er eens lekker rond!

Locatie
Carrer del Comte de Salvatierra 39
46004 Valencia
Website

Grote merken

Ga je liever bij de bekende merken shoppen? Ook dat kan goed in Valencia, zo zijn merken als Mango en Zara in Spanje een stukje goedkoper. Vooral in de winkelstraat Calle Colón vind je vele opties, zoals de volgende kinderkledingwinkels:
• Mango Kids op Calle Colón 20
• Benetton Kids op Calle Colón 4
• Zara Kids op Calle Colón 44
• El Corte Ingles op Calle Pintor Sorolla 26

Kaartje

Vind al deze leuke kinderwinkeltjes snel terug aan de hand van deze plattegrond!

Tips

• Ontdek het centrum van de stad met de speciale, digitale Verrassend Valencia kinderroute! Leuk & leerzaam!
• Vooral in de straten rondom de Mercado Colon vind je heel veel leuke kinderwinkels.
• Ga je op een shoppingtripje? Dan is het handig om de volgende woorden te kennen: Infantil betekent kinderen, niño betekent jongen, niña betekent meisje, bebé betekent baby en recién nacido betekent pasgeboren. Zo beland je altijd bij de juiste afdeling!
• Kijk niet vreemd op van kinderwinkels vol met klassieke en veel witte kleding. Veel Spanjaarden vinden het erg leuk om hun kids in het weekend helemaal netjes aan te kleden!

Comments are closed.