Live muziek

Jazz, Rock, Pop, Blues, Flamenco en nog veel meer verschillende muziekstijlen zijn te vinden in Valencia. Een gezellig achtergrondmuziekje is leuk, maar een live optreden is natuurlijk veel gaver. Een paar tips geven we graag en meer verrassende live muziek locaties kun je vinden in het Verrassend Valencia E-Book.

Black Note Club

De Black Note Club heeft bijna alle dagen van de week live muziek optredens. Rock & Roll, Blues, Pop en nog veel meer. Op de website (helaas alleen in het Spaans) kun je het actuele programma vinden. Vaak is de entree gratis (entrada libre).

Black-Note-Club

Locatie
Calle Polo y Peyrolon 52
46021 Valencia
Website

Jimmy Glass

Houd je van Jazz en ben je in Valencia? Dan is het zeker de moeite waard om even naar de programmering (programación) te kijken. Bij sommige optredens dien je entree te betalen en bij sommige optredens is er bijvoorbeeld alleen een minimale consumptie van €4 verplicht.

Jimmy-Glass

Locatie
Calle Baja 28
46003 Valencia
Website

Radio City

Iedere dinsdagavond om 23.00 uur is er in Radio City een flamenco optreden. De entreeprijs is €7 inclusief een consumptie. Verder zijn er in Radiocity gedurende de week verschillende andere activiteiten en op de vrijdag en zaterdagavond zijn er dj’s.

Radio-city

Locatie
Calle Santa Teresa 19
46001 Valencia
Website

Tip

• Wil je ook de leukste spots in Valencia leren kennen? Tijdens een stadswandeling maak je kennis met het verrassende Valencia. Gedurende de stadswandeling vertellen we je over bijzondere tradities, gebeurtenissen en gewoonten, maar ook geven we je handige en leuke tips voor tijdens jouw verblijf. Want waar kun je nu echt goed paella eten, de lekkerste horchata drinken en een zonnig terras vinden als de zon snel achter hoge gebouwen verdwijnt in het najaar? Voor meer informatie zie stadswandeling.

Comments are closed.